*Nettavisen* Sportspill.

Prøv helgens Kuppetipong

Foto: Jon Super (AP)

Det er runde tre av kuppetipongen. Bli med og vinn.

07.09.11 15:34

Det er runde tre av kuppetipongen, og vi inviterer deg til å sende i den hittil vanskeligste kupongen.

Har du ikke vært med til nå bør du ikke fortvile. Den som leder til nå har kun 16 rette, og denne helgens kupong er så vanskelig at det fort kan være mulig å tippe seg langt oppover listene.

Sjekk highscore for totalt og sist runde ved siden av og fyll inn din kupong.

Alle kampene og idrettene til høyre kan du følge live på www.24.no

I motsetning til vanlige tippekuponger vil du her få litt andre ting du skal ha en formening om. Alt fra hvem som lager mål til hvilket lag som leder serier etter helgen, og de helgene det er skiidrett og annet skal du ikke se bort i fra enda mer alternative "kamper." Se også opp for feller, altså alternativ som er med som soleklart ikke kan gå inn. Det er minimum en hver gang...

Det vil bli delt ut månedspremier og årspremie (ut 2011) i Kuppetipongen. Ved å registrere deg er du automatisk med, og neste gang du deltar vil du automatisk ha registrert deg - og antall rette vil telle med i totalen. Så det er ikke å fortvile om du bare får ni rette, det kan være mer enn nok til å vinne den månedlige premien. I tillegg vil vi trekke ut premier i ny og ne til tilfeldige deltagere, så selv med 0 riktige kan du vinne premier.

Den første måneden er premien en iPad 2. Årspremien er foreløpig hemmelig, men vi kan garantere at den vil være av stor interesse for alle idrettsinteresserte. Så fyll ut kupongen til venstre her, og bli med. Vi informerer likevel at den første måneden er august og ut september. Dette for å få nok runder med å kjempe om.

Nyttige lenker for oddsspill:
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

*NM= NettavisenMester

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.