*Nettavisen* Sportspill.

Palermo tar sin tiende hjemmeseier

Foto: Getty Images / Tullio M. Puglia

Lazio har en haug med fravær før søndagens bortemøte med hjemmesterke Palermo. Sjekk vårt oddstips.

19.02.12 12:04

Delta i Sportspills Facebook-konkurranse og vinn en iPad2!

Sportspills meny søndag
Oddstips 1:Bordeaux og Lørenskog

Tippetips søndag:Liverpool for full maskin
Trav Sørlandet søndag:Fullklaff for Erga med Erga

Søndagens langoddsprogram består av 90 spilleobjekter. Det spilles fortsatt FA-cup i England og både Stoke, Tottenham og Liverpool skal i aksjon denne søndagen, I Spania er det toppoppgjør mellom Barcelona og Valencia og det spilles om vanlig full runde i Serie A. Moa og hans Hannover tar imot Stuttgart hjemme. Det spilles serierunde i den hjemlige eliteserien i ishockey, og søndag kveld spilles det også et meget interessant toppoppgjør i fransk Ligue 1 mellom PSG og Montpellier.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
1860 München - Fortuna Düsseldorf
Tysk 2. bundesliga, merk kampstart kl 13.30. Hjemmelaget er i knallform og står med 6-2-1 på sine ni siste seriekamper. Vant 2-0 hjemme over Energie Cottbus i sin eneste kamp etter vinteroppholdet. Ligger på 6. plass med 35 poeng og har ni poeng opp til dagens motstander Fortuna Düsseldorf som innehar tredjeplassen i øyeblikket (kvalik). Meget sterke 7-2-1 på hjemmebane. Vi trodde på Fortuna hjemme mot Eintracht Frankfurt mandag kveld, men den kampen endte 1-1 etter at hjemmelaget utllignet på overtid. Vi aner en viss formsvikt for Fortuna Düsseldorf nå, 0-3-1 på de fire siste seriekampene. Toppscorer Sascha Rösler soner karantene etter sitt røde kort mandag. Röschler har elleve seriemål, men ikke scoret i de tre siste, så formen hans er åpenbart ensbetydende med Fortunas formsvikt. Bortelaget er gjort til favoritter. Det er vi ikke enig. 2,50 for at 1860 München tar sesongens åttende hjemmeseier er det klare alternativet i denne kampen.

Athletic Bilbao - Malaga
Hjemmelaget har hatt et drepende program den siste tiden. Så sent som torsdag var laget i Moskva og spilte Europa League. Som vi antydet i vårt oddstips den dagen, tapte baskerne. 3-4-2 på de ni siste seriekampene og innimmellom dette har laget spilt seg frem til finalen i Copa del Rey. 4-5-2 på hjemmebane. Malaga innfridde som vår banker på våre oddstips forrige søndag hjemme mot Mallorca. Er helt oppe på sjuendeplass, og selv om laget ikke har levert på bortebane (2-2-7), er det kanskje dags "att kliva inn" i ettermiddag, 3,30 på at Malaga slår et slitent Bilbao er meget spennende.

Dagens avslag
PSG - Montpellier

Toppkamp i Ligue 1 og ettersom hjemmelaget måtte nøye seg med 0-0 i bortemøtet med Nice sist helg, samtidig som Montpellier vant sin hjemmekamp mot Ajaccio med 3-0 er det kun ett poeng som skiller lagene i toppen i hjemmelagets favør. Fra Montpellier på andreplass, skiller det faktisk hele ti poeng ned til Lille på tredjeplass. 7-2-0 på de ni siste seriekampene for PSG, hjemme står laget med 9-1-2. Etter kun ett poeng på tre seriekamper like før jul, har Montpellier slått tilbake med fire strake seire og toppscorer Oliver Giroud leverer jevnt og trutt. Brukbare 5-3-3 på bortebane. 1-3 og 2-2 er resultatene i Paris i de to siste tilsvarende. Hjemmelaget blir ikke lett å slå, men har ikke sprudlet den siste tiden og uansett er 1,62 for hjemmeseier i en toppkamp bedrøvelig.

Stevenage - Tottenham
Hjemmelaget innfridde som vårt langskudd i toppkampen borte mot Sheffield Wednesdag tirsdag (vant 1-0 til spreke 3,50 i odds). Dermed står laget med 10-6-1 på sine syttten siste seriekamper. Tottenham har fortsatt los på både det ene og det andre i Premier League og Harry Redknapp er ingen varm tilhenger av cupkamper og vil helt sikkert rotere på laget. Stevenage tok skalpen til Newcastle i fjorårets FA-cup og uansett er 1,22 i odds for at Tottenham vinner helt uaktuelt.

Dagens spill
Palermo - Lazio

Etter ti poeng på de fire siste seriekampene måtte Palermo gi tapt borte mot Cagliari søndag (1-2). Det var en jevn kamp der marginene gikk i hjemmelagets favør. Råsterke 9-0-2 på eget gress. Fabrizio Miccoli var ikke med sist helg, men er tilbake søndag. For øvrig ser det veldig bra ut med mannskapet.

Lazio roterte ikke uventet litt på laget sitt i hjemmemøtet med Atletico Madrid torsdag og tapte ikke overraskende 1-3. Er imidlertid helt oppe på tredjeplass i den hjemlige ligaen og har kun fem poeng opp til serieleder Juventus. Variable 4-0-3 etter nyttår. 6-2-3 er bra tall på bortebane, men de tre tapene er alle kommet etter nyttår. her må både Konko og Diakite sone karantene, mens seks spillere er ute med skade.

2-1-1 på de fire siste tilsvarende. Søndag peker det meste i retning av Palermos tiende hjemmeseier for sesongen. Sist søndag lanserte vi Cagliari hjemme ot nettopp Palermo på et av våre oddstips, i kveld spiller vi Palermo. Undertegnede har alltid vært en fan av Fabrizio Miccoli og når han er tilbake for meget hjemmesterke Palermo i kveld, samtidig som Lazio sliter med mange fravær tror vi på hjemmeseier på Sicilia. Oddsen for hjemmeseier er 2,20. Kampen kan spilles som singel, men vi velger å kombinere med en kamp fra La Liga.

Levante - Rayo Vallecano
Svært oppløftende førsteomgang av Levante borte mot Real Madrid søndag kveld. Det måtte faktisk straffespark og utvisning til før Real utlignet helt på slutten av den første omgangen. Det ble naturligvis for tøft å stå mot med en mann mindre i den andre omgangen, men 2-4 var godkjent og Levante viste at de vil nite fra seg framover også. Innehar fortsatt den viktige fjerdeplassen med sine 32 poeng. Vicente Iborra ble altså utvist sist og soner karantene her. Juanlu er fortsatt skadet. Fine 6-3-2 hjemme i Madrid.

Rayo Vallecano står med fire seire på sine seks siste seriekamper og er helt oppe på 10.plass. Motstanden har ikke vært den aller beste, men to av seirene er kommet på bortebane. Har totalt sett brukbare 4-3-4 på bortebane. Men søndag er laget hardt rammet av karantener. Allejandro Arribas (20 kamper fra start) og Jose Casado (20 kamper fra start) må begge sone karantene søndag, det må også lagets store profil Michu. Michu står med elleve ligamål for laget og har 22 seriekamper fra start.

Fire strake hjemmeseire i de fire siste tilsvarende. Levante viste fremgang sist helg og Rayo er sterkt rammet av karantener. Dette peker mot hjemmeseier og 2,15 i odds for at Levante vinner er gangbar odds.

Vi får dermed en dobbel til spreke 4,73 i odds og år innsats er som vanlig kr 100

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 19.40):
Kamp 71 Levante - Rayo Vallecano 2,15 2,85 2,75
Kamp 72 Palermo - Lazio 2,20 2,85 2,70
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag