Gå til sidens hovedinnhold

Rogalendingene dominerer!

Det dukker opp flust av hester fra Rogaland i Bergen i kveld, og vi tror at det blir flere triumfer på hestene som reiser hjem over boknafjorden. Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er kun løp på Bergen travpark i Norge i kveld, og da har vi følgelig to rebuser å spille til.

I A-spillet satser vi på at dyktige Geir Mikkelsen sender en kapabel krabat først over mål, mens vi i B-spillet går for en bankerfri løsning (det er et par løp det er mulig å gå tynt i der).

Vi bankerspiller 12 Maldini Di Quattro i den andre avdelingen i A-spillet, og en billigere oppgave enn dagens er det lenge siden Mikkelsen-traveren har hatt.

Sporet i kveld er ikke det beste, men vi tror uansett at 6-åringen er fremst på streken når pengene skal fordeles til slutt.

Sterk som få, og i de siste startene har S.J.`s Photo-sønnen bekreftet uforandret fin form (tapte kun for gode Digital Program i den siste starten).

Vår rangering: A: 12 B: 5-10-2-8 C: 6-11-4-9 D: 7-1-3

V5A-1, 1600 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester innelder denne rebusen, og vi finner fire vinnerkandidater.

1 Uppercut Flevo ble offer for egen taktikk i den sist starten i et lureløp, og i kveld står 10-åringen helt perfekt til. Fra tet så skal vinnersjansene være solide, men når formen på Wassberg-traveren er litt usikker, tyr vi til noen garderinger.

7 Gigant Nico er en av mange Wiig-hester som holder strålende form om dagen, og slik som 7-åringen fremstår nå kan han gjøre mye grovjobb selv (og da skal 30-prosenteren i spillet krysses på alle bonger).

5 John Paul`s Legacy ble offensivt kjørt sist, og vi synes at hesten stod på godkjent til tredje på 15.0 full vei (og får han løpet sitt denne gangen kan han vinne).

Tapte 20-30m fra start gjorde 3 Shining Lantern i den siste starten, og da ble det til slutt sølv i et langløp (skal da være aktuell i kveld, dersom 9-åringen er på skuddhold ut i oppløpet).

Vår rangering: A: 1 B: 7-5-3 C: 6-4-2-8

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Bergen travpark kan du finne her.

V5A-3, 2100 meter autostart
Et nytt varmblodsløp venter oss i den tredje avdelingen, og vi synes at fire hester ligner heldekk.

10 Made By Lendalund gjør fine løp hele tiden, men vinner ikke så ofte lenger i takt med økende grunnlag. Oppgaven i kveld er dog kanskje den letteste han har hatt på lang tid, og da kan det fort bli seier denne gangen.

4 Super Charming er egentlig en fin hest, men 9-åringen sliter litt med helsen. Skulle han komme seg til tet så er han helt klart seiersaktuell.

1 Leo One så faktisk finere ut enn noen gang sist (sjette på 16.4 full vei), og fra et perfekt spor med Nestor Wassberg skal han være tidlig aktuell denne gangen.

Speedig er 3 Pay Streamline, og får han ligge på rulle i det lengste kan han legge dette feltet på rygg til slutt.

Vår rangering: A: 10 B: 4-1-3 C: 9-8-7 D:5-6-2

V5A-4/V5B-1, 2100 meter voltestart
Et kaldblodsløp med hester fordelt over tre distanser venter oss her, og vi synes at fem hester hever seg klart over mengden.

9 Kap Viktoria tapte bare for to gode hester sist (Sylv Spika og Ness Tjo Alma), og møter denne gangen helt riktig motstand. Nå er det dog 40m tillegg, og da skal det skal klaffe litt (men uten galopp er hun der fremme).

8 Steggsjura står interessant til i sitt springspor fra 20 meter tillegg, og kusk Øyvind Austevoll er i fin form om dagen. Nå er det som oftest galoppen som er hennes verste fiende, men i en feilfri utgave tror vi på en topp vinnersjanse.

1 Annegull står helt alene på strek, og skal hun kunne gå feilfritt må det være denne gangen. Fra tet så er det bare for kusk Ove B Reime å kjøre jevnt hardt unna, og vi ser ikke helt bort i fra at det holder helt inn.

12 Todina har veldig fin form når man ser på raden (og 5-årshoppa er helt klart seiersaktuell på sitt beste), men hun har vært strøket to ganger nå på slutten (og da er vi litt usikre på formen).

6 Dag Viktoria er en annen sterk hoppe som alltid går til kassen, men hun møter litt bedre hester enn hun er vant til å møte denne gangen. Virker dog til å være i rivende utvikling, og da får hun en plass på våre to største spilleforslag.

Vår rangering: A: 9 B: 8-1-12-6 C: 3-7-11-4 D:5-10-2

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

V5A-5/V5B-2, 2100 meter autostart
Vi støter her på et litt åpent varmblodsløp, og bred gardering er da å anbefale. 3 Shocking Victory er virkelig på gang, og 4-årshoppa har denne gangen vunnet sportrekningen.

Vi er litt usikre på hvordan hun er fra start (kan galoppere hvis de ladder for hardt med henne), men i en feilfri utgave skal det kunne dreie seg om en topp vinnersjanse.

8 Gigant Queen er kanskje den hesten med størst kapasitet, men sporet er ikke veldig bra denne gangen (og hun kan galoppere selv om hun virket stødig i den siste starten).

1 Harmony Ribb var bra til seier på 19.6 full vei i den siste starten, og det virket da til å være en del å gå på. Hun må da også være forbedret, for det er kalrt tøffere i mot ved denne anledningen (sporet er dog helt perfekt, og da krysser vi tidlig).

12 B.B.S Bigbeauty er forbedret etter Johan L Sundgren har overtatt treneransvaret for hestene til Ragnar J. Risholm, men sporet er ikke mye å rope hurra for denne gangen.

Vår rangering: A: 3 B: 8-1-12 C: 4-6-5 D: 2-11-9-10-7

V5B-3, 1600 meter autostart
Tre hester ligner heldekk i et sprintløp for kaldblodshester i den tredje avdelingen i B-spillet, og en grei favoritt skal 7 Åspe Viktor være snakk om.

Hesten utviklet seg fint hos Kåre Refsland, og 6-åringen møter riktig motstand denne gangen (og da skal han være seiersaktuell).

8 Hæve Alma var fryktelig bra ti l seier på 28.7 full vei i den siste starten, og hun var også finere aksjonsmessig enn på lenge. Kapasitet til å kunne kjempe helt der fremme, men det kan ligge an til en tung tur via sporene denne gangen.

4 Dag Terna holder fryktelig fin form (står nå bokført med fire strake triumfer), men skal opp til eksamen denne gangen mot klart skjerpet motstand. Hun holder trolig ikke samme klassen til den nevnte duoen, og da krysser vi først på vårt største spilleforslag.

Vår rangering: A: 7 B: 8-4 C: 5-9-6-10 D: 1-2-3

V5B-4, 1600 meter autostart
Vi synes at dette sprintløpet for kladblodshester i den fjerde avdelingen ser litt åpent ut, og vi tyr da til bred gardering.1 Bottolf er veldig rask bak bilen, og fra tet skal vinnersjansene være fine.

10 Papsen møter billigere selskap enn på lenge, og han blir spennende å følge i Bergen (skal normalt duge godt der).

8 Willomen holder usikker form, men på sitt beste er han mer enn god nok. Lynhurtig fra start, og i et heldig øyeblikk kan han overfly favoritten (og da skal han være tidlig aktuell).

3 Stilfaksen er den hesten i feltet med størst kapasitet, men han blir eierkjørt denne gangen. Det er neppe er noe fordel, og en kjapp sprint er heller ikke noe pluss.

9 Gil Rau Jo gikk et av sine beste løp så langt i karrieren i den siste starten (sølv på 29.6 full vei), og 10-åringen skal da krysses på gardering (selv om dagens distanse trolig heller ikke er noen fordel for denne).

Vår rangering: A: 1 B: 10-8-3-9 C: 7-5-2 D: 6-4

V5B-5, 2100 meter autostart
Det ligner heldekk med to hester i dette varmblodsløpet som avslutter denne rebusen, og den av 6 Bugatti M. og 8 Zarbara Boko som sitter i føringen ut av den første svingen sitter med de beste kortene på hånden.

Begge er lynhurtige fra start (og vi er ikke sikre på hvem av dem som erobrer føringen), og vi krysser da av for dem begge på samtlige spilleforslag.

Førstnevnte fikk sølv på 19.6 med galopp i den siste starten (og 4-åringen bekreftet med den innsatsen fim form), mens sistnevnte var en imponerende vinner på fine 17.4 full vei i den siste starten (og 6-åringen virker til å være i rivende utvikling).

Vår rangering: A: 8 B: 6 C: 9-12-11-7-1-4 D: 5-10-3-2

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Bergen travpark har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 160, 600 og 2000 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-rebusen på hhv 144, 480 og 1680 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5A kl. 18.30 (løp 2-6)
V5B kl. 19.40 (løp 5-9)
DD kl. 20.40 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Bergen travpark gratis på www.rikstoto.no i kveld.