BYTTER KLUBB: Veton Berisha er klar for Rapid Wien.
BYTTER KLUBB: Veton Berisha er klar for Rapid Wien. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Veton Berisha klar for Rapid Wien

Nordmannen forlater Greuther Fürth.

Veton Berisha har signert for den østerrikske klubben Rapid Wien. Det bekrefter de på sine egne hjemmesider torsdag. Berisha forlater dermed tyske Greuther Fürth.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi fikk til overgangen. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Berisha til hjemmesiden.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

Bare timer før overgangsvinduet ble det klart at 23-åringen bytter klubb, og han har signert en kontrakt frem til 2020, bekrefter Rapid. Han har også tatt del i sin første trening med klubben.

- Veton er en god spiller som vi har fulgt lenge. Han tilfører oss fart, og er en forsterkning, sier Rapid-direktør Fredy Bickel til hjemmesiden.

De opplyser at yngstebror Berisha får drakt nummer ni, og blir klubbens siste signering denne sommeren.

Berisha blir dermed den tredje nordmannen som har spilt i Rapid. Jan Åge Fjørtoft spilte nemlig i den østerrikske klubben fra 1989 til 1993. Ragnvald Soma var innom klubben fra 2009 til 2012.

Vetons eldre bror, Valon, spiller også i Østerrike. Han er riktignok del av mesterlaget Red Bull Salzburg. Første møtet mellom de to brødrene er allerede 10. september.

Har du sett UFC-Meeks luksustur til Vegas?

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør