Stefan Persson setter seg opp bak en god hest i V64-1 på Åby i kveld.
Stefan Persson setter seg opp bak en god hest i V64-1 på Åby i kveld. Foto: hesteguiden.com

V64 ÅBY TORSDAG

Plikter å vinne?

Seiersvante Tyson November har flotte forutsetninger på Åby i kveld, og Patrik Fernlund tviler ikke på dette bankerspillet.

Kommersielt

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Etter at lunsjløpene på hhv Eskilstuna i Sverige og på Bjerke her hjemme er over denne torsdagen, kan det spilles til en V5-omgang på Vincennes i Frankrike på ettermiddagen hos Norsk Rikstoto.

I Frankrike skal Norheim Jærv, Jærvsø Ole, Doktor Jaros og Hålands Liz i ilden i et kaldblodsløp i V5-4, og det løpet starter kl. 16.30

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden denne torsdagen er det V64-spill til Åby på den andre siden av grensen samt V65-spill til Bergen travpark her hjemme som kan friste det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og da sier vi lykke til med dagens spill!

På Åby i kveld bankerspiller Patrik Fernlund i de to innledende løpene, og Patrik går for samlebonger på de to største spilleforslagene i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Åby
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.26

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken:
2 Tyson November
(V64-1) radar upp fina prestationer och vann enkelt senast. Har perfekta förutsättningar nu och vägen ligger öppen mot ledningen. Han tål ett tufft tempo och detta är en toppchans. Inget snack - spik!

9 Claudius F. (V64-2) satt fast på V75 senast och hade varit struken före det och borde vara ännu bättre nu. Bästa hästen.

Luringen.
4 Hubby Star
(V64-3) är en rätt så enkel häst men skulle hästen få rygg på ledaren kan det bli perfekt med open stretch och Björn Goop. Värd att se upp med! 

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus