*Nettavisen* Sportspill.

Röslers Brentford kan møte Chelsea

Foto: Getty Images

Men først må de vinne omkampen mot Southend i FA-cupen.

15.01.13 14:47

Sportspills meny tirsdag
V65 Umeå: Brisco ordner opp

Dobbel V5 Forus: Svein Ove rigger opp

Lunsjtrav Bjerke: Austevoll i siget

Det er godt over 100 objekter på langoddsen, fordelt på tennis, håndball, ishockey og fotball. Det er omkamper i FA-cupen og lavere divisjoner i England som står for mye av fotballen, men fransk, spansk og italiensk cup er også på programmet.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
57. Bournemouth - Wigan H 2,70

3. runde-omkamp etter 1-1 på DW Stadium. Det var Bournemouth som tok initiativet i den første kampen, og bare en heldig retur på en straffe gjorde at Wigan sikret 1-1 og denne omkampen. Wigan endret laget på omtrent alle plasser og man kan spørre seg hvor mye de satser på FA-cupen i år, og om de eventuelt satser mer i en omkamp i Bournemouth enn de gjorde på eget gress. Vi tror ikke det. Hjemmelaget og har under sin hjemvendte manager Eddie Howe gått 18 runder uten tap i cup og liga. De skal ha gode sjanser i kveldens kamp.

Dagens avslag
101. Real Madrid - Valencia H 1,25

Copa del Rey, kvartfinale, kamp 1 av 2. Real Madrid tapte borte mot Celta Vigo forrige runde, men avgjorde sammenlagtseieren med 4-0 på dagens bane i returkampen. I helgen slet de på bortebane igjen, de skapte lite mot Osasuna og fortjente ikke mer enn ett poeng etter 0-0. Nå venter tøffere motstand, og Real Madrid ønsker nok å avgjøre dette i kveld. Spørsmålet er om de er gode nok. Valencia har sett bedre ut den siste tiden, med seier i åtte av sine ti siste, alle turneringer medregnet. De kommer til hovedstaden for å sikre et godt utgangspunkt, og vil trolig legge laget lavt. Vi synes 1,25 blir for lavt på den forventede hjemmeseieren, Real Madrid vinner bare rundt halvparten av kampene sine for tiden.

Dagens spill
Det er en variert meny i dag. Men det er stort sett objektene fra FA-cupen ser spennende ut med tanke på veddemål, og vi henter både dagens langskudd og dagens spill herfra.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

61. Milton Keynes Dons - Sheffield Wednesday
3. runde-omkamp etter 0-0 på MK Stadium. Vi trodde MK Dons ville overraske med seier i den forrige kampen, men det endte 0-0 etter at MK Dons sin sluttspurt ikke ga resultater, i en kamp som var lite severdig det meste av tiden. Noe lignende skjedde i runde 1, da MK Dons spilte 0-0 borte mot Cambridge før de ga gass og vant omkampen 6-1. I runde 2 slo den idealistiske stebroren AFC Wimbledon 2-1 i en kamp med mye prestisje på spill. I League One er formen middels, men etter tap for Brentford, Walsall og Coventry har man skjerpet seg og slått Notts County 2-1 og spilt 1-1 mot Bury. Mot Bury var innsatsen og initiativet dog ikke som det skulle.

Manager Karl Robinson var skuffet over at det ikke ble seier i den første kampen. Han tok med noen unggutter i troppen og flere av dem fikk vist seg fra en god side. I dag er langt mer rutinerte Gary MacKenzie (f) og Jon Otsemobor (f) tilbake fra skade og spiller antagelig fra start. Nysigneringen Izale McLeod (a) er cup-tied, og det er usikkerhet rundt småskadde Ryan Harley (m) og småsyke Ryan Lowe (a).

Sheffield Wednesday har både hevet seg og hatt mer flaks i Championship den siste tiden, og er over streken igjen etter 3-1-1 siste fem. I helgen hadde de dommeren på sin side da et frustrert Hull-lag måtte se seg slått 3-1. Runden før røk de 0-2 hjemme for Burnley. 4-3-7 borte er ikke spesielt bra, men de har ikke tapt noen av de fire siste.

Manager Dave Jones var ikke fornøyd med spillernes innsats i det første oppgjøret, det var mer frykt enn oppfinnsomhet å spore hos enkelte, sa han etter kampen. I dag mangler han innlånte Jeremy Helan (m), suspenderte David Prutton (m). Ellers gjorde Jones seks endringer i startoppstillingen mot Hull i helgen, og det er ventet at det blir endringer igjen, uten at det nødvendigvis er snakk om noe redusert lag eller B-preg.

Vi trodde ikke på Sheffield Wednesday i det første oppgjøret, og vi tror ikke på dem her heller. Manager Jones prioriterer trolig ligaen, og med hjemmebanefordel skal MK Dons ha gode sjanser i kveld. 2,10 for hjemmeseier brukes i en dobbel.

Se kampen live på TV 2 Sumo

65. Brentford - Southend United
3. runde-omkamp etter 2-2 på Roots Hall. Brentford så en stund ut til å vinne det første oppgjøret, men 2-0-ledelse ble til 2-2 og omkamp. Brentford trengte omkamp også mot Bradford i runde 2, da det ble 1-1 i Bradford og 4-2 til Brentford i ekstraomgangene i omkampen. I League One er Uwe Röslers menn helt oppe på 3. plass etter flotte 9-4-0 på de tretten siste rundene. 2-0 borteseier mot Oldham forrige runde. Clayton Donaldson er oppe i 17 scoringer.

Marcello Trotta (a) har forlenget låneavtalen fra Fulham og kan spille kveldens omkamp. Det er ventet at manager Uwe Rösler stiller toppet lag for å nå neste runde, der Chelsea venter. Det er ingen nye skader i laget, men O'Connor (m) og El Alagui (a) er stadig ute.

Southend kjemper i toppen av League Two, men har falt noe av etter tre strake tap. Etter ti kamper uten tap har det blitt 0-2 for Burton, 0-1 for Gillingham og 0-3 for Exeter. Det mest overraskende er ikke at man taper for de andre topplagene, men at man ikke scorer et eneste mål. Nå er manager Sturrock ute etter forsterkninger i januarvinduet. 6-3-5 på bortebane i ligaen. I denne turneringen har man slått ut Stockport i runde 1, før man spilte 1-1 borte mot Bury i runde 2 og vant omkampen på straffekonk.

Manager Sturrock har usikkerhet rundt Laird (m), han testes nærmere avspark. Målfarlige Assombalonga (a) er også usikker, og ytterligere to spillere står i fare for å miste kampen, ifølge Sturrock.

Brentfords Rösler er tydelig på at de satser på denne turneringen, og motivasjonen blir ikke mindre av at en kamp mot de regjerende Champions League-mestere Chelsea lyser i enden av tunnellen. Southend er inne i en svak periode og vi levner dem små sjanser på Griffin Park. 1,70 på Brentford er flott og gir oss en dobbel til 3,57. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

61. Milton Keynes Dons - Sheffield Wednesday 2,10 3,00 2,90
65. Brentford - Southend United 1,70 3,25 3,95

Total odds 3,57

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag