Foto: Norsk Tipping

Tre lottospillere vant 4,9 millioner kroner

Prikket inn sju rette i kveld.

Tre nordmenn kunne glede seg over full uttelling i kveldens trekning.  Dermed delte de førstepremiepotten mellom seg, og innkasserte hele 4.933.145 kroner hver! 

- Får sove et annet år

Ei kvinne fra Skien i Telemark lå søtt og sov lørdag kveld da hun brått ble vekket av Telefonen fra Hamar.

-Hæ? Du tuller ikke? Å herlighet, og jeg som hadde lagt meg da! Nå får jeg jo ikke sove, sier den sjokkerte kvinnen og ler når det går opp for henne at hun er blitt Lotto-millionær.

Det tok ikke mange sekundene før kvinnen var oppe på beina.

Den andre Lotto-millionæren lørdag kveld er en mann fra Modum i Buskerud. Han var vel vitende om at han hadde klinket til med sju rette lørdag kveld.

- Hei du, nå har vi ventet på telefon fra deg, forteller den glade vinneren.

Han har allerede sjekket tallene igjen og igjen for å virkelig være sikker på at også han nå er over 4,9 millioner kroner rikere. 

Fast rekke slo til

En mann fra Målselv i Troms fulgte med på Lotto-trekningen lørdag kveld. Han er en trofast Lotto-spiller som i mange år har levert den samme faste Lotto-rekka. Denne lørdagen slo det til.

- Ja, jeg har aldri endret på de tallene jeg, og det var jo tydeligvis bra jeg ikke har gjort, sa den ferske millionæren.

Kveldens vinnerrekke ble somfølger:

24-29-22-19-13-33-8

Tilleggstallet ble 2.

Det var ikke bare lottospillerne som  kunne juble i kveld. Jokeren dukket opp allerede på andre tallet under jokertrekningen, og den heldige deltageren stakk dermed av med hele potten på 2 915 000 kroner.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør