Gå til sidens hovedinnhold

QPR med to av ti

Queens Park Rangers har kun vunnet en av ni hjemmekamper etter opprykket. Mandag dobles seiersantallet. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny mandag
Oddstips 1: Det løsner for Aston Villa
Tippetips: Topplagene garderes

Det er ingen blåmandag på Langoddsen denne mandagen, all den tid det spilles for fullt i England. Fem kamper skal spilles i Premier League og for øvrig er det kamper fra Championship, League One og league Two på mandagens langoddsprogram. Totalt finnes det 78 spilleobjekter på dagens liste.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Portsmouth - Watford
Portsmouth er nummer 18 med sine 28 poeng og har sju poeng ned til Nottingham Forest som ligger tredje sist. Formen er brukbar med 2-3-1 på de seks siste. tar brorparten av poengene sine på eget gress (6-3-2). Greg Halford (f) og Joel Ward (m) pådro seg begge sitt femte gule kort lørdag og soner følgelig karantene her. Watford ligger på plassen foran Portsmouth på tabellen med sine 30 poeng. Har faktisk åtte kamper på rad nå uten tap, men uavgjortfrekvensen er meget høy (3-5-0). Borte står Watford med 2-5-4. Ingen nye skader eller karantener for det formsterke bortelaget. Vi synes dette ser jevnere ut enn det oddssettingen indikerer og da er 3,05 på borteseieren det klart mest aktuelle alternativet mot et hjemmelag som har sentrale fravær.

Rotherham - Bradford
Hjemmelaget er ikke i knallform om dagen og står med moderate 2-1-2 på sine fem siste ligakamper. Ligger på ellevteplass og har fine 5-2-3 på hjemmebane. Det fordums Premier League-laget (sesongen 2001/02) Bradford strever med å komme seg tilbake og ligger igjen langt nede på tabellen. Nå er imidlertid formen kommet og Bradford er uten tap på sine fem siste (3-2-0) og står med tre strake seire. I forrige bortekamp ble topplaget Southend slått 1-0. Det var lagets første borteseier for sesongen. Lørdag ble fjerdeplasserte Shrewsbury slått 2-1 hjemme. Igjen synes vi hjemmelaget er blitt alt for favoritt (1,80) og her lokker borteseieren klart mest. 3,30 på at Bradford tar sin fjerde strake seier bør testes mandag.

Dagens avslag
Wolverhampton - Chelsea
1,38 på Chelsea-seier må nesten være en dårlig vits. Chelsea viser ikke form og ett poeng fra to hjemmekamper mot Fulham og Aston Villa er meget svakt. Svake Wigan holdt Chelsea til 1-1 og da er det ingen tvil om at forbedret Wolverhampton kan få poeng her. Styr unna.

Blackburn - Stoke
Hjemme har det vært nesten bare sorgen (2-0-7) for Blackburn og Blackburn har faktisk tatt flere poeng borte (1-4-5). Selv med den oppsiktsvekkende borteseieren mot manchester United lørdag er det svært vanskelig å stole på Blackburn. Stoke er vanskelige å slå og presterer bedre på bortebane denne sesongen. Dette ser vidåpent ut og vi lar disse lagene spille i fred.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Queens Park Rangers - Norwich
Møte mellom to nyopprykkede lag som har klart seg bra hittil. Queens Park Rangers har derimot kun vunnet en hjemmekamp og 1-4-4 er svake tall hjemme. Måtte se Wolverhampton passere seg på tabellen lørdag og har kun to poeng ned til Wigan under streken. Bra bortekamp mot Arsenal lørdag, selv om det ble tap. Fitz Hall (f) og Anton Ferdinand (f) er uaktuelle, men ingen av dem spilte bortekampen mot Arsenal heller.

Norwich ble tidvis utspilt hjemme mot Tottenham andre juledag og 0-2 var et korrekt bilde av den kampen. Kom tidlig bakpå med 0-1 også hjemme mot Fulham lørdag, men utlignet fire minutter på overtid. Borte har ikke Norwich bedre enn 1-4-4. Marc Tierney (f) og Ritchie de Laet (f) mister begge kampen for Norwich, men begge har bare tidvis spilt for Norwich.

Tilsvarende oppjør i Championship sist sesong endte 0-0. Nå skal det være dags for at QPR innfrir på hjemmebane og vi setter alle pengene våre på tre poeng til London-laget. Oddsen for at QPR tar sin andre hjemmeseier i det tiende forsøket er 1,95 og det holder til å foreslå et singelspill på London-laget.

Spilleforslag 2 mandag (spillestopp kl 15.55)
Kamp 53 Queens Park Rangers - Norwich 1,95 3,10 3,20
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken