Gå til sidens hovedinnhold

PSG tar alle tre

Med Zlatan og Cavani på topp stiller PSG med et av Europas mest fryktinngytende spisspar i kveldens CL-oppgjør mot Benfica. Les oddstipset.

Sportspills meny onsdag:
Hockey-Pelle: Tror på seier med Tollefsen tilbake
V65 Bjerke: Jackpot med Linda
Tippetips: United slår tilbake?

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra gruppespillet i Champions League, Eredivise, dansk 1.divisjon, brasiliansk Serie A og Copa Sudamericana.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Shaktar Donetsk – Manchester United B 2.65

Champions League, gruppe A. Begge lagene tok tre poeng i sine første oppgjør. Shaktar stod i mot et intenst press mot Real Sociedad på bortebane og Alex Teixeira ble dagens mann for gjestene med to nettkjenninger i 2-0-seieren. Spilte seg frem til 8-delsfinalen i fjor, hvor de kom til kort mot Borussia Dortmund. Viser svak form i den hjemlige serien med kun én seier på de fem siste kampene. Innehar tredjeplassen med 7-2-2 total, og er allerede seks poeng bak Metalist på topp. Vært mange forandringer i spillerstallen i sommer, og Shakthar-boss Mircea Lucescu uttalte at samspillet har lidd av utskiftningene. Luiz Adriano er usikker, ellers er troppen skadefri.

United fikk en god start i årets CL med 4-2-seieren over Bayer Leverkusen på Old Trafford, men manager David Moyes er nok en tynget mann etter helgens pinlige 1-2 tap hjemme mot West Bromwich. Har også gått på forsmedelige nederlag mot erkerivalene Liverpool og Manchester City i serien. Ligger på en svært skuffende 12.plass med 2-1-3 totalt. Ser ut til at skotten sliter med å finne sin foretrukne lagoppstilling, Moyes har byttet fire-fem spillere i startelleveren fra kamp til kamp, noe som i likhet med vertene kan ha påvirket samspillet. Robin van Persie er tilbake og klar for spill, men det er usikkert om han starter. Rio Ferdinand, Anderson, Fabio og Wilfried Zaha er ute med skader.

Shakthar beviste med fjorårets kvartfinale-plass at de har noe å fare med i Champions League, men etter sommerens utskiftninger har laget slitt med å finne formen. Det samme kan sies om United, men de røde skal ha et høyere toppnivå og vi tror britene er innbitte på å revansjere seg etter helgens tap. Borteseier til 2.65 i odds blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Tysk 3.liga. VfL Osnabrück - SC Preussen Münster

Osnabrück har fått en sesongstart på det jevne med 5-2-3 totalt og foreløpig syvendeplass. Spilte opprykkskvalik i fjor, uten at det ga resultater. Tapte 1-3 borte mot Rot-Weiß Erfurt i helgen og er allerede ni poeng bak Heidenheim på topp. Preussen Münster har kun vunnet én kamp etter 10 runder og har samlet åtte poeng med 1-5-4 totalt. Skuffet hjemme i helgen med 1-1 mot Jahn Regensburg. Tapte 1-2 mot serielederen i forrige kamp på bortebane, men delte før det poeng i tre strake. Ser man på formen er hjemmelaget klare favoritter, men Preussen har vunnet de tre siste oppgjørene mellom lagene, og med gjestenes defensive tilnærming på bortebane melder vi pass på H til 1.85.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Paris SG – Benfica

PSG fikk en knallstart på turneringen med 4-1 borte mot Olympiakos. Zlatan og co vant samtlige hjemmekamper i fjorårets gruppespill, og samlet opp gode 14-4 i målforskjell på Parc des Princes i turneringen, men ble til slutt eliminert til på bortemål mot Barcelona i kvartfinalen. Stiller med en solid tropp med kvalitet i alle ledd, men Zlatan og Cavani har kun delvis lykkes med å innfri de enorme forventningene på topp. Er likefult et av Europas beste spisspar. Startet sesongen under par med to poengdelinger i Ligue 1, men viser nå god form med en uavgjort og fire seiere på de fem siste. Poengdelingen kom i toppkampen mot Monaco. Er ubeseiret i ligaen med 5-3-0 og deler ledelsen med Monaco. Må i kveld greie seg uten midtstopperen Silva, mens Alex er usikker. Javier Pastore var heller ikke med i helgen.

Benfica kom også godt fra åpningsrunden med 2-0 hjemme mot Anderlecht. Ikke funnet samme flyt i den hjemlige ligaen med elleve poeng etter seks runder. Kommer fra en meget skuffende 0-0-affære mot bunnlaget Belenenses på hjemmebane og ligger nå på femteplass, allerede fem poeng bak Porto. Holdt Barcelona til 0-0 på Nou Camp i fjorårets i CL, men vertene var da allerede klar for sluttspillet og stilte med et meget svekket lag. Ble til slutt nummer tre i gruppen, men spilte seg frem til finalen i Europa League, hvor de tapte mot Chelsea. Vil nok være fornøyd med å få med seg ett poeng fra Paris og er forventet å legge seg lavt i dagens oppgjør. Ruben Amorim, Silvio og Eduardo Salvio var ute i helgen, men Bruno Cortez og Nicolas Gaitan var tilbake.

Paris SG var sterke på hjemmebane i fjorårets CL, og alt tyder på at de blir meget vanskelig å slå Parc des Princes i år også. Benfica sliter i den hjemlige serien og vi tror de skal få det meget tøft i Paris i kveld. 1.75 på PSG er så som så, men når man ser på mannskap og form til duellantene bør det ende med hjemmeseier.

Paris SG – Benfica 1.75 3.40 4.15

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken