Gå til sidens hovedinnhold

Pippi og Pål i Bergen

Pippi Gammelsbæk og Pål Buer må ha en flott vinnersjanse i Bergen torsdag. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny torsdag:
V65 Ørebro: Jackpot med to millioner kroner ekstra i potten
Lunsjtrav Jarlsberg: Siv fikser lunsjkronene
Tippetips midtuke: Kan Stabæk reise?

Oddstips: Vi dropper Rosenborg

Torsdagen byr vi på tips til lunsjtravet på Jarlsberg, til den doble V5-omgangen på Bergen travpark og til en strålende V65-omgang på Ørebro travbane i Sverige. På Ørebro er det jackpot og over 2 millioner NOK som legges i sekserpotten.

Det ble forøvrig flott klaff under onsdagens V4-løp på Øvrevoll. Vår banker Bittersweet innfridde som et andrevalg i spillet i V4-4 og de som spilte vårt største forslag (kr 1056), kunne kvittere ut meget pene 14 530 kroner. Det minste forslaget (innl.pris 192) under onsdagens V65 inneholdt en sekser og ti femmere og betalte tilbake kr 1 735. Det minste DD-forslaget på 100 kroner innsats betalte tilbake 522 kroner. Dermed ble det en innbringende kveld for de som fulgte våre Jarlsberg-tips også.

Bergen travpark får som vanlig besøk av mange Rogalandshester denne torsdagen og normalt blir det noen seire på disse. I V5A-spillet setter vi vår lit til Pippi Gammelsbæk og Pål Buer i V5-2A, mens 3 Spydermann Ø.K. og Bernt Øksnevad normalt er sine konkurrenter helt overlegen i V5-5B. Imidlertid er det svært åpent i de andre løpene og det kan bli meget fine kroner i Bergen denne torsdagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Pippi er best
Pål Buer hadde ingen god dag i sulkyen bak Pippi Gammelsbæk i hoppas siste start på Forus. En uoppmerksom Pål Buer kjørte oppi foranliggende konkurrent og dermed var ikke galoppen til å unngå. Men Pippi viste voldsom fart mellom galoppene og i kveld har den danskfødte hoppa en noenlunde lik oppgave som hun hadde i Bergen nest sist. Med kun ni hester i feltet og ikke veldig tøff motstand, skal Pippi Gammelsbæk vinne dette løpet. Vår banker i V5-6.
Rangering V5-2A: A: 10 B: 1-3-5 C: 4-6-8 D: 7-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Overlegen fart
Det var en styrkedemonstrasjon av de sjeldne vi fikk se av 3 Spydermann Ø.K. på Sørlandet forrige mandag. En offensiv Bernt Øksnevad trykket opp farten utvendig for gode Vestpol Dennis og inn mot siste sving hadde Tjomsland-traveren fått nok. En meget opplagt Spydermann Ø.K. kom alene til mål som vinner på råsterke 26.3/2140 volte. Det er det ingen andre i dette feltet som er i nærheten av, og som vanlig konkurrerer Spydermann Ø.K. i all hovedsak mot seg selv. Feilfritt kan vi ikke se hesten tape, men Spydermann Ø.K. er fortsatt galopplysten. Vi velger ikke å spekulere og bankerspiller Spydermann Ø.K. i V5B-spillet.
Rangering V5-5B: A: 3 B: 1-12-2 C: 7-5-11-14-13-8-9 D: 6-4-10

Det er jackpot i V65 og to mill. kroner ekstra i sekserpotten på Ørebro torsdag. Kjøp en av våre ekspertkuponger

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshopper. 1600 meter voltestart.
Kun ni hopper til start i V5-1A på en rask sprint over tre distanser. Vi gir et knepent vinnertips også denne torsdagen til 5 Fjord Vikki som enten sitter i tet eller rygg (på Todina) her. Fjord Vikki kunne ikke svare en sterkt spurtende Steggsjura sist torsdag, men vi synes hoppa holdt bedre enn på lenge. 26.8 var en sterk tid og Fjord Vikki kan få årets første her.

Vi hadde veldig god tro på 7 Dag Terna nest sist og satte henne da først som tredjevalg i spillet. Sprint er nok ikke yndlingsdistansen for Vosse-hoppa, men hun har kommet seg på denne distansen også nå. Kan vinne fra dødens. 9 Ness Tjo Oda skal hente 60 meter tillegg på Fjord Vikki på en sprint. Det er tøft, men Ness Tjo Oda profiteres av et lite felt og kan klare det.

2 Todina får tet eller lederrygg, men Storetvedt-hoppa har manglet det lille ekstra på slutten. I kveld er det helt optimale forutsetninger og hun får plass på bongen. 6 Alva kan sprint fryktelig fort på gode dager, og den variable Nærbø-hoppa er ikke sjanseløs.
Rangering V5-1A: A: 5 B: 7-9-2-6 C: 8-5-3-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3A - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Etter å ha levert helt på det jevne hjemme på Bergen travpark i år, var det litt overraskende å se hvor lett 3 Troubador G.T. tok ned gode Jet Racer G.T. på Bjerke forrige torsdag. Med en tilsvarende prestasjon torsdag, må det være en topp vinnersjanse for hesten her. At kapasiteten er bra har vi egentlig alltid visst, men kanskje slår hesten endelig ut i full blomst nå.

Kapable 7 Lord Pridem får Åsbjørn Tengsareid i sulkyen. Vallaken var positiv for Stig Rune Sele nest sist, men skuffet en del sist. Her er mostanden så skrøpelig, at det må være en god vinnersjanse. 2 Norton Jack sitter sannsynligvis i føringen ut av den første svingen. Satt i tet også sist, men måtte da åpne radig første 500. Full vei er et spørsmålstegn, men får Tore Totland dirigere i front, kan det kanskje holde helt hjem.

8 Pearl Harbour D. dukker opp i regi Frank Ringheim. O'Connor-sønnen har vist kapasitet østpå og er en svært naturlig outsider. Det ser ut som Troubador G.T. eller mange dette løpet.
Rangering V5-3A: A: 3 B: 7-2-8 C: 1-5-4-6

HTML EMBED

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Kan det endelig lykkes for 2 Borg Trolla som var strålende for Tom Erik Solberg i sin siste start? Borg Trolla står perfekt til i kveld og fra spor to er det ikke utenkelig at Kristine Kvasnes og Borg Trolla kan lede hele veien. Dog er hoppa noe variabel og ikke alltid hun byr seg til for fullt.

Det samme gjelder for 4 Bottolf som har bedre form enn raden indikerer. Bottolf trives klart best når han er med der fremme direkte og sammen med formkusk Håkon Håvardstun kan det bli en fortjent seier her. 11 Tekno Viktor er på gang igjen nå, og uten galopp er femåringen helt klart aktuell her.

7 Willomen kjemper tidvis bra, tidvis helt på det jevne. Fra spor sju vil nok Ove Wassberg ladde fra start, men det er raske hester på innsiden. Skulle Willomen nå teten, trives han svært godt der.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 2 B: 4-11-7 C: 3-1-9-8-6 D: 10-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Et meget svakt felt og da er det fare på ferde i V5A-dinalen. Dette løpet var en voldsom utfordring å rangere og vi har egentlig ingen vi ønsker å sette først. Men det må vi selvsagt. 6 Yonckers Boeshove viste endelig litt fremgang sist etter en serie skuffende løp. Hesten til Øystein Lyssand avsluttet fint til fjerde sist torsdag og travet også feilfritt. Treffer Lyssand starten her og eventuelt kommer seg til tet, må det være topp vinnersjanse.

2 Lucky Hillman er mye bedre enn raden. Kom fint tilbake etter galopp sist og takler hesten andresporet her, skal han kunne duge i dette svært labre selskapet. 11 Yankee's Wish holdt kanonform tidligere i år og vant blant annet et løp fra dødens. Men har ikke fungert noe spesielt bra i sine tre første løp etter pause. Uansett en seierskandidat her. 1 Omer står fint til førstespor og har gjort et par fine løp i år, nå er formen usikker.

13 Shocking Gidde hadde meget fin fart over mål sist, men skal rundt et trettenhesters felt fra tillegg. 4 No Matter What hadde vi trolig satt først fra et bedre spor, men fra fjerdespor volte er det stor galopprisiko.
Rangering V5-5A/V-2B: A: 6 B: 2-11-1-13 C: 4-8-10-9-12-7

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5-3B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Svein Ove Wassberg er optimist med 8 Kleppe Åse og tror på fin vinnersjanse i dette 15-hester store kaldblodsløpet for hester i lavt grunnlag. Kleppe Åse gjorde sitt første løp etter pause på Forus for en snau måned siden og holdt farten fint til tredje da. Løp i kroppen nå og en berettiget favoritt.

Også 5 Lyngfaks har fått løp i kroppen og forsvarte seg bra til seier sist. Er normalt kjapp i vei og kan nå føringen på et tidlig tidspunkt i kveld også. 13 Valle Faxa har nok den beste toppfarten i dette feltet, men hun er svært usikker og tillegg minker ikke galopprisikoen. 11 Magnums Sebastian tåler både to og tre runder i sporene, men også denne krabaten er usikker. 7 Sangviks Casper holdt på å detonere en kjempebombe sist og må tas på alvor i kveld.

10 Bestkora kan trolig nok til å blande seg inn i striden her, men også denne dama er usikker. 4 Pilagutten er nok moden for en voldsom rekordforbedring og kan være en fidus om han kommer seg til tet.
Rangering V5-3B: A: 8 B: 5-13-11-7 C: 10-4-15-1-9-6-12-14-3-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Skulle Svein Ove Wassberg lykkes i å forsvare teten med 1 You Va Bene tror vi dette løpet kan være kjørt. Det er fin kapasitet i denne femåringen som har stått vondt til flere ganger på slutten og dokumentert form. Svein Ove tror på seier og vi setter hesten først.

Vi bankerspilte 11 Oeuvre D'Art sist torsdag og enda en gang gjorde Wassberg-traveren en helsprek sisterunde fra køen. Firåringen har ikke tur med sportrekningen for tiden og må nok belage seg på å gjøre det selv også denn torsdagen, Kan naturligvis vinne igjen.

Det kan også 4 Romarino som er på vei mot storformen og som tåler å bli brukt underveis. 3 Safe And Sound blir ikke ofte utropt som vinner, men Austevoll-hesten holder toppform for tiden.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 1 B: 11-4 C: 3-5-9-8-2-7-10 D: 12-6

Kommentarer til denne saken