Gå til sidens hovedinnhold

Patriks vorspiel

Før det hele braker løs på Solvalla i kveld, skal Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund forsøke å løse en vrien lunsjrebus i Gävle.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Selv om vi nå går inn i julen er det ingen grunn til å fortvile dersom du er glad i travsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe, og vi nordmenn får spille til ekstra V75-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember. I tillegg er det V65 fra Bjerke 2. juledag, så den dagen er det bare å glede seg til allerede.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lille julaften åpnes opp med spill til lunsjløpene i Gävle i Sverige hos Norsk Rikstoto. Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund synes omgangen ser alt annet enn lettløst ut, og da kan det ligge store penger i luften. Til kvelden denne mandagen er det V65-spill til Kurt Leirvågs favorittbane Leangen samt spill til en svært spennende V75-omgang på Solvalla i Sverige som gjelder, og Sportspill har tips til alle baner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl. 13.32

HTML EMBED

Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund sine vurderinger:

Spiken:
I en mycket svårlöst omgång där det är svårt att hitta bra spikar spelar vi spiklöst på de flesta av kupongerna. Dock har 7 Ima Scarlet (V4-4) bra chans. Spetsvann i bra stil senast, och är i toppform. Står inför en bra uppgift.

HTML EMBED

Luringen:
5 Don Pedro (V4-2) spurtade vasst senast och imponerade i billig omgivning. Bra spår denna gång och hästen är i fin form och kan ta andra raka segern.