Foto: hesteguiden.com

Prinsen tar revansje?

Vi bankerspilte Juniorprinsen sist fredag og også denne fredagen har vi tro på hesten.

Kommersielt

En ny helg står foran oss og det er igjen store penger å spille om. Med V75 fra Drammen lørdag og en herlig V75-jackpotomgang fra Kalmar søndag, får vi også denne helgen spille V75 to ganger. Før den tid skal vi gjennom en fredag med V4 fra Årjäng og med kveldsmoro både fra Jarlsberg (V65) og fra Hagmyren (V64).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

All den tid fredagens V64-løp på Hagmyren allerede starter kl 14.30, blir det fullt fokus og forhåpentligvis flott omsetning under V65-løpene på Jarlsberg fredag kveld. Det er en omgang der det er svært vanskelig å finne en stødig V65-banker, men vi lanserer kveldens V65-banker i V65-6.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det handler om 7 Juniorprinsen som vi også lanserte som banker under V65-løpene på Biri sist fredag. Da galopperte Bjørn Steinseths seiersmaskin fra start, men kom strålende tilbake til tredje. I kveld synes vi motstanden er enda litt enklere og selv om han risikerer å bli overflydd av 8 Alm Kiwi ned startsiden, tror vi Juniorprinsen er kapabel til å vinne fra dødens. Nevnte Alm Kiwi fikk dirigere i tet sist, men i øyeblikket synes vi ikke Alm Kiwi har den rette kamplysten nedover oppløpet. Juniorprinsen er blitt bedre fra start de siste månedene og vi utelukker heller ikke helt at Juniorprinsen kan svare ut Alm Kiwi fra start. Uansett posisjon så synes vi Juniorprinsen skal ha en flott vinnersjanse og da bankerspiller vi i V65-6.
Rangering V65-6//V5-3/DD-2: A: 7 B: 8-1 C: 12-4-6-9-11-10-2-3-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
NM for monteryttere innledes med to løp på Jarlsberg i kveld, mens de resterende avvikles på Drammen lørdag. V65-1 er et ujevnt felt, der det ikke er veldig mange vinnerkandidater. 9 Speedy Scarlett E. får vinnertipset. Gjorde et hyggelig løp til andre i sitt siste monteløp, etter innvendig reise hele veien. Vallaken skal nok ikke gjøre alt for mye selv, men er stødig på beina og garantert med i seierskampen her.

5 Beak's Princess har ikke startet i monte på en stund, men viste flotte takter i fjor. Med en bra rytter er hoppa en klar utfordrer til favoritten. 1 Missionary Man er svært stabil og sammen med 3 Tigre Royal og muligens også 7 K.N. Wind de vi ser kan vinne V65-1.
Rangering V65-1: A: 9 B: 5-1-3-7 C: 8-2-6-4

V65-2 - Varmblodshopper. 1609 meter autostart.
Vidåpent hoppeløp i V65-2, der vi setter 11 Envision først. Hamre-traveren så ut som en klink vinner på Sørlandet i årsdebuten på Sørlandet for fjorten dager siden, men når Geir Mikkelsen skulle kjøre unna ut mot oppløpet, fikk han ingen respons. Med det løpet i kroppen og Vidar Hop i sulkyen, synes vi Envision skal ha en bra vinnersjanse i moderate omgivelser.

5 Cash Point er vrien å plassere, men uten tvil en av beste på fart. Her kan teten være innen rekkevidde og blir ikke hoppa for stri kan det bli tet hele veien. 6 Shirar J.C var solid sist og unngår hoppa dødens, kan hun vinne. 2 Savannah Dun Dee, 3 Dreamline og 1 Lovely Salt står alle gunstig til spormessig og er alle seiersaktuelle i et skummelt løp.
Rangering V65-2: A: 11 B: 5-6-2-3-1 C: 12-8-7-4-9 D: 10

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

V65-3 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2100 meter autostart.
Vi er ikke det minste i tvil om at 4 Gunda er den beste hesten i V65-3, men galopprisikoen er som kjent skyhøy. Eirik Høitomt opp som kusk i kveld og Gunda møter slett motstand i kveld. Feilfritt er det snakk om en vinner.

3 Eos Marinka er et like klart annetvalg, men også her er galopprisikoen høy. Etter flere sterke løp, synes vi hoppa skuffet en smule i sin siste start. Bak denne duoen er det nesten hipp som happ på videre rangering, men 1 Tæsse Jenta står i det minste fint til spormessig.
Rangering V65-3: A: 4 B: 3-1 C: 7-5-9-8-11-10-2-6-12

V65-4/V5-1 - Varmblodshester. Hoppeløp. 1609 meter autostart.
2 Rosie's Warrior var vi lenge inne på å bankerspille. Til tross for at hoppa svek som storfavoritt på Sørlandet nest sist,valgte Hamrestallen å ta henne ut på Charlottenlund to uker etterpå. Det ble ingen suksess, men i kveld kan det være tidlig tet og da er kanskje løpet kjørt. Inntil hoppa presterer i løp, velger vi å gardere.

5 Celina Magic har gjort seg helt om på slutten og tåler å gjøre grovjobb selv nå. Klart motbud til favoritten. 3 C.C. Dream gjorden en flott treårssesong og er garantert med i toppen her feilfritt. 7 Sogni står kjelkete til spormessig, men Holtung-hoppa har vist seg som en klar plussvariant. Også bak disse er det vinnerkandidater i et flott spilleløp.
Rangering V65-4/V5-1: A: 2 B: 5-3-7 C: 9-4-10-1-8-11 D: 6-12

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Geir Vegard Gundersen har en herlig hest i 5 Support Justice som endelig er tilbake i løpsbanen etter sitt skadefravær. Vi tror Gundersen-hesten er god nok til vinne fra dødens og gir et forholdsvis klart førstevalg til klassehesten. Men det er første løp etter lang pause, og Gundersen varsler et passivt opplegg, dersom situasjonen tilsier det.

1 Valley Ivan burde vunnet sist og var også langt under pari nest sist. Frode Hamre strålende fireåring kommer således til start med flere spørsmålstegn knyttet til formen, men her blir det trolig tet direkte og det kan være en klink vinner derfra. 6 Kilkenny ble fyrt av sist og alt ble feil underveis. HC's flotte femåring kan vinne dersom favorittene skulle underprestere.

Det kan også hedershoppa 3 Pretty Photo som debuterer i regi Jan Kristian Waaler, men da er vinneren garantert nevnt, selv om 7 Bertie Invalley også¨er en bra hest.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 5 B: 1-6-3 C: 7 D: 4-2

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus