Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Tottenham - Borussia Dortmund
Oddsdobbel Championship: Serielederen får seg en smekk
Oddssingel CL: Real Madrid kommer ikke til dekket bord i Amsterdam
Oddssingel CL: Kjempeodds på Tottenham-seier
Oddssingel håndball
: Bortesvake Halden får trøbbel på Jæren
V75 Bjerke: Hamre sitter på leken
V4 Halmstad
: Nye godbiter blir servert til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

NB! Onsdag er det ca 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Onsdagens langoddsprogram byr på to åttendedelsfinaler i Champions League. Tottenham tar imot Borussia Dortmund på Wembley, og Real Madrid reiser til Amsterdam for å møte Ajax. I England spilles det også syv kamper i Championship, og det er også to kamper i fransk Ligue 1. Det er i tillegg et par eliteseriekamper i håndball for herrer, og det spilles en rekke ishockeykamper i blant annet Sverige, KHL, Finland og Tsjekkia. I NHL spilles det to kamper natt til torsdag.

Kolstad - Runar B - 2,70 (spillestopp kl 17.55)

Kolstad startet sesongen veldig bra, med kun ett tap på de syv første kampene. Etter VM-pausen har nedturen kommet for trønderne.

Kampen Kolstad - Runar vises på Nasport. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1700.

Laget har nemlig tapt samtlige kamper i 2019. Mot Bækkelaget ble det 25-27-tap, mens møtene med Haslum HK og Elverum endte med henholdsvis 19-26- og 17-22-tap.

Til tross for formsvikten, ligger de likevel på fjerdeplass med 20 poeng. Men det er tett i toppen av tabellen, og de henger fortsatt med i medaljekampen med seier i onsdagens kamp.

Defensivt har Kolstad vært bunnsolide. De har kun sluppet inn 369 mål i serien så langt. Det er færrest av lagene i Eliteserien. ØIF Arendal som har sluppet inn nest minst har 415 baklengsmål.

Det er i andre enden av banen laget fra Trondheim sliter: 407 scoringer så lang er lite. Det er bare bunnduoen Falk og Bodø som har scoret færre!

Rasmus Hedegaard Carlsen er Kolstads storscorer. Han ligger på fjerdeplass på toppscorerlisten i Eliteserien, har så langt denne sesongen satt inn 91 mål. Trønderne trenger flere som melder seg på om de skal henge med i toppen.

Da de to lagene møttes i Runarhallen i høst, ble det tremålsseier til Kolstad, 20–23. Jeg tror onsdagens kamp kan bli jevnere.

Runar har vist storform den siste tiden. Etter VM-pausen har de vunnet mot både ØIF Arendal og Nærbø. Før jul ble det også seier over topplaget Drammen.

Før onsdagens kamp ligger Runar på sjetteplass på Eliteserie-tabellen med 16 poeng. Leif Gautestad sine menn kan med seier mot Kolstad klatre opp i ryggen på Fyllingen som innehar femteplassen.

Kolstad er sterke hjemme i Trondheim, hvor de kun har tapt én kamp hele sesongen. Statistikken viser 6-0-1. Tapet kom mot Elverum i forrige serierunde.

Runar på sin side har vist at de er kapable til å hamle opp med de beste lagene på bortebane. De har slått tre av topp fem-lagene på bortebane hittil: Arendal (31-28), Fyllingen (30-27) og Drammen (41-31). Jeg tror de også kan vinne i Trondheim.

1,58 i odds på et formsvakt Kolstad-lag frister ikke. Da synes det det er mer spennende å satse på Runar-seier til 2,70 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet