Gå til sidens hovedinnhold

Roma slår tilbake

Daniele de Rossi er tilbake for Roma og vi tror på seier mot Inter søndag ettermiddag. Obs. Kampen spilles søndag. Sjekk vårt oddstips.

Søndagens langoddsprogram består av 93 spilleobjekter. Søndagens store godbit er naturligvis prestisjeoppgjøret mellom Chelsea og manchester United på Stamford Bridge. Det er ti dueller fra diverse verdenscup på ski. Og det spilles selvsagt kamper i Spania, Italia, Nederland og Tyskland. Norsk Tipping har også funnet plass til finalen i Super Bowl.

Dagens langskudd
Sevilla - Villarreal
Møte mellom to av sesongens store skuffelser i La Liga. Sevilla ligger som nummer elleve på tabellen med sine 26 poeng og har fem poeng opp til Levante på fjerdeplass, men samtidig ikke mer enn seks poeng ned til Villarreal under streken. Formen er elendig med 0-2-4 på de seks siste seriekampene. Hjemme i Sevilla leverer laget brukbart med 5-2-3.

Villarreal har hatt en fæl sesong. Ble det første spanske laget i historien som gikk gjennom et gruppespill i Champions League uten å få et eneste poeng. Men nå er det tegn til bedring. 1-2-1 på de fire siste. tapet kom borte mot meget formsterke Atletico Madrid. Sist helg ble det et sterkt og fortjent poeng hjemme mot Barcelona. Ligger tredje sist og på nedrykksplass, men har kun ett poeng opp til Racing Santander over streken. 17 av 20 poeng er tatt hjemme, borte er det helt natta (0-3-7). Før eller siden vinner Villarreal borte. Hjemmelagt er ikke i slag og Villarreal viser stigning. 3,75 for borteseier er sprekt og dagens mest spennende langskudd.

Genoa - Lazio
Til tross for at Genoa har slått både Napoli og Udinese i sine to siste hjemmekamper, er ikke hjemmelaget favoritt i denne kampen. Spissparer Gilardino og Palacio har vist seg som et svært spennende duo og et lazio-lag som garantert brukte mye krefter hjemme mot Milan kan få umiddelbar reaksjon her. Den gode stopperen Dias ble skadet onsdag og er ikke med her. Geno har fordelen av å ha hatt spillefri i midtuken og må sees med en veldig flott sjanse her. 2,55 på Genoa-seier er trolig dagens beste langskudd.

Dagens avslag
Milan - Napoli

Etter å ha sett en meget slett forestilling av Milan borte mot Lazio er det svært vanskelig å få tenning på 1,55 for Milan-seier. Så mange som ni spillere er uaktuelle søndag. Riktignok glitrer det heller ikke av Napoli om dagen, men de har fullt mannskap og trives spesielt godt mot de beste lagene. 4,50 for at kapable Napoli vinner denne kampen er aldeles for høyt og det klare valget i denne kampen.

Dagens spill
Roma - Inter
Denne kampen var ett av våre to oddstips lørdag, men kampen ble altså utsatt og flyttet ti søndag ettermiddag kl 15.00. Vi kommer derfor med tre forskjellige oddstips denne søndagen.
Etter en flott periode med ti poeng på fire kamper, har det kun blitt ett poeng på de to siste for Roma. Til tross for at laget snudde 0-1 til 2-1 ledelse borte mot Cagliari onsdag, endte det med skuffende 2-4 tap. Roma ligger dermed på sjetteplass med sine 31 poeng, hele tretten poeng bak serieleder Juventus. Til Udinese på tredjeplass er det ti poeng opp. Hjemme på Stadio Olimpico står laget med 5-3-2, det er greie tall, men svake 4-1-5 på bortebane gjør at Roma er hektet av i gullkampen.

Midtbanestrateg Daniel De Rossi har mistet de tre siste seriekampene, men i ettermiddag er den italienske landslagsspilleren tilbake etter skade. Tilbake i startoppstillingen i ettermiddag er også Gabriel Heinze og de eneste sentrale spillerne på skadelisten nå er midtstopperen Burdisso og spissen Osvaldo. I følge Gazzetta sender Luis Enrique ut følgende elleve på Olympiastadion i ettermiddag: Stekelenburg, Rosi, Juan, Heinze, Taddei, Gago, De Rossi, Pjanic, Totti, Borini og Lamela.

Etter sju strake seire for Inter, har det kun blitt ett poeng på de to siste kampene. Etter et meget skuffende bortetap for svake Lecce sist helg (0-1), ble det en ny skuffelse hjemme på San Siro onsdag. Mot meget bortesvake Palermo måtte Inter nøye seg med 4-4, og da hjalp det lite at Diego Milito scoret fire mål. Ligger på plassen foran Roma på tabellen (femteplass) og har 36 poeng. Åtte poeng opp til serieleder Juventus, mens det er fem poeng opp til Udinese på den viktige tredjeplassen.

Wesley Sneijder er igjen havnet på skadelisten, dit befinner også Diego Forlan seg. Dejan Stankovic er fremdeles på skadelisten, det samme gjelder for Ricardo Alvarez. Inter-trener Claudio Raneri velger i følge Gazzetta å starte med følgende elleve i ettermiddag: Cesar, Maicon, Samuel, Chivu, Zanetti, Poli, Cambiasso, Nagatomo, Pazzini og Milito. Undertegnede kan knapt huske å ha sett en mer middelmådig firer på midtbanen. Med all respekt for argentinerne Zanetti og Cambiasso så er vel ikke de to på høyden av sin karriere nå, og ubeskrevne Poli og Nagatomo har vel heller ikke vært en hit hittil. Poli starter kun sin tredje kamp i ettermiddag.

Roma har vunnet de to siste tilsvarende og er nok veldig interessert i å revansjere det pinlige tapet borte mot Cagliari onsdag. Inter har mistet knallformen og sliter fortsatt med sentrale fravær på midtbanen. Med Daniele De Rossi tilbake for hovedstadslaget, så vil det heve hjemmelaget og vi lar oss friste av 2,25 i odds på Roma.

Kampen kan dessverre ikke spilles lenger hos Norsk Tipping, men vi republiserer dette tipset, da det inngår i vårt offisielle regnskap. Oddsen på Roma-seier var 2,25.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken