Gå til sidens hovedinnhold

Se Nettavisens fotballmagasin her

Med ferske reportasjer, intervjuer og oddstips.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=rl0k6YaKovYbFk5kQ1uhKQd8_uSuozW5nTHeAJaP1I2bslB77vVPG2jSA6ub0KmgdQlwo61auUeZDroL3Xv6Cup_9ZSMePezHM3Zyn-MF6c5VMqH-RyM9Pw5P2GdfDfYSif3bl-2xmE&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Rosenborg får kommende helg besøk av Molde på Lerkendal i Trondheim. Dette var en kamp man før sesongen ventet ville handle om gullkampen i Tippeligaen, men så langt er det lite som tyder på det.

Molde har bare vunnet 6 av de 13 første kampene, mens Rosenborg står med ett fattig tap og topper serien med fem poengs forsprang til nummer to - Stabæk - og elleve poengs forsprang til Molde.

Den tidligere Rosenborg-spilleren Mushaga Bakenga, som nå er i Molde, har allerede gratulert gamleklubben med seriegullet i 2015.

Kanskje det kan mildne de hissige rosenborgsupporterne som reagerte så kraftig da han signerte for Molde?

Denne uka møter vi også stortalentet Kjetil Haug, som kalles «den nye Peter Schmeichel», i tillegg til at vår fotballekspert Joacim Jonsson som vanlig kommer med sine beste tippetips.

Se hele programmet øverst i denne artikkelen.

Kommentarer til denne saken