Gå til sidens hovedinnhold

Porto tar poeng i Lisboa

På en svært utfordrende spilledag tror vi på poengdeling i Lisboa. Sjekk vårt oddstips

Delta i Sportspills Facebook-konkurranse og vinn en iPad2!

Sportspills meny fredag:
V65 Biri fredag: Ei dame i form
V75 Drammen: Det blir tornado

Fredagens langoddsprogram består av 28 objekter og det er mildt sagt en vrien fredag. Ni kamper er hentet fra den meget uforutsigbare Ligue 2 i Frankrike, tre kamper er hentet fra tysk 2. bundesliga (der vi har god tro på Ingolstadt). I Championship møtes Blackpool og Hull i en viktig toppkamp og ellers er det blant annet irsk fotball på listen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Bochum - Dynamo Dresden
Hjemmelaget ligger på niendeplass med sine 30 poeng, det er 16 poeng opp til playoff og ti poeng ned til trøbbel. Det har altså vært en skuffende sesong for hjemmelaget som ble nummer tre i fjor (røk mot Borussia Mönchengladbach i playoff). 2-0-2 på de fire siste seriekampene, men stygge 2-6 borte mot Greüther Fürth sist helg. Her må Toski sone karantene etter utvisningen sist helg, i tillegg mangler tre-fire andre spillere. Hjemme står laget med 6-1-5. Dynamo Dresden ligger på plassen bak Bochum (ett poeng mindre), men formen er bra (3-3-1) på de sju siste seriekampene. Middelmådige 2-2-7 på bortebane. Med mannskapet ser det riktig bra ut. I en tilsynelatende jevn kamp syns vi hjemmelaget er blitt for stor favoritt og lar oss lokke av 3,15 på borteseieren. Dagens beste langskudd.

Dagens avslag
MSV Duisburg - Greüther Fürth
Med ett poeng på de fem siste kampene er det kun målforskjellen som holder hjemmelaget over kvalifiseringsplassen og det er kun ett poeng ned til Karlsruher under streken. De fire kampene som er spilt etter vinteroppholdet er alle tapt. I toppen skiller det kun to poeng mellom serieleder Greüther Fürth og Fortuna Düsseldorf på femteplass. Men Greüther Fürth har tatt tredve av sine 47 poeng hjemme, borte er ikke tallene bedre enn 4-5-2. Da synes 1,75 på borteseier veldig lavt og vi lar disse lagene får spille i fred i kveld.

Dagens spill
Benfica - Porto
Storkamp på Estadio De Luz i Lisboa der EM-finalen ble spilt mellom Portugal og Hellas i 2004. Benfica har med kun ett poeng på sine to siste seriekamper, allerede mistet fempoengsledelsen laget hadde opparbeidet seg og også mistet serieledelsen til Porto (dårligere målforskjell). 0-1 borte for formsterke Guimaraes, ble etterfulgt av skuffende 0-0 borte mot Academica Coimbra sist helg. Benfica står med 10-0-0 hjemme og 5-4-1 borte.

Etter et sensasjonelt bortetap for middelshavsfarer Gil Vicente fjerde sist (1-3), har Porto slått tilbake med tre strake seire og igjen overtatt tabelledelsen. Røk som ventet ut av Europa League etter møtene med Manchester City og kan konsentrere seg for fullt ut om ligaen. Porto er som Benfica råsterke hjemme (10-1-0), borte er også Porto litt mer menneskelige (5-3-1). Det gjenstår for øvrig ti serierunder før kveldens kamp.

Benfica skal ut i en meget viktig returkamp i Champions League til uken mot Zenit St. Petersburg (tapte 2-3 i bortekampen) og den kampen forstyrrer muligens ørlite. Uansett er oppgjørene mot Porto så viktige at det nok er glemt i kveld. Med mannskapet ser det bra ut. Porto har noen spillere ute, men ingen av de mest sentrale.

Det står 2-2-2 på de seks siste tilsvarende. I kveld er vi rimelig overbeviste om at begge lagene vil være tilfreds med poengdeling og på en ekstremt vanskelig fredag, blir dette vårt forslag i kveld. Poengdeling betales med 2,80 og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag fredag (spillestopp kl 21.10):
Kamp 28 Benfica - Porto 2,30 2,80 2,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her

Kommentarer til denne saken