*Nettavisen* Sportspill.

Rett og slett en vinner

Foto: Hesteguiden.com

Spicy A. er vant til å møte bra hester på Solvalla. Når han i formiddag drar til lunsjtrav på Örebro har han en topp vinnersjanse.

11.02.14 10:21

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal. Tips og spilleforslag er ved vår svenske travekspert Patrik Fernlund.

Innleveringsfrister Örebro
V4: 12.20
DD: 12.37

Det ble en fin dag for de som kjøpte andeler i Patriks Halmstadsystem i går. Vår svenske tipsekspert advarte for 8 Yvory Queen i V64-6 og hesten slo til med seier som et fjerdevalg. Inkludert femmere og fire ble det 16 015 kroner til fordeling. Etter en uke fordypet i løpsvideoer kom Håkon E Hansen ut i full løpsform til kveldskjøringen Drammen i går. Resultatet var at de som spleiset på Hansens mandagsbonge (15 andeler a 200 kroner) kunne gå plystrende til utbetalingsluken der de delte 32 016 kroner.

Mer trav fra sportspill.no:
Anarki på Jarlsberg

Over til Örebro der 6 Spicy F kommer ut i høyst overkommelig selskap i V4-4. Hesten vant fire løp på tolv starter i fjor, og har vist bra form i årets første starter (en annen- og en tredjeplass). En god vinnersjanse på også 4 Rayman tilmåles i V4-2.

HTML EMBED

Her er Patriks vurderinger.

Spikar
6 Spicy A. (V4-4) har gjort det bra varje gång i Sverige och här är det en toppchans att leda runt om.
4 Rayman (V4-2) är en fin häst som duger riktigt bra i den klass han är i nu, bra segerchans.

HTML EMBED

Drag
4 Zeus Boko (V4-1) har spännande förutsättningar då han är snabb ut, här kan det vara läge att försöka vara i ledningen hela vägen. (12.0 prosent av innsatsen kl 09.00).
3 Up to Belle (V4-3) har hög kapacitet och ska streckas tidigt! (En 9.7-prosenter kl 09.00).

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag