Gå til sidens hovedinnhold

Over en halv million innspilt

Espen Edvardsen hadde kanontips mandag og over 500 000 kroner innspilt.

Denne artikkelen er skrevet og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg. Tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Det er som vanlig en svært innholdsrik dag på travfronten denne tirsdagen. Vi starter opp med V4 fra Axevalla, fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det en knallspennende V65 fra Jägersro, mens Forus byr på en glimrende dobbel V5-omgang.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Espen Edvardsen har levert glitrende tips til Sverige de siste ukene, men mon tro om ikke mandagens tips overgår det det meste. Under V4-løpene i Halmstad klemte Espen til med bankerspill på tredjevalget 6 Giglet i V4-1 (var faktisk femtevalg når han tips ble publisert). Giglet vant både overbevisende og lett og seks av Espens andelslag på Eksperten suste inn med fire rette (verdi kr 19 296 på samtlige). Under V65-løpene i Østersund mandag kveld, bød Espen på en ny strålende banker i form av andrevalget 5 Nikita Broline i V65-3 som vant fra dødens. Det ble etterhvert en meget vrien V65 i Østersund og kun tre kuponger fikk seks rette. Espen måtte dessverre nøye seg med fem rette. Hans største forslag på Nettavisen betalte ut tre femmere (hver verd kr 3 744 kroner). I tillegg ble det totalt 108 femmere fordelt35 andelslag og Espens tips innbragte således over 500 000 kroner innspilt denne voldsomme mandagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Etter å ha levert to fenomenale bankere mandag, spiller Espen bankerfritt under tirsdagens V4-løp på Axevalla. Åke Svanstedt er som veldig hardt betrodd når det er snakk om hjemmebanen Axevalla, så også i dag. Han kusker favorittene i samtlige løp, men vi er ikke sikre på at det blir lett match og velger å gardere samtlige. I V4-1 blir Svanstedt hardt betrodd med 1 Vilgot Palema, men Espen byr på et motbud og spiller derfor to hester i dette løpet.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester i V4-1
1 Vilgot Palema har en god sjanse til å beholde innersporet. Han viste sist på Åby at han er svært startrask. Holder han teten er mye gjort. Vi syntes Adams Halll sønnen holdt stilen fullt godkjent bak gode Charlie Lucky sist. 4-åringen står dag uten seier i karrieren, og jakter sitt maiden i dag. Vi må dog streke av for kapable 12 Askhults Sigvard, som var ute på Solvalla i sin siste start. Korean sønnen stakk rett til tet fra spor 8 bak bilen, og holdt siden et jevnt tempo i front. Han så ut som en vinner inn mot den siste svingen, men kreftene ebbet ut på oppløpet. Han var desto bedre på Åby 22/01 hvor han holdt lekestue med Vilda Hilda og Indian Shore. Treneren rapporterer om en hest som ser veldig fin ut i trening, og at han samtidig skal rive av alle fire skoene for første gangen. Dette er særdeles spennende info, og vi streker av for to hester.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Svanstedt og Andersson gjør opp i V4-2.
2 I’m Ken gjør sin andre start i regi Åke Svanstedt. Han galopperte to ganger i debuten for Svanstedt, og fungerte dårlig i det løpet. Dette er dog en hest som viste fin kapasitet hjemme i Norge for sin gamle trener Trond Anderssen. Han vant blant annet V75 løp her hjemme. Nå gjør 6-åringen sin andre start for Svanstedt, og vi regner med han er forbedret til løpet i dag. Vi velger dog å gardere med 7 Claudine, som vi syntes gjorde en klart positiv innsats sist på Axevalla. 7-års hoppa viste klar forbedring sist, hvor hun travet uten sko for første gang i karrieren. Dette viste seg å gi veldig positiv effekt. Hun avsluttet strålende og tapte kun for Tennis som avsluttet styggfort ytterst i banen. Tap In datteren var godt foran gode hester som Virgo Karsk og Uri Geller i mål. Motstanden i dag er betydelig lettere enn sist, og fra et bedre startspor kunne dette fort ha vært en veldig spennende banker.

Kommentarer til denne saken