Gå til sidens hovedinnhold

Ringreven Ferguson trenger ett poeng

Og da vet vi jo hvordan det går mot Sporting Braga i Champions League.

Sportspills meny onsdag
V65 Bjerke: Feller storfavoritten?
Champions League: Lagnyheter
Fotball: Ukens tv-kamper
Oddstips 1: Sandnes Ulf må vinne
Oddstips 2: Ett poeng til United
Tippetips: Juventus hevner seg

Langoddsen domineres av de åtte spennende oppgjørene i Champions Leauge og flere spillalternativer til alle kamper. Men vi finner også oppgjør fra kvinnenes Champions League, privatkamper i ishockey, håndball, noe engelsk, skotsk, dansk og fransk fotball, og den utsatte kampen mellom Sandnes Ulf og Tromsø i Tippeligaen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
36. Celtic - Barcelona (1-0) U 3,65

Det var med nød og neppe at Barcelona vant hjemmekampen mot Celtic 2-1 for to uker siden. Jordi Albas vinnermål kom i det 94. minutt og Celtic ble snytt for en triumf. I dag vil Celtic kjempe for «rettferdighet», hvis det finnes noe slikt i fotball, og vi så jo hvordan spanjolene strevde med skottenes fysikk og høye innlegg foran mål. Hva er vel mer typisk enn at Celtic kjemper tappert igjen, før Barcelona stjeler en ny, knepen seier? 3,65 for en ny, knepen seier til Barcelona er langskuddet fra en meny som inviterer til å spekulere i handicapspill.

Dagens avslag
33. Juventus - FC Nordsjælland (0-2) H 2,00

Det er bare et par uker siden disse lagene spilte 1-1. Det ligger i kortene at Juventus revansjerer seg på eget gress, men det får være grenser for hvor lav odds vi skal akseptere. Juve tapte 1-3 hjemme for Inter i helgen, og at de skal slå danskene med tre mål eller mer er ikke så sikkert. FC Nordsjælland skinner og nyter oppmerksomheten på det de kaller «verdens største scene» De gir seg ikke uten kamp i Torino, og 2,00 på H-2 blir for lavt i våre øyne.

Dagens spill
Det er en mer utfordrende meny i dag enn i går, der vi satt den engelske dobbelen til 3,32 men var ett Schalke-mål unna å få inn begge oddstipsene. Vi kommer likevel med to spill i dag, to singler, men velger litt utradisjonelt i forhold til mange andre, vil vi tro. Vi starter i Sandnes og avslutter med Manchester Uniteds bortekamp i Champions League.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

19. Sporting Braga - Manchester United
Champions League gruppe H. Braga åpnet sterkt i det omvendte møtet på Old Trafford og ledet 2-0 da 20 minutter var spilt. Likevel tapte de 2-3 til slutt, og med 0-2 for Cluj i åpningskampen har Braga bare borteseieren over Galatasaray å vise til. Nå handler det om å gå videre som nummer 2 bak United, og da trengs det poeng her.

Carlão (a), Djamal (m) og Ismaily (f) er skadefrie og tilbake i trening, forteller klubben på sin nettside. Paulo César (a) og Paulo Vinicius (f) later til å være ute.

United ligger veldig godt an i denne gruppen etter tre strake seire. Alle seirene har kommet med ett mål, i kjent stil, og både mot Cluj og hjemme mot Braga gjorde man det vanskelig for seg selv ved å slippe inn mål før man selv fikk opp dampen. Men nå leder United uansett så klart at uavgjort i dag og i de to siste er nok til å vinne gruppen.

Smalling (f) er tilbake i trening, men det er usikkert om han får spilletid her. Vidic (f), Kagawa og Jones er ute. Teamtalk.com melder at Powell (m) og Fletcher (m) ikke deltok på tirsdagens trening og det er grunn til å tro at de ikke spiller. Det kan godt hende vi får se gamlegutta Giggs og Scholes på banen.

Sir Alex Ferguson har det med å få de poengene han trenger, og her trenger han ett. United har lange tradisjoner for å spille inn disse nødvendige ett-poengerne, og vi ser på kveldens kamp som en uavgjort-kamp. Vi setter 100 kroner på U til 2,95. Spillefrist klokken 20.40.

19. Sporting Braga - Manchester United 3,00 2,95 2,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill