Foto: Reuters/Scanpix

Real Madrid viser ingen nåde

Vi tror Madrid-laget valser over middelmådige Dinamo Zagreb. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Onsdagens langoddsprogram er i all hovedsak viet gruppespillet i Champions League som fortsetter med full styrke. Men det spilles også Tippeligakamp mellom Vålerenga og Odd og i tillegg til tre norske 3. divisjonskamper, samt to kamper fra tysk 3. bundesliga.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Det ble en skikkelig buklanding for våre forslag tirsdag. Det er neppe noen tvil om at Norsk Tipping og bookmakerne hadde en innbringende tirsdag, all den tid verken Valencia eller Barcelona vant sine kamper og det ellers var svært mange overraskende resultater tirsdag. Sånn er fotballen, det er bare å ta nye tak.

Dagens langskudd
Villarreal - Bayern München

Vi er ikke veldig enige med oddssetterne i denne kampen som trolig har sett seg helt blind på at Villerreal tapte 0-5 borte mot Barcelona i åpningskampen i La Liga. Lørdag kveld måtte hjemmelaget nøye seg med 2-2 hjemme mot Sevilla, men var da tvunget til å spille den kampen med en mann mindre i over en time. Bayern München må unnvære Arjen Robben til denne kampen og sammen med Franck Ribery er han den uforutsigbare spilleren i dette Bayern-laget. Villarreal er normalt råsterke hjemme og slik oddsen er satt i denne kampen, synes vi 2,90 for spansk hjemmejubel skal prøves. Bayern har åpnet bra, men dette blir noe helt annet og spissene Rossi og Nilmar kan som kjent lage trøbbel for de fleste i Europa.

FC Basel - Otelul Galati
Så langt i sesongen har det ikke gått spesielt bra i den hjemlige serien for Basel. På åtte kamper er det blitt tolv poeng og en foreløpig fjerdeplass. I helgen ble imidlertid Servette slått hele 4-0 på bortebane. Playmaker Xherdan Shaqiri er suspendert i to kamper og blir trolig den eneste endringen fra helgens ligakamp. Romania har tre lag med i sluttspillet i Europa League og altså fjorårets seriemester Otelul Galati er altså Romanias representant i gruppespillet i Champions League og et svært ubeskrevet blad for mange. Vi tror rumenerne har en fair sjanse til å knipe med seg et svært viktig bortepoeng og fristes av den høye U-oddsen på 3,45.

Dagens avslag
Vålerenga - Odd Grenland
Norske medier friskmelder Vålerenga etter at de har slått jumbo Sarpsborg 2-0 borte i en helt jevn kamp tredje sist, de slo deretter bortesvake Haugesund 3-2 i hjemme på Ullevål, og slo nestjumbo Start med 1-0 sist søndag i en kamp der Start hadde fortjent poeng. Spissene scorer fortsatt ikke mål, og selv om Odd fikk 0-7 i hatten av Rosenborg på siste reise er formen god med 3-1-1 på de fem siste. Vi ser ingen grunn til å friskmelde Vålerenga, langt mindre foreslå spill på dem til meningsløse 1,55 og denne utsatte Tippeligakampen er det lett å styre unna.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
Dinamo Zagreb - Real Madrid
Regjerende kroatiske mestere Zagreb deltar i Champions League for første gang på 12 år. Det siste hinderet på veien var Malmö, som ble slått 4-3 sammenlagt, men laget var i kjempetrøbbel i returkampen og svenskene hadde flere gigantsjanser til å få 4-0 i returkampen. Det er blitt spilt sju kamper i den hjemlige serien, og det er blitt imponerende 6-1-0 og 17-1 i mål forskjell så langt. Årets første poengtap kom borte mot sterke Hajduk Split i helgen (1-1). Imponerte ikke mot Malmö selv om de vant hjemmekampen 4-0. Forsvarsspilleren Josip Simunic er suspendert, det samme gjelder for Sime Vrsaljko.

Real Madrid måtte se seg slått av erkerivalen Barcelona i Champions League-semifinalen forrige sesong, og er helt sikkert ute etter revansje i år. Laget topper den spanske serien etter to runder, med seks poeng og 10-2 i målforskjell.

Dette ligner rått parti og så lenge dette er åpningskamp i gruppen er det ingen grunn til å tro at Real Madrid kommer til å slakke på farten. Ingen skader utover Khedira og vi har svært god tro på at Real Madrid vinner med flere mål. Oddsen for at så skjer er på 1,60 og vi spiller. Vi kombinerer denne med en annen kamp fra Champions League.

Lille - CSKA Moskva
Lille vant både den franske ligaen og cupen forrige sesong og deltar i Champions League for fjerde gang. Det er blitt spilt fem kamper i den hjemlige serien så langt, og fasiten er 10 poeng og tredjeplass. Lørdagens bortekamp mot Saint-Etienne endte med 3-1-seier. Legg merke til at Lille aldri har tapt på hjemmebane i CL-sammenheng (ni kamper).

Har mange svært interessante spillere og ikke minst flere goalgettere i sine rekker. Moussa Sow (Senegal) hadde 25 ligamål i fjor, den belgiske landslagsspilleren Eden Hazard (sju ligamål i fjor og to scoringer mot St. Etienne) i helgen, nye Dimitri Payet (13 ligamål for St. Etienne i fjor) og ikke minst polakken Ireneusz Jelen som er hentet fra Auxerre og endelig friskmeldt. Joe Cole debuterte i helgen og gjorde en bra match, men er neppe klar for nitti minutter enda.

CSKA deltok sist i Champions League for to sesonger siden, der det ble tap for Inter i kvartfinalen. I den hjemlige ligaen er det spilt 23 runder, og moskovittene ligger på andreplass, á poeng med ledende Zenit, etter et overraskende 0-4-tap for Dinamo Moskva i helgen. Formen er ikke bra om dagen, laget står med 1-3-2 på sine seks siste seriekamper.

Ingen nevneverdige problemer hos hjemmelaget, mens russerne må unnvære Akinfeev og gode Honda. Hjemmelaget er i knallform, har ingen problemer med mannskapet og de russiske lagene fortsetter å skuffe i Europa (jfr ligaleder Zenits skuffende tap på Kypros tirsdag kveld). Hjemmeseier betales med 1,90 (det er ikke allverden i Champions League), men på en onsdag med forholdsvis få gode kandidater, spiller vi Lille sammen med Real Madrid. Innsatsen er som vanlig 100 kroner, totaloddsen på dobbelen er 3,04

Spilleforslag onsdag:
Kamp 30 Lille - CSKA Moskva 1,90 3,10 3,35
Kamp 35 Dinamo Zagreb - Real Madrid (1-0) 3,55 3,70 1,60
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus