Foto: Hesteguiden.com

Pyramide i Sør

Vi åpner med to dobbelt-bankere på Sørlandet i lunsjen denne tirsdagen, og strør siden på med garderinger til slutt.

Kommersielt

Tirsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for de spillesugne, og først kan spillerne bryne seg på hhv V4 og V5-spill til lunsjløpene på Arvika i Sverige samt på Sørlandets travpark i moderlandet.

Til kvelds kan innsatsene settes til en V64-omgang på Bollnäs på den andre siden av grensen og til en V65-omgang på Momarken i Østfold, og da skulle det være nok å velge i for spillerne denne tirsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi fant ingen "sikre" vinnere i lunsjen på Sørlandet, men vi tror det skal være mulig å komme seg igjennom på få hester i de to innledende avdelingene. Det er snakk om to varmblodsløp hvor vi synes det er voldsom kvalitetsforskjell på hestene, og på lillebongen i V5-1 lar vi 5 Arthurian Hanover stå ugardert. Han utvikler seg stadig, og innsatsen til sølv på 16.3 full vei i fra "dødens" sist var god.

Han tapte kun for gode Marco Zoot sist, og da er det ned en klasse i dag. 3-åringen piler trolig til tet, og fra spiss blir han ikke lett å slå. Vi synes dog at 1 Flying Power S.S. var svært positiv i debuten for Øystein Tjomsland ved fjerdeplassen på fine 16.0 full vei med galopp, og han er trolig forbedret med løp i kroppen etter lang pause. Han har kun 3 % av innsatsene på seg, og vi krysser på de to største forslagene.

Innleveringsfrister Sørlandet
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

To hester gjør opp
Vi mener at to hester skal være en "mil" bedre enne de øvrige konkurrentene i et nytt varmblodsløp i V5-2, og fra tet er 3 Gin`n Tanic snakk om hesten å fange til slutt. 3-åringen avsluttet i underkat av 15.0 siste tusen i fra utvendig posisjon ved triumfen på 17.2 full vei sist, og han er i rivende utvikling.

Vi tror således på en topp vinnersjanse i dag, men en hest som 7 Rosie`s Warrior kan vise seg å bli tung å stå i mot til slutt. 3-årshoppa til Frode Hamre har dummet seg vekk på galopp i de to siste løpene, men nå varsles det om utstyrsendringer som har slått positivt ut i trening (veldig spennende det).

Kapasiteten på Andover Hall-datteren er udiskutabel, og i et lite felt betyr et spor litt langt ute bak bilen, midre. Hun fikk tredje på 16.4 full vei i den tredje siste starten, og i følge treneren skal hoppa være klart bedre nå. Da er hun vel lite spilt med sine 18 % av innsatsene på seg, og vi krysser på alle bonger.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus