Solør Svarten og Svein O. Ruud er på farten i V5-3 i lunsjen på Bjerke i dag.
Solør Svarten og Svein O. Ruud er på farten i V5-3 i lunsjen på Bjerke i dag. Foto: Hesteguiden.com

V5 BJERKE LUNSJ TORSDAG

Seier direkte?

Talentet Solør Svarten avlegger sin årsdebut i lunsjen på Bjerke i dag, og han kommer ut med strålende treningsrapporter i ryggen.

Kommersielt

Torsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Eskilstuna i Sverige og på Bjerke her hjemme hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V5-omgang på Vincennes i Frankrike på ettermiddagen.

I Frankrike skal Norheim Jærv, Jærvsø Ole, Doktor Jaros og Hålands Liz i ilden i et kaldblodsløp i V5-4, og det løpet starter kl. 16.30

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden denne torsdagen er det V64-spill til Åby på den andre siden av grensen samt V65-spill til Bergen travpark her hjemme som kan friste det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og da sier vi lykke til med dagens spill!

I lunsjen på Bjerke i dag gjør 7 Solør Svarten i V5-3 en spennende start etter lang pause, og trener og kusk Svein O. Ruud er svært optimistisk med hensyn til 4-åringens vinnersjanser. Vi likte hesten i fjor, og da bankerspiller vi mot svært overkommelig motstand i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Strålende rapporter
I et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V5-3 dukker 7 Solør Svarten opp, og det går som sagt veldig fine rapporter på 4-åringen. Han har etter sigende sett helt strålende ut i en lokalkjøring forut for dagens dyst, og trener Svein O. Ruud har funnet en svært passende oppgave for ham i årsdebuten i dag.

Han vant en lokalkjøring på 35-tallet full vei nylig, og da avsluttet han langt under 30.0 siste 500 Det høres bra ut, og når vi ikke kan få øyet på de helt store stjernene i dette løpet, bankerspiller vi. Han gikk 33.5 full vei som best i fjor (i tøft lag i Skien), og han har trolig utviklet seg mye over vinteren.

To hester gjør opp?
I et varmblodsløp i finalen synes vi to hester skiller seg veldig ut, og da sikter vi til duoen 2 Thor Hovmand og 6 Avalon. Førstnevnte vant lett på 19.1 full vei i årsdebuten for ny trener Lars M. Søvik, og den kapable 4-åringen er neppe noe dårligere til dagens dyst, med løp i kroppen etter lang pause.

Sistnevnte er Folkehesten Bjerke for året, og det er all grunn til å tror at han er vel forbredt i årsdebuten. Han avsluttet flott til seier på 17.9 full vei i den siste starten i fjor, og vi likte ham godt der. Kusk Eirik Høitomt er på hugget om dagen (vant tre løp på Bjerke i går), og han kan vinne med Avalon i dag.
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus