Foto: hesteguiden.com

Overlegent beste banen

Nettavisen og Leangen er en strålende kombinasjon og mandagens V65 er hyperinteressant.

Kommersielt

Det er ikke noe nytt at Nettavisen og Leirvåg har et svært godt øye til Leangen travbane. Siste halvår av 2013 spilte Nettavisen inn ca 2,5 millioner kroner på vår soleklare favorittbane. Det er garanti for overspilte favoritter hver eneste gang og denne mandagen er definitivt ikke noe unntak. Mandag er det helligdag i Sverige og svenskene er med i våre V65-spill på hverdagene fra og med nyttår. Omsetningsmessig blir det bra i kveld da.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Sist mandag klarte jeg dessverre ikke å fange 8. valget Pickmeplenty på de minste spilleforslagene og jeg måtte opp de største forslagene på Eksperten , samt systemspillene for å fange denne. fem andelslag på Eksperten kunne kvittere ut ca 22 000 kroner hver og i tillegg ble det fire femmere på alle andre forslag og det endte opp med ca 170 000 kroner innspilt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Leangen mandag
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Lille julaften var 1 Pilgrims Power et sjuendevalg i V65-spillet og veldig lite betrodd. Den hesten hadde jeg rangert som andrevalg på mine systemspill og Pilgrims Power gjorde at utgangsverdien var på friske 217 kroner. Kristian Lamøy har hestene sine i strålende forfatning om dagen og gjenstår Pilgrims Power prestasjonen fra det løpet, så taper han aldri V65-1 denne mandagen heller.

Undertegnede har etterhvert fått svært god kontakt med kusk, eier og trener Kristian Lamøy og i kveld varsler han at det kan bli ryggløp underveis. Dette fordi han vil fortsette å bygge opp psyken til hesten. Men i et svært lite felt (kun seks hester til start, vil det garantert løse seg). Det er alltid like deilig å starte med banker i V65-spillet og jeg spiller alltid på det jeg ser. Pilgrims Power var strålende nest sist (tapte 60 meter på startgalopp da), og enda bedre sist. Banker i V65-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Voldsomt underspilt
I V65-3 kommer vår V65-banker de to foregående mandagene, 6 Tverdals Frøkna, atter til å bli stor favoritt. Og til tross for at hoppa har innfridd svært enkelt som vår banker, så velger vi å spekulere denne mandagen og heiser blant annet frem ekstremt underspilte 7 Pave Jerkila. Galopprisikoen er overhengende på denne dama, men kapasitetsmessig er hun trolig best. Kl 12.30 er hoppa kun markert på svært lite 3.4 prosent av kupongene. Vi krysser på alle bonger.

Avslag
I V65-2 som er et monteløp. blir 2 Raven Lavec og Linda Fastesson muligens kveldens største V65-favoritt. Det er ikke lett å forstå. Greit nok er motstanden ikke mye å skryte av, men formen til Raven Lavec er meget usikker og merittene ikke veldig overbevisende. Vi kan ikke anbefale bankerspill på synsing, og velger å gardere bredt å V65-2.

Ikke best, men likevel
9 Jora Eld er kanskje ikke den beste hesten i V65-5, men all den tid rapportene er sånn passe på favoritten 8 Vladimir, synes vi det er verd å teste et DD-spill på speedige Jora Eld. Kun ti hester til start borger for en fin posisjon underveis, og på en speed er det ikke mange som straffer Jora Eld. Det blir garantert fine oddser i DD-spillet i kveld, da vanskelighetsgraden er høy.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus