*Nettavisen* Sportspill.

Pengedryss i V65!

Foto: hesteguiden.com

Det ligger 406 000 kroner ekstra i sekserpotten på Momarken i kveld, og formkusk Gunnar Austevoll styrer vår jackpot-banker.

Denne uken åpnet bra for Sportspill, når Kurt Leirvåg leverte flotte tips til V4-løpene på Visby i Sverige på mandag. De av våre lesere som kjøpte Leirvågs minste V4-forslag på 200 kroner på våre hjemmeside, kunne hente ut småpene 1552 kroner, og da satt selvsagt også samtlige andelslag på Eksperten.

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og etter at lunsjløpene på Solänget i Sverige og på Bjerke her hjemme er over denne tirsdagen, kan det spilles til V64-løpene på Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang på Momarken i Østfold hos Norsk Rikstoto på kvelden.

Til løpene på Momarken er det ekstra spennende, når det er jackpot med hele 406 000 kroner ekstra i sekserpotten! Vi sparten bankeren til slutt på marka, og der tror vi dagens største favoritt innfrir. Vi snakker da om 5 Art Kjarvald, og stødig makker bak vår banker for kvelden er Gunnar Austevoll.

Austevoll hadde en strålende dag på jobben på søndag, når klasseløpene ble kjørt på Bjerke, hvor han kjørte inn rundt 1.2 millioner kroner til sine hesteeiere. Det hele toppet seg med seieren i Derby for de 4-årige hoppene med Chocolatique, og vi tror suksessen fortsetter for eksilbergenseren på Momarken i kveld.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Austevoll avslutter?
Vi synes i hvert fall at det ligner en topp vinnersjanse for 5 Art Kjarvald i V65-6, og vi tror formkusk Gunnar Austevoll setter inn en ny vinner her. En kjapp sprint er ikke noen fordel for 6-åringen, men han beviste ved triumfen på fine 22.9 over aktuell distanse i den tredje siste starten, at han også takler sprint.

Han avgjorde greit til slutt den gangen, og formbomben til Jan I. Johansen støter på klart billigere motstand enn han har gjort nå på slutten. Det finnes ingen Lome Brage i dette løpet, og når storfavoritten bekreftet storform, ved å avslutte flott til femte på 23.1 full vei i i et tøft V75-løp sist, tror vi han vinner igjen i kveld.

Han toger på, og når de øvrige konkurrentene heiser nødflagget til slutt, legger han inn et ekstra gir. De antatt tøffeste i mot står kinkig til på en kjapp sprint (8 Kjeltringen, 11 Lex Lodney og 12 Voje Spika), og da synes vi det er klar fordel favoritten. Vi tror han bokfører årets femte triumf i kveld, og garderer ikke.

3-årstalent innleder?
I et stayerløp for kaldblodshester i V65-1 dukker 3 Lome Gant opp, og vi tror på en topp vinnersjanse for den lovende 3-åringen til Kjetil Helgestad. H.G. Balder-sønnen fikk det litt for tøft i et kvalifiseringsløp til Kriteriet i den siste starten mot Lanem Silje&Co, men innsatsen til femte på fine 28.6 full vei, var god.

Selvsagt klart enklere i mot i kveld da, og vi bankerspiler favoritten på lillebongen. All den tid det er snakk om en urutinert 3-åring, og at dagens lange distanse er ny for ham, tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag. En lovende 3-åring er også 11 H.M. Streif snakk om, og han må krysses tidlig.

Han så ut til å gå mot en sikker seier i den siste starten (ble til slutt tredje på 29.7 full vei), men en galopp felte ham til slutt der. Sterk som få er 10 Arveprinsen, og han er matchet i tøffe lag nå på slutten. Han er ikke helt enkel å får feilfritt rundt, men dersom kusk Eirik Høitomt klarer å kjøre feilfritt, tror vi på vinnersjanse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag