SISTE: Lille-spiller Ibrahim Amadou var desperat etter en overgang bort fra klubben. Han skal ha tatt toget til London for å forsøke å presse gjennom en overgang til Crystal Palace. Amadou ringte gjentatte ganger hjem til Lille for å overtale klubben om å selge han, men måtte til slutt skuffet innse at det ikke ble noen overgang dette vinduet. Han skal nå være på vei tilbake til Lille.

NÅ: Alexander Sørloth er på plass i London. Han skal være nær ved å skrive under for Crystal Palace. FC Midtjylland har signert Artem Dovbyk som erstatter for Sørloth. Stadig flere medier melder at overgangen er rett rundt hjørnet. Det virker til å være enighet om en pris på omtrent 100 millioner kroner med en gang, og potensielt nye 80 millioner kroner gjennom diverse klausuler. Dette vil gjøre han til tidenes dyreste norske spiller. Tore Andre Flo ble i sin tid solgt for 161 millioner kroner.

Les også: Dette skjedde på Deadline Day

Utvalgte, store overganger på Deadline Day:
- Olivier Giroud fra Arsenal til Chelsea
- Michy Batshuayi fra Chelsea til Dortmund
- Pierre-Emerick Aubameyang fra Dortmund til Arsenal
- Lucas Moura fra PSG til Tottenham

Store oversikter som oppdateres fortløpende:

* Alle bekreftede overganger i Premier League i januar

* Alle vinterens overganger i Eliteserien

PS: Det kan være lurt å laste ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når store ting skjer, og vi har som mål å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball i Appstore og Play Butikk.