Satset fire kroner – vant 5,5 millioner

Prikket inn 12 rette med kun to halvgarderinger.

Kommersielt

Lørdagens tippekupong var av den meget vanskelige sorten, og bare tre av sluttresultatene stemte med den såkalte «folkerekka».

En spiller fra Trondheim klarte likevel å få alle de 12 tegnene riktig.

Vant i sluttminuttene
Han var avhengig av uavgjort i kveldskampen mellom Wigan og Chelsea. Storfavoritten Chelsea ledet lenge, men Jordi Gomez fikset 1-1 for det nedrykkstruede hjemmelaget rett før full tid.

Dette fikk ikke vinneren med seg før han sjekket resultatene senere på kvelden.

- Ja, ja, det blir vel noen kroner på meg da, tenkte mannen.

Der tok han grundig feil, for ettersom det bare var han som hadde 12 rette og bonuspotten hadde vokst seg stor og fet, ble premien på hele 5,5 millioner kroner.

- Jeg har vært en trofast kunde av Norsk Tipping i mange, mange år. For lenge siden vant jeg et par tusen kroner i Tipping på en kupong med to halvgarderinger. Da tenkte jeg at den kupongen må jeg fortsette å bruke. Det er som sagt en nokså beskjeden innsats, med to halvgarderinger på både Pausetipping og Tipping, forteller vinneren til Norsk Tippings hjemmeside.

- Jeg spanderer altså 8 kroner hver helg på Tipping. Da må jeg vel kunne si at utkommet er ganske bra, ler den lykkelige vinneren, som i tillegg til tolveren fikk to ellevere og en 10-ere.

Nøktern mann
Han jobber som lærer og er altså ikke en spiller i kategorien "ekspert". Det er ikke så mange av dem som satser to halvgarderinger på en kupong med fem borteseire, fire uavgjort og bare tre hjemmeseire. Det ble altså resultatet lørdag.

- Jeg har det økonomisk greit med min jobb som lærer og er en nøktern mann. Så jeg skal fortsette mitt nøkterne liv og glede noen av mine nærmeste. Spør du meg om jeg skal slå til med ny bil, for eksempel, så er svaret nei. Bilen min er fra forrige århundre, men så lenge den går greit, er jeg fornøyd!

To kuponger samme dag
Neste sjanse for å vinne i Tipping er onsdag 21. desember. Denne midtukekupongen inneholder hele sju kamper fra Premier League.

Men den store tippedagen i julen er som alltid andre juledag. Faktisk er det så mange kamper fra England den dagen at Norsk Tipping frister oss med to kuponger. Den første har spillstopp kl 13.55, mens den andre må leveres innen 15.55.

Husk at du kan levere Tipping, Lotto og Viking Lotto på nett og mobilen i julen!

Klikk her for å spille på mobilspiller.

Klikk her for å bli nettspiller.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus