Foto: Hesteguiden.com

Seier i comeback?

Up Up and Away kommer tilbake etter lang pause i lunsjen i Gävle i dag, og Patrik Fernlund tror det er snakk om en vinner direkte.

Kommersielt

OBS: Bankeren er blitt strøket og tipsene er vesentlig endret

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Vi har lagt bak oss en hektisk helg på travfronten, og helgens høydepunkt var selvsagt fjerdeplassen til Yarrah Boko i Prix De France på Vincennes i Frankrike søndag.

Landets beste traver gikk et nytt kanonløp der, og med litt tidligere åpning til slutt, kunne det muligens blitt seier. Nå retter trener Trond Anderssen blikket mot styrkeprøven Prix De Paris over velvoksende 4150 meter om fjorten dager, dersom helsen på monsteret til eier Jan-Erik Andresen er på stell etter søndagens batalje.

Det er klart for en ny uke med spill hos Norsk Rikstoto, og mandagen starter opp med spill til lunsjløpene i Gävle i Sverige. Til kvelden er det V64-spill til Halmstad på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Drammen her hjemme som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og i Drammen i kveld ligger det store penger i luften.

OBS: Bankeren er blitt strøket og tipsene er vesentlig endret

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spikarna:

4 Up Up and Away (V4-3) gör comeback men brukar gå bra efter vila och är riktigt snabb ut. Jag tror hästen direkt tar hand om ledningen, och sedan ska det vara en bra chans.

4 Lärkan (V4-1) möter inga stjärnor och det kan vara spets och slut.

Luringen:

13 Toujours Vif (V4-4) har fått några lopp i kroppen och kapaciteten är fin för klassen. Står lite svårt till men med de rätta ryggarna under slutvarvet fäller hästen många.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus