Gå til sidens hovedinnhold

Så mange Liverpool-spillere har Kaka på sitt drømmelag

Den legendariske brasilianske superstjernen Kaka har satt opp sitt superlag. Det inneholder flere overraskelser.

Fotballspillet FIFA er ett av verdens mest populære spill, og flere millioner mennesker spiller spillet.

Hver uke inviterer utviklerne bak spillet, Electronic Arts, kjente fotballspillere eller kjendiser til å sette opp sine drømmelag.

Husk å spille Eurojackpot fredag før kl. 19:00!

I spillets fjerde uke er det Kaka som har fått æren. Ricardo Izecson dos Santos Leite, som han egentlig heter, var aktiv fotballspiller fram til 2014 og fikk 92 landskamper for Brasil. I Europa spilte han for Milan og Real Madrid.

Det er derfor ikke overraskende at han har fått plass til legender som Zinedine Zidane eller brasilianere som Neymar JR og Marcelo på laget sitt. Sergio Ramos, Luka Modric og Ronaldo, som alle har mange gode stunder med Real Madrid, har også fått plass.

Det som kanskje vil overraske mange er hvor mange spillere fra Liverpool som finnes på laget. I mål er det muligens lite overraskende at brasilianske Allison har fått plass, ettersom Kaka selv er brasilianer. Foran ham, på midtstopperplass, har Kaka valgt Van Dijk og til høyre Trent Alexander-Arnold og på høyre kant? Salah. Det vil si totalt fire spillere fra laget som vant Champions League og i skrivende stund leder Premier League.

På reservebenken finner du følgende spillere:

Chiellini (midtstopper)

Messi (høyre ving)

Oblak (målvakt)

Koulibaly (midtstopper)

Kante (defensiv midtbane)

Griezmann (spiss)

De Bruyne (midtbane)

Har du et godt lag på FIFA 20 som du vil vise fram? Send oss en mail på paal.nisja@nettavisen.no med bilde av laget ditt, og fortell gjerne historien bak!

Kommentarer til denne saken