SNØ: Mesut Özil fikk en hvit opplevelse da han og Arsenal-laget landet i Östersund i forkant av europaligaoppgjøret.
SNØ: Mesut Özil fikk en hvit opplevelse da han og Arsenal-laget landet i Östersund i forkant av europaligaoppgjøret.

Özil om forholdene i Östersund: - «Woooooooww»

Arsenals stjernegalleri går mot en kjølig opplevelse når laget møter Östersund borte i europaligaens 16-delsfinale torsdag.

Arsène Wenger sitt mannskap landet i den svenske byen onsdag, og inn mot kampen har mye dreid seg om alt arbeidet som må gjøres for å måke banen på grunn av all snøen som har falt.

Aftonbladet skriver at det er meldt rundt fem minusgrader ved kampstart torsdag, og én av spillerne som virket overrasket over forholdene, er tyskeren Mesut Özil.

På Instagram la han ut en video da flyet var over det snødekte svenske landskap, med teksten «Woooooooww».

Manager Arsène Wenger er imidlertid ikke spesielt bekymret for verken kulden eller kunstgresset Östersund spiller på.

– Vi må tilpasse oss ettersom vi ikke har trent på banen. Vårt tekniske nivå burde hjelpe oss der. Temperaturen skiller seg ikke så mye fra London, for vi har kald vind der også, sa franskmannen.

Östersund er massive underdogs i de to 16-delsfinalekampene mot Arsenal. Første kamp spilles i Sverige torsdag, før returoppgjøret i London spilles 22. februar.

Kampen spilles torsdag klokka 19, og kan følges i Nettavisens livesenter.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør