CRYSTAL PALACE: Roy Hodgson tar over som Crystal Palace-manager.
CRYSTAL PALACE: Roy Hodgson tar over som Crystal Palace-manager. Foto: Paul Ellis (AFP)

Roy Hodgson bekreftet klar som Crystal Palace-manager

Frank de Boer ble sparket etter fire seriekamper. Nå er Roy Hodgson klar for klubben.

Roy Hodgson er ny Crystal Palace-manager. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Hodgson har vært uten manager-jobb siden han trakk seg som Englands landslagssjef i 2016.

70-åringen har signert en toårskontrakt med Palace.

- Jeg er veldig begeistret over å være tilbake i klubbfotballen. Det er lenge siden jeg har kunnet nyte det å være på treningsfeltet fra dag til dag, sier han til klubbens nettsider.

- Dette er barndomsklubben min, og jeg husker fra ungdomstiden min at jeg så på klubben fra tribunen på Holmesdale Road End, noe som ga meg så dyrebare minner. På den tiden drømte jeg om å spille for laget, og som trener så tenker du på å trene et lag. Det er mye som har skjedd i mellomtiden, sier Hodgson til klubbens hjemmside.

Den engelske manageren tar over jobben etter at nederlandske Frank de Boer fikk sparken mandag. De Boer ledet Palace i fire seriekamper, og tapte samtlige. Laget evnet heller ikke å score mål i Premier League under de Boers ledelse.

70 år gamle Hodgson har erfaring fra en lang rekke klubber, deriblant Liverpool, West Bromwich og Viking.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør