*Nettavisen* Sportspill.

Patrik soper inn

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund spilte inn 200 000 kroner på fredag, og søndag er han på nytt tokt i V64-spillet i Gävle.

01.07.14 15:28

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Under en meget vanskelig V64-omgang på Åby torsdag kveld (781 591 kr for seks rette) leverte Patrik strålende tips. 25-oddseren 10 Quiz Lavec var markert på tre hester og andrevalget 5 Alfayette Aggerup bankerspilt på de to minste forslagene. Det ga i det minste fem ganger fire rette på det aller minste V64-forslaget (innl.pris 180 kr) og 630 kr tilbake.

Suksessen for Patrik Fernlund fortsatte på Solvalla og på Bergsåker på fredag, og spesielt på Bergsåker gikk det veldig bra. En drøss med andelslag på Eksperten gikk inn med to femmere og en rekke firere, og de andelslagene utbetalte rundt 4500 kroner hver seg. Totalt spilte Patrik inn rundt 200 000 kroner på Eksperten på fredag, og han tar sats mot nye gevinster i Gävle søndag.

Søndagen starter opp med spill til lunsjløpene på Täby galopp på den andre siden av kjølen, før det spillende publikum hos Norsk Rikstoto kan sette sine spill til en V64-omgang på Gävle i Sverige på ettermiddagen. Til kvelden er det spill til en V65-omgang på Momarken travbane i Østfold som gjelder, og vi på Sportspill har tips og spilleforslag til alle arenaer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Innleveringsfrister Gävle
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spikarna:
6 Calvados Crane (V64-1) borde smärtfritt komma till ledningen nu när värsta motbudet blivit struken. Han såg förbättrad ut senast, och det här gänget bör han besegra.

3 Lingbo Helen (V64-2) är en fin häst som satt fast mot tuffa hästar senast. Spets och slut!

Luringarna:
11 Lex Lotus (V64-4) är loppets bästa häst. Tränar bättre än någonsin och trots att han inte är i toppform måste han streckas väldigt tidig.

6 Miss Elaza (V64-6) är en fin häst som ska räknas i ett annars lurigt lopp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag