Foto: hesteguiden.com

Runaway viser Takter

Johnny Takter får sjansen bak danske Runaway på Jägersro tirsdag og da er bankeren klar

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Mer jubel for Tengsareid
Lunsjtrav Leangen: Solhus rocker til lunsj

Oddstips 1: Hockeydobbel til 3,70

Oddstips: Wigan bryr seg ikke

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Tirsdag er det altså Leangen travbane i Trondheim som er vertskap for lunjstravet, mens Forus travbane har dobbel V5 tirsdag kveld. I Sverige er det Jägersro i Malmö som er vertskap for tirsdagens V65-omgang.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

På Jägersro er det som vanlig mange danske hester på farten og vi har vært i kontakt med våre kontakter i Danmark samt tatt en titt på det danske løpsarkivet som ligger åpent for alle. Der fant vi også vår banker og vi begever oss til V65-4. Axel Jacobsen trener 7 Runaway som får Johnny Takter som kusk denne tirsdagen.

7 Runaway har vært en snakkhest lenge i Danmark. Kvalifiserte seg til det danske derbyet, men der ble det dessverre galopp og var den dagen ødelagt. Runaway har vært strøket en gang siden den starten, men i følge trener Axel Jacobsen så er hesten i kanonform. I kveld er distansen 2640 meter noe som Love You–sønnen setter pris på da han er sterk som få. Når du får springspor med meget velkjørende Johnny Takter i sulkyen så sier det seg selv at dette er en solid vinnermulighet. De verste konkurrentene er også danske hester, men etter det vi har sjekket opp er Runaway den klart beste av disse. Dette lukter tet fra start til mål for Runaway og Johnny Takter i V65-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ikke bare tegneserie
Asterix og Obelix er en velkjent tegneserie for oss nordmenn, men i Danmark finnes det også en seksåring etter Carmody Lobell med navnet Obelix. Det er en kanonhest for grunnlaget. Carmody Lobell–sønnen gjør aldri et dårlig løp for sin trener Anders Jensen som ikke alltid gir sin hest fine løp. Spor litt langt ute på vingen i dag trekker ned, men det er ikke mange lynhurtige på innsiden så han bør kunne klare finne seg en grei posisjon. Bare han ikke havner på vingel i første sving og at det blir en reise utvendig leder så skal 6 Obelix ha en veldig fin vinnersjanse for han har slått disse hestene her før. Det er noen meget sterke innsatser han har levert den siste tiden uten å få betalt. I kveld satser vi på at kusk Anders Jensen har en god dag i sulkyen for da vinner han andrevalg og et flott DD-drag i V65-5.

Annonse: Øivind Grøstad og hans svenske kontaktnett byr på V4 og V65-tips til Sverige hver dag

Overpace ganger vårt drag
10 Freude D.E. er vel ikke akkurat noe outsider, men når hun ikke er favoritt i spillet så synes vi hun er verdt oppmerksomhet. Kom ut nå sist etter seks mnd pause og gjorde en kanoninnsats til andre på 13,0/1640 da hun ble ned speedet av en smygkjørt konkurrent. Løp i kroppen og rapportene fra stall Løvgren er meget positive. Bakspor trekker normalt ned på sprint, men gjør det akkurat det i dette løpet? Det tror ikke vi da alle i første rekke er fryktelig startraske og Kolgjini er med i løpet bak 6 Whos Smiling Now som alltid åpner i et morderisk tempo. Nei, vi tror det blir såpass overpace i dette løpet at den raske Varenne – datteren til Løvgren speeder ned alle på oppløpet som et andrevalg og fint drag i DD-spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus