*Nettavisen* Sportspill.

Patricia styrer i Skien

Patricia Hastrup er i knallform og mandagens sikreste vinner på Klosterskogen. Sjekk våre travtips.

Sportspills meny mandag:
V65 Halmstad: Adrian tar opp arven
Lunsjtrav Jarlsberg: Dumdumboy dummer seg ikke ut
Oddstips: Nå har det løsnet for Torres

Det er lunsjtrav på Jarlsberg, det er dobbel V5 på Klosterskogen og det er en hyperinteressant V65-omgang på Halmstad denne mandagen og vi har tips til samtlige.

Søndagen ble en svært innbringende dag for våre tips. V64-tipsene til Solvalla ga fullklaff på det største forslaget og nesten 36 000 kroner tilbake. På Sørlandet ble det klaff får både det mellomste og det største forslaget i V5A-spillet, der fem rette utbetalte 5 130 kroner og også V5B inneholdt fem rette på det største forslaget og totalt spilte vi inn over 50 000 kroner mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Det er altså dobbel V5 på Klosterskogen mandag og så sent som torsdag bankerspilte vi en hest fra Odd Arne Sagholens stall. Da handlet det om fireårige Yankee's Photo som tross et flott løp ikke kunne svare jevnaldrende K.L.M. Thunderadam mot mål. Mandag sender Sagholen ut sin flotte femårige Great Challenger-hoppe 4 Patricia Hastrup i V5-4B. Hoppa var bunnsolid vinner på jarlsberg nest sist, og fulgte opp med en solid triumf på grensebanen Årjäng i sin siste start. Mandag er motstanden så overkommelig at Patricia må ha en dag godt under pari for å tape. Startsporet er perfekt, hoppa er normalt travsikker og dette ligner en sikker vinner. Soleklar banker i B-spillet.
Rangering V5-4B: A: 4 B: 5-10 C: 7-3-1-8-12-2 D: 11-9-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Tet fra start til mål?
Det er ikke like lett å finne banker i V5A-spillet, men med sjettespor bak bilen ligger det an til tidlig tetkjenning for 6 Rigel Pål og Tom Erik Solberg. Etter noen innsatser litt på det jevne, varslet Rigel Pål gryende storform på Klosterskogen i sin siste start, der hesten kom strålende tilbake etter galopp innledningsvis. Tom Erik Solberg er en av Norges aller beste tetkusker og er fantastisk flink til å holde hestene i gang. Fra tet skal Rigel Pål ha en flott vinnersjanse her. Vi vinnertippet 2 Drav Siss (åtte i vinnerodds) i Bergen sist og hoppa var knallgod da, men urutinert kusk trekker ned (selv om Erlend Rennesvik har vist kusketalent i Bergen). 11 Jærvsø Svarten har tvilsom vinnervilje og står kjelkete til og da setter vi våre V5A-kroner på Tom Erik Solberg i V5-3A.
Rangering V5-3A: A: 6 B: 2-11-8 C: 1-10-12-3-5-8-4 D: 7

HTML EMBED

V5-1A - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
Stor favoritt blir 6 Yumbo Yob i V5A-innledningen etter to meget sterke løp. Nest sist imponerte Antonsen-traveren med enkel tetseier på Jarlsberg, der Anthony Boko var stor favoritt. Også sist på Biri imponerte Yumbo Yob med sterk andreplass på god tid. Mandag vil garantert Cato Antonsen ladde fra start for å komme seg tidlig foran. Derfra er det selvsagt en bra vinnersjanse, men Yumbo Yob er ikke kjent for å ha lange formtopper og da velger vi å spekulere.

7 Lincoln Frontline avsluttet strålende til overraskende seier på Biri nest sist, men var ikke like bra sist. Gundersen-traveren er variabel, men duger veldig bra de dagene han er på topp. 2 Dancing Girl D.E. ble alt feil for på Bjerke sist onsdag og ble da sittende stengt bak trøtte konkurrenter. Hoppa er bra fra start og kan få siste indre her. Se litt opp for denne. Stallvenninna 3 Farmer's Julia står endelig fint til, men holder svært usikker form om dagen.

1 New Cowboyland holder også svært usikker form, men står innbydende til. Det gjør ikke 8 Digital Charcoal, men hoppa er lynrask fra start og kan faktisk nå teten selv herfra. Vi garderer med andre ord bredt i V5-1A.
Rangering V5-1A: A: 6 B: 7-2-3-1-8 C: 4-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-2A - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Veldig mye bra hest på farten i V5-2A, i et felt som holder V75-klasse. Det er dog vanskelig å ikke sette 8 Holterjerven først. Fireåringen har startet fire ganger i år og vunnet samtlige og var meget solid etter pause på Biri sist. Men åttendespor bak bilen på Klosterskogen er ikke enkelt og galoppen ligger på lur.

3 Tangen Jerkeld har støtt på steintøff motstand den siste tiden og hevdet seg bra. Bjerring-traveren er dessverre ikke noen katapultstarter og må derfor ofte gjøre jobben selv, men det er han god nok til. Fartsfylte 5 Lyngens Obelix galopperte fra seg seieren på Sørlandet sist og blir ikke veldig hardt betrodd her. Vi er inne på at Lyngens Obelix kan være tethesten her, passes derfra. 6 Granfaks har en lei tendens til å galoppere, men på kapasitet er Øverdal-hesten bra.

Det er også 7 Store Johan som kommer tilbake etter lang pause. Klaffer det for kusken fra spor sju bak startbilen, kan han vinne direkte. 9 Tele Viking står til for et smygløp, og dersom Lome Elden-sønnen gidder er han ikke ufarlig. 10 Eskelands Bror gadd ikke sist, og er også en lunefull krabat, som innehar bra fartsressurser.
Rangering V5-2A: A: 8 B: 3-5-6-7 C: 9-10-2-1-4 D: 11-12

Kjøp også en ekspertkupong til våre V65-tips i Halmstad

HTML EMBED

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 1700 meter voltestart.
Variable 6 Bings Smokken blir den store favoritten her og fra et fint startspor peiler trolig Gunnar Austevoll inn teten. Bings Smokken har imidlertid vært ujevn på slutten og vi er langfra sikre på at hesten er i toppform. Uansett må han bli førstevalget.

5 Bjørnemyr Fresa avsluttet veldig fint nest sist og holdt også farten bedre enn de fleste sist. Sprint er trolig et klart pluss og hoppa som vant fire løp i fjor, kan få årets første her. 2 Orella så ut til å ha litt krefter spart i ryggen på folkebankeren Torpa Jo på Biri sist. Takler hoppa annetsporet i volta, kan hun vinne. 11 Slutt er jevn og sikker og rekker en bit på det. Med litt klaff fra bakspor, er det ikke helt utenkelig med seier.

12 Spik Elden måtte gi tapt for gode Tyri Gubben fra siste indre sist. Frontrunneren har trukket bakspor i kveld, men er i form. 4 Drivia og 10 Drivknekten kommer fra samme stall og begge disse kan mye på sitt beste. I et løp der vi ikke stoler på favoritten, ser det svært åpent ut bak denne og her kan det lønne seg å gardere bredt.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 6 B: 5-2-11-12 C: 4-10-9-7-1-8-3

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. Amatør- og ungdomskusker. 2100 meter autostart.
Svært laber kvalitet på dette løpet og varaiable kusker på farten i tillegg, og da er det skummelt. Beste hesten tror vi Nils Olav Holm har (amatøren fra Berg i Østfold som stadig produserer fine travere). Nå har vel ikke 10 Chili News helt fulgt opp det hun lovet som treåring, men motstanden er svak her og selv etter lang pause setter vi henne først.

Normalt stikker startkjappe 6 Dalax Chans til tet, men hoppa er svært variabel i løpslysten og full vei er neppe noen fordel dersom kveldens kusk Kim Åge Rokkan velger å sitte foran. Vi innbiller oss at hoppa er klart best med ryggløp. 1 Gidde Malin holder klart bedre form enn det raden indikerer, og fra innersporet kan det ikke bli så mye feil. 2 Uno D'Man har skuffet på slutten, men flott startspor og brukbar kusk borger for en mulig topplassering.

4 Carina Pride er jevn og stødig og henger for det meste med. Billigere oppgave enn i kveld er det lenge siden hoppa har hatt og kusken (Siv Emilie Løvvold) kjører og rir i voldsom medvind om dagen.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 10 B: 6-1-2-4 C: 5-3-7-11-9-12-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
3 Vesle Gudrun er ei hoppe med flotte fartsressurser, men hun er ikke enkel å få feilfritt rundt en travbane. I kveld er det formkusk Geir Vegard Gundersen som skal prøve seg og i et uoversiktlig felt setter vi henne først fra en fin utgangsposisjon.

9 Valle Frekken ble spilt ned til 1,2 i odds etter to strake seiersløp, men fungerte ikke for dagen og falt som blytung favoritt. Fartsmessig er selvsagt Valle Frekken god nok her, men hesten travet dårlig sist. 1 Spang Korbest var en fin debutant på Momakren sist og med løp i kroppen er det ingen overraskelse om Vidar Hop tauer dette løpet fra start til mål.

Voldsom fart er det i 7 Gjærlaus og svært spennende er det med Lars Anvar Kolle opp som kusk. 2 Arveprinsen er ikke sjanseløs feilfritt, og dersom 10 Art Nattfari gidder å ta i hele veien er hesten bra.
Rangering V5-3B: A: 3 B: 9-1-7 C: 2-10-5-6-11-4-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5B - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
3 River Kemp ledet i det lengste sist på Jarlsberg, men kunne ikke svare dødenstravende Vasadu mot mål. Holdt uansett flott til andre ved den anledningen og her bærer det trolig til tet igjen. Motstanden er billigere enn sist, og dette må være en fin vinnersjanse for Gunnar Austevoll.

11 Liona vant svært enkelt sist fra tet. I kveld er det spor elleve bak startbilen og naturligvis litt andre forutsetninger, men svenskehoppa duger nok også herfra. 9 French Victory ga seg litt lett fra tet nest sist, men var uheldig sist og er nok i litt bedre form enn det raden indikerer. Her kan det bli et flott smygløp, og kusken er blant de beste.

2 Rita Invalley var veldig bra sist, og har atter trukket et flott startspor. 1 Memory's Boy kan trolig ikke utnytte førstesporet, og da blir det sjanseartet, men på kapasitet er hesten blant de beste her.
Rangering V5-5B: A: 3 B: 11-9-2-1 C: 6-8-10-7-5-4-12

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag