Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Så god er Miroslav Klose

At Lazio taper uten ham. Og belønningen for hjemmeseier i Catania er hele 2,35.

Kommersielt

Sportspills meny søndag
V5 Momarken: Borg ordner cashen
Tippetips: Fordel Rosenborg
Oddstips 1: Taper uten Klose
Oddstips 2: Hjemmeseire i vest

Tippeligaen: Skaderapport
Premier League: Skaderapport
Premier League: Helgens runde

Det starter tidlig på langoddsen i dag, med Primera Division og Adeccoliga allerede fra klokken 12.00. Deretter får vi Toppserien, tysk fotball og Premier League, og mye fra Serie A klokken 15.00. Allsvenskan, FA-Cup og Get-Liga følger før Tippeligaen sparkes i gang klokken 18.00.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
76. Strømsgodset - Rosenborg B 3,35

Aldri i verden om Rosenborg er så sjanseløse i Drammen som mange skal har det til. Godset har ikke tapt hjemme ennå, men hvor typisk vil det ikke være om det eneste hjemmetapet kommer i denne svært viktige kampen. Trønderne har kapasiteten og ikke minst rutinen. 3,35 for borteseier er et spennende langskudd.

Dagens avslag
69. Hønefoss BK - Sandnes Ulf H 1,80

Vi synes ikke Hønefoss, som har gått ti runder uten seier, fortjener å være 1,80-favoritt i dag. Spesielt ikke siden de med ett poeng her langt på vei berger plassen i Tippeligaen. Sandnes Ulf er svake borte, men kjemper for overlevelse og fikk en opptur med 5-1 over Fredrikstad sist. De har også en utsatt kamp mot Tromsø som kan spille inn i bunnstriden og gi ytterligere motivasjon. Her er U-faren stor i våre øyne, og hjemmeseier til 1,80 takker vi nei til.

Dagens spill
Vi starter dagen med en godt betalt hjemmeseier i Serie A. Deretter finner vi flere fristelser i Tippeligaen klokken 18.00, og komponerer en dobbel derfra.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

37. Catania - Lazio
Serie A. Catania ser også denne sesongen ut til å bli vonde å slå på Sicilia, mens det ikke kommer til å bli så mange poeng på reise. 3-1-1 på mafia-øya hittil, der tapet kom i forrige hjemmekamp med 0-1 mot serieleder Juventus. Ellers er Parma, Atalanta og Genoa slått her. I midtukerunden var Catania faktisk meget nær å vinne en bortekamp, mot Udinese til og med, men det endte 2-2. Vi tar det som et tegn på god form.

Marchese (m) og Legrottaglie (f) er tilbake her, trolig Barrientos (m) også. Slik kan hjemmelaget starte, ifølge Gazetta:

Andujar - Spolli, Legrottaglie , Rolin - Izco, Lodi, Almiron, Barrientos, Marchese - Bergessio, Gomez.

Lazio imponerte oss da de valset over Milan og vant 3-2 til slutt, men siden har det blitt 0-2 borte for Fiorentina og 1-1 hjemme mot Torino i midtuken. Ikke like sterkt det. Lazio er fortsatt i toppen, på en 4. plass når dette skrives, og de har 3-0-2 på fem bortekamper. Likevel mener vi å se en liten formsvikt, og de kan ikke stille toppet i dag.

Målfarlige Klose (a) er suspendert og førstevalget i mål, Marchetti, er skadet. På den positive siden så returnerer Ledesma (m) og Hernanes (m). Slik kan bortelaget starte:

Bizzarri - Konko, Biava, Dias, Lulic - Candreva, Hernanes, Ledesma, Gonzalez, Mauri - Floccari.

Catania vant tilsvarende oppgjør forrige sesong 1-0, og når Lazio viser litt sviktende form og stiller uten Klose, blir 2,35 på hjemmeseieren interessant. Denne kjører vi som singel, innsats 100 kroner og spillefrist klokken 14.55.

37. Catania - Lazio 2,35 2,80 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus