(Hesteguiden.com)

Seiersgrossister innfrir i Trondheim

Vi byr på to svært seiersvante bankere på Leangen mandag. Sjekk våre V5-tips.

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
V65 Mantorp: Per har fått opp farten
Oddstips 2: Spansk suksess ved midnatt
Oddstips 1: Knallsuksess for Opdal
Lunsjtrav Biri: Maria fikser lunsjen

Biri byr på lunsjtrav mandag ettermiddag. Fra Mantorp er det en svært spennende V65-omgang og på Leangen er det dobbel V5 å bryne seg på. Det er altså mer enn nok å bryne seg på for de norske travspillerne denne mandagen.

På Leangen er det to svært interessante V5-spill som venter oss spillere. Vi velger å støtte oss på to hester som tilsammen har vunnet 38 løp i sine respektive suksessfulle karrierer. I V5A-spillet handler det om 4 Bagpipe i V5-1A, som var tilbake i topporden i sin siste start. Det var også vår V5B-banker, 3 Frakast, som slo gode hester i et V65-løp i Østersund sist.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Når det gjelder 4 Bagpipe som allerede kommer ut i V5-1A, så var det flott stil over hesten i seiersløpet sist på Leangen. En så god hest som Crusow prøvde å yppe seg underveis, men var regelrett sjanseløs mot Husbyn-traveren da. mandag er det 20 meter tillegg på tre middels strekhester og vi har vondt for å se en feilfri Bagpipe tape V5A-innledningen. Banker i A-spillet.
Rangering V5-1A: A: 4 B: 10-1 C: 2-6-5-7-3-9-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Seier nummer 24
På kun 33 starter har faktisk vår V5B-banker, 3 Frakast, vunnet 23 ganger. Det er en fantastisk seiersprosent og på fem forsøk i år, har det blitt to seire. Nå skuffet Frakast en smule på Jarlsberg tredje sist (løpet som ble vunnet av Drav Siss) og også en smule nest sist på Biri. Men sist i Østersund var Frakast tilbake som en vinner og det var fin stil på hesten da. Han møter noen gode konkurrenter også mandag, men fra spor tre i volta, ligger det an til tidlig tetkjenning og da skal dette være en topp vinnersjanse sammen med meget velkjørende Edvard Kristiansen. Det er nok av utfordringer ellers i V5B-spillet og Frakast får vår bankertillit i V5-4B.
Rangering V5-4A/DD-1: A: 3 B: 5-8-6 C: 2-4-7-1

V5-2A - Kaldblodshester. Dameløp. 2140 meter voltestart.
10 Bottem Viktor burde vel vunnet sist for å få fullt godkjent, men Lesja-traveren har dager han er veldig tråkk underveis og sist var en slik dag. I kveld er distansen 500 meter lenger og det er en klar fordel. Sammen med velkjørende Ragnhild Bjørnbeth skal det være en fin vinnersjanse i dette dameløpet.

9 Snonsøy Tinjar fikk ryggen til Bottem Viktor i sisterunden sist, men kunne likevel ikke slå seg forbi denne. Er likevel den ser vi nærmest her. Monika Fremstad er rutinert og god makker. 4 Høiby Sico innfridde som vårt kanonobjekt i sitt seiersløp nest sist. Skuffet endel sist, og har nå ladet batteriene i en måneds tid. Står fint til på strek her. Det gjør også 3 Samayta som varslet form sist og trolig hadde vært på trippelen uten galoppen 500 meter fra mål.

11 Rigel Pia har fart som rekker og uten galopp kan hoppa overraske. 8 Slottelid Knerten fikk sen luke sist, men hadde ikke mye å by på og fikk maks som tredje. Har dog en fin oppgave her.
Rangering V5-2A: A: 10 B: 9-4-3-11 C: 8-1-2-6-12-13-7-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart. DNT's unghestserie. 3-åringer.
Et uoversiktlig treårsløp venter oss i V5-3A, der vi setter 6 Tuvansin først. Treårshoppa til Magne Olsen holdt flott til tredje på Biri sist og er garantert moden for en real rekordforbedring. Har vist seg kjapp i vei og kan sitte tidlig i tet her.

7 Lannem Sølvi var helt nede på 32.0 for fjorten dager siden, men fikk absolutt maks da. Møter dog overkommelig motstand og skal selvsagt regnes i seierskampen her. 8 Alsaker Regent holdt farten bedre enn konkurrentene i sitt seiersløp for 14 dager siden og vant løpet på det. Skal hente 20 meter tillegg på noen bra hester her, men er under fin utvikling.

4 Heimly Odin viste fart mellom galoppene sist og er muligens skummel feilfri med et par løp i kroppen. Fart er det definitivt i 9 Åsarappen, men foreløpig har det stort sett endt i galopp.
Rangering V5-3A: A: 6 B: 7-8-4-9 C: 10-5-2-3 D: 1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Flott spilleløp i dette varmblodsløpet der vi setter 11 Abby Tutterø først fra et flott springspor på 20 meter tillegg. Fireåringen har vist gryende storform i sine siste løp og skal ha et bra bud på seieren her.

5 Play Online gjorde to solide seiersløp hjemme på Leangen før han ble sendt ut i et V65-løp på Bjerke i sin siste start. Der strakk ikke fireåringen til. Tilbake i sine vante hjemlige omgivelser skal Kjøsnes-traveren duge godt. 6 Peak Tornado spurtet som en vind til enkel seier på Biri i sin siste start og imponerte da, slik han har gjort noen ganger tidligere i år på Leangen. Et trangt startspor trekker ned mandag.

Fra strek er både 3 Miss Ponderosa (alt sydd opp i seiersløpet sist), 2 Armani B.R. (avsluttet strålende til fjerde i det samme løpet) og 1 Justloveyou alle aktuelle på gardering. 10 Moni Vic og 8 Donas Super Max er begge hester som også kan blande seg inn i seiersstriden i et svært åpent løp. 15 Fam Filiokus blir ikke mye betrodd nå, men har vært ute i tøffe V75-løp i sine to siste starter.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 11 B: 5-6-3-2-1 C: 10-8-15-12-9-13-14-4-7

V5-5A/V5-2B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Edvard Kristiansen setter seg opp bak 3 Helmen Kos som imponerte med vanntett seier fra tet i sitt første løp på nesten ett år for fjorten dager siden. Da var det Arne Nilsen som kusket, det er ihvertfall ikke et minus et Edvard kjører nå og det skal være en flott vinnersjanse påny.

8 Hammer Stjerna er en flott fireåring i regi Bjørn Garberg. Tredje sist vant hesten lett fra tet, mens det har blitt galopper i de to siszte startene. Feilfritt er nok denne karen moden for en solid rekordforbedring. 12 Drømme Jenta er kanskje best av alle på fart, men hoppa er meget usikker. Imponerte storveis etter startgalopp i Drammen tredje sist, da hoppa kom tilbake til seier. Klarer Tor Wollebæk å kjøre feilfritt, kan hun vinne.

Jomar Blekkan velger å kjøre 5 Oddsi fremfor 6 Loms Brit, det er litt overraskende, ettersom Oddsi ikke imponerte sist. Vi setter Loms Brit først av disse, det er en bra hest som møtte på fryktelige gode Applaus sist. Vi synes vinneren skal være fanget på disse.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 3 B: 8-12-6-5 C: 1-15-13-2-9-11-14-4-10-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V53B - Varmblodshester. Monteløp. 2140 meter voltestart.
Etter et strålende seiersløp på Nossum i nettopp monte, har 8 M.S. Barbiegirl levert to innsatser på det jevne i henholdsvis trav og monte i sine to siste løp. Mandag ser motstanden så billig ut at det skal være en fin vinnersjanse sammen med Anne Guro Dahle.

Bak vår favoritt ser dette løpet svært uoversiktlig ut og vi sper på med bred gardering. Det er slett ikke utenkelig at det kommer en smell her og i motsetning til monteløpene på Østlandet der man nesten konsekvent kan spille de beste rytterne, er det ikke slike holdepunkter i dette løpet.
Rangering V5-3B: A: 8 B: 7-10-11-6-5-4 C: 1-8-12-3-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Vi går mot storfavoritten 9 Rico Lundager her og setter vår banker fra sist mandag 3 Routine B.R. først. Den dagen endte i startgalopp, men en flott opphenting til fjerde. Med kun tre hester fra strekdistansen, må det bli et gunstig løpsopplegg denne mandagen.

9 Rico Lundager var bedre enn undertegnede trodde på Biri nest sist, men det var fra tet. Gjorde et godkjent løp sist på Østersund. Men fra 20 meter tillegg er det alltid sjanseartet, og vi synes hesten blir i overkant stor favoritt mandag. 2 Photoflyer har alltid vist fine evner og gjorde et flott seiersløp sist. Vallaken står fint til på strek og skal strekes tidlig her.

8 Home Made holder litt usikker form, men grunnlagsmessig har hesten et fint løp her og kapasiteten er som kjent utmerket. 12 Super Bluff gjorde et solid løp til andre sist, men bakspor trekker ned. Det gjør også for svenskegjesten 11 Vabene som har gjestet Leangen med suksess tidligere.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 3 B: 9-2-8-12-11 C: 1-7-6-4-5 D: 10

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus