*Nettavisen* Sportspill.

RBK-helten måtte flire av TV-ekspertens tabbe

- Han ble vel ikke akkurat rik.

24.04.15 09:25
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=WOvKN1_1AP9fE1otSq8dQmx2ONmwoirbN8U64zpB5D9lv9M4_G-cAPKIhtNgBCcpbWwQFbaldyvQeiuusAzAoBRdfCVeE7G47pHk4ZP0bB5vtzWxwhHfX9_gcaIzIAZNv9ZBzJ-a66s&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen har nå publisert en splitter ny episode av Tippemagasinet, vår nye TV-satsing på norsk fotball. Se hele programmet i videovinduet øverst.

I episode tre (de to forrige episodene ser du her og her) er Rosenborg-spiller Ole Selnæs gjest. Trønderyndlingen forteller blant annet om den nye hverdagen i RBK og den fantastiske serieåpningen hvittrøyene kan se tilbake på.

Han får også lov til å komme med et stikk til Joacim Jonsson, Nettavisens tippeligaekspert som bommet totalt med sitt tips før Rosenborgs kamp mot Haugesund.

Jonsson tippet Haugesund-seier, men fasiten ble totalt annerledes.

Klikk på bildet for å forstørre.

BOMMET: Joacim Jonsson tippet Haugesund-seier mot Rosenborg. De ordene angrer han dypt på i dag. Foto: Nettavisen

- Dette skal vi ikke snakke så mye om, flirer Jonsson når han blir konfrontert med tipset.

Vi har også vært på Valle og møtt Vålerenga-trener Kjetil Rekdal og Ghayas Zahid. Rekdal mener 20-åringen endelig har forstått hva som skal til for å lykkes.

- Ghayas er blitt mer voksen, han har trent enda mer, hatt større fokus på detaljer og sakte men sikkert skjønt enda mer om hva som skal til for å bli bedre. Han har hatt en personlighetsutvikling. Jeg kan fortelle en spiller at han må gjøre sånn og sånn, men han må oppdage det selv og ha kraft til å gjennomføre det, og det har Ghayas nå, sier Rekdal til Nettavisen.

I tillegg har vi vært i Bærum og besøkt Bærum-supporter Massimo Herstadhagen, kjent fra blant annet Robinsonekspedisjonen. Han er et friskt pust vi lover at du ikke vil gå glipp av.

Vi har selvsagt også helt ferske oddstips til deg som ønsker å tippe på de kommende fotballkampene.

For deg som er fersk seer og leser, kan vi fortelle at vi før påske lanserte Tippemagasinet i samarbeid med Norsk Tipping og Norsk Toppfotball.

Programmet byr på nyheter, reportasjer, tippetips og gjester i studio.

Nå er en ny utgave av programmet klart og det er spekket med godbiter for alle som er glad i norsk fotball, og spesielt Tippeligaen, OBOS-ligaen og Toppserien.

Tippemagasinet kommer som regel ut hver torsdag.

Programmet ledes av Jonas Bergh-Johnsen og produseres av Ullevaal Media Center (UMC).

Se hele episode tre i videovinduet øverst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.