Foto: Norsk Tipping

Sjelden takeoff for Joker-kandidaten fra Halden

En mann fra Halden hadde nettopp kommet hjem etter å ha mistet flyet til USA. Likevel fikk han seg en flytur han sent vil glemme.

Mannen fra Halden fikk en skikkelig nedtur, oppfulgt av en ordentlig opptur onsdag kveld.

Han skulle reise til USA, men grunnet litt uflaks rakk han ikke flyet.

- Jeg hadde glemt passet hjemme, så jeg måtte snu, og dermed mistet jeg flyet. Men, nå har jeg fått dekket inn utgiftene for turen, sier mannen lattermildt.

Vannt 1,3 millioner

Selv om Halden-mannen ikke rakk flyet til USA, fikk han seg likevel en flytur av de sjeldne. Nemlig oppover premiestigen.

Mannen lot maskinen ta opp/ned-valgene for seg. Etter en god start med rett valg på de tre første tallene, gikk det enda litt bedre på det fjerde. Der kom en skikkelig takeoff. Jokeren dukket opp og mannen fløy helt til topps på premiestigen, hvor over 1,3 millioner kroner ventet.

- Dæger`n! Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det, sier den glade mannen når han blir oppringt om status etter trekningen.

Har bestillt ny tur

Mannen har allerede bestilt nye flybilletter.

- Nå reiser jeg til USA, men denne gangen med ekstra penger i reisekassa, sier han.

Lørdag 13. oktober kan du vinne ca. 2,1 millioner kroner i Joker.

Bli med i trekningen - spill Joker!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør