Gå til sidens hovedinnhold

Samspilt duo

Bo Ekløf og Peccadillo trives godt i sammen og får vår tillit under V4-løpene i Gävle torsdag.

Sportspills meny torsdag
Lunsjtrav Leangen: Solhus har full kontroll

V65 Åby: Udinese i Gøteborg!
Oddstips 1:Kan Ole Einar virkelig vinne?

Oddstips 2: Liverpool kan feile igjen
Oddstips 3: Moa ryker i Moskva|

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til både Gävle i Sverige og på Leangen her hjemme, mens vi på kvelden kan se frem til V65-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt en dobbel V5-omgang til Klosterskogen i Skien.

Vi fyres løs med tips til alle baner, og i lunsjen på Gävle i dag spiller vi 7 Peccadillo i V4-2 som er en Viking Kronos–datter som imponerte i siste halvdel av 2012. Da ble det tre triumfer på de fem siste startene, og alle med dagens kusk Bo Ekløf.

Trener Bjørn Røcklinger kan fortelle om en hoppe som har trent sterk siden det siste løpet rett før nyttår, men muligens trenger hun et løp i kroppen før toppformen er på plass. Nå ble dog dette V4-løpet såpass overkommelig at treneren synes det var en perfekt oppgave når det er snakk om årsdebut, og det hjelper på at Peccadillo er strøket inn et spor.

Her gjelder det kun for Ekløf å finne en bra posisjon underveis, og da skal hun kunne ”tygge” ned denne gjengen til slutt. Vi må huske på at denne hoppa vant et tøft V75-løp den 15. Desember, og da skal hun normalt ta seg av et løp som dette.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Det ble lav utbetaling i V65-spillet på Bjerke i går (460 kroner), men vi satte et nytt flott DD-spill! De som spilte forslaget til 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut småpene 1686 kroner, og det er nye sjanser til gevinster i dag!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
5 Indian Four i V4-4 har ingen vakker rad (8-0-3-2-7), men Super Light–sønnen kjempet om seieren både den 16. og 24. Januar. I den siste starten satt han fast med mye krefter igjen, og 4-åringen som trenes av Olle Alsen er i utvikling. Indian Four er bra fra start, og skulle Alsen komme seg til tet er det ingen grunn til å slippe. Vi mener de verste motbudene står på tillegg, og vårt drag i løpet er ikke mye spilt med sine 12 %!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken