Gå til sidens hovedinnhold

- På tide med Luleå-seier

Sjekk Hockey-Pelles tips til torsdagens matcher i SHL.

Skellefteå - Leksand (1. plass – 5. plass)
Leksand gikk vi imot sist, og laget gikk ikke uventet på et stygt nederlag hjemme mot Växjö. Spillet har heller ikke vært optimalt i de siste rundene, og de gode resultatene er flatterende. Oscar Alsenfelt måtte for eksempel redde 50 pucker i matchen mot Örebro (seriens svakeste lag) nylig.

Skellefteå fortsetter å kjøre på, og bunnivået er høyere enn tidligere. Skademessig ser det fortsatt bra ut, og det bør være gode vinnersjanser.

1,35 på H er imidlertid ikke spesielt interessant.

Odds: 1,35 - 4,50 - 5,35

Luleå - Brynäs (6. plass – 7. plass)
Det butter litt imot for begge disse lagene.

Luleå har høyest kapasitet og slår snart til med en seier. Nøkkelspilleren Johan Fransson og Johan Forsberg er fortsatt ute, ellers ingen nye skader.

Brynäs sliter med mange skader og stiller uten Jesper Ollas, Petteri Nokelainen, Sebastian Lauritzen, Simon Löf og Alexander Larsson. Har sluppet inn mange mål etter pausen og har jobbet mye med forsvarsspillet før denne matchen. Det kan imidlertid svekke laget offensivt, og jeg tror på en grei, men målfattig seier for hjemmelaget. 3-1, kanskje?

H kan spilles till 1,70.

Odds: 1,70 - 3,90 - 3,30

Linköping - Färjestad (8. plass - 9. plass)
Disse to møttes nylig i Karlstad. Da vant Färjestad lett med 5–2. Laget ser stadig bedre ut. Har tidligere spilt ok uten å få uttelling. Er nå langt skarpere i avslutningene og har fått orden på powerplayet. Richard Wallin står trolig over, ellers ser det bra ut.

Linköping er inne i en tung periode. Tok riktignok en fortjent seier sist, men da møtte de en meget blek utgave av Luleå. Stiller trolig med samme formasjon i kveld.

Det skulle ikke forundre meg om det må forlengning eller straffer for å skille lagene. U til 3,75 er mest interessant.

Odds: 2,00 - 3,75 - 2,60

Kommentarer til denne saken