Onsdag er det 28 millioner i potten

Kommersielt

Onsdag 18. april kan du vinne 28 millioner kroner om du tar førstepremiepotten alene i Vikinglotto.

Sist onsdag vant en norsk mann 319.332.895 millioner kroner. Dette er historiens tredje største millionpremie fra Norsk Tipping, og den nest største utbetalingen i Vikinglotto. Norsk Tipping slet med å komme i kontakt med vinneren samme kveld trekningen var, men dagen etter fikk de endelig fatt i ham.

Den største premien er Eurojackpot i august 2017 på hele 441,3 millioner kroner, og den nest største utbetalingen noensinne er 341,3 millioner kroner i Vikinglotto i november 2017.

28 millioner i førstepremiepotten

Siden hele førstepremiepotten gikk sist uke, er potten mindre denne uken. Men 28 millioner kroner er en god slump med penger det også!

I tillegg til den nybakte multimillionæren, fikk vi to andrepremievinnere forrige onsdag, en fra Oppland og en fra Troms, som hver vant 1.461.205 kroner hver.

Denne uken er andrepremiepotten på 2,8 millioner kroner.

Spill Vikinglotto før onsdag kl. 18.00

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør