*Nettavisen* Sportspill.

Sejr direkte i ny regi

Foto: Hesteguiden.com

Espen Edvardsen debuterer som travekspert i Nettavisen med å bankerspille Frode Hamre under V65-løpene på Jarlsberg fredag.

01.03.13 14:08

Sportspills meny fredag:
V75 Drammen: Vi stoler på Reven
Tippeligatipset: -Sandnes Ulf rykker ned
Oddstips: Juventus kan sikre gullet
V4 Färjestad: Ny tillit til Magnus

Fredagens meny fra Norsk Rikstoto byr på V4 fra Färjestad og V65 fra Jarlsberg. Vi har i dag gleden av å ønske Espen Edvardsen velkommen til Sportspills travredaksjon og dyktige Espen skal blant annet ha ansvaret for våre V65-tips til Sverige og ikke minst skal han tippe fast til sin hjemmebane, Biri. I kveld debuterer imidlertid Espen som tipsekspert på Jarlsberg og byr på noen riktig fine drag på Vestfold-arenaen.

Pene 890 kroner tilbake ble det for de som fulgte vårt mellomste V4-forslag (innl.pris kr 288) på Gävle torsdag. Også på Bergen travpark del det V5-klaff torsdag kveld. 10-valget 1 Nefertiti D.E. stod på vårt største V5-forslag og dermed ble det pene 6 349 kroner tilbake for de som fulgte det forslaget. Også fredag ble det flott klaff i V4-spillet. Vårt minste spilleforslag (innl.pris kr 100) fanget 8.valget Countess V. i V4-4 og dermed ble det pene 549 kroner tilbake for de som leverte det forslaget. I DD-spillet satt også det minste forslaget (innl.pris kr 200) og betalte tilbake pene 634 kroner.

Vi har en særdeles spennende V65 rebus foran oss denne fredagskvelden. Det er flere vriene løp og det kan bli stor utbetaling. Espen Edvardsen har som sine tipskolleger her i Sportspill, også merket seg Frode Hamres voldsomme suksess de siste årene og når Geir Mikkelsens seiersmaskin Sejr Gammelsbæk debuterer i Frode regi i kveld, tror Espen på seier direkte.

PS. På grunn av meget utfordrende baneforhold på Jarlsberg er stevnet utsatt en time og V65-spillet starter derfor ikke før kl 20.00 i kveld.

Innleveringsfrister Jarlsberg (merk tidene)
V65 kl. 20.00
V5 kl. 21.05
DD kl. 21.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Hjemmetrener Frode Hamre tar ut den ene seiersmaskinen etter den andre. Og i dag sender han altså ut en særdeles spennende nykommer til start i V65-6. Hestene som kommer ut fra stallen i Larvik er alltid godt forberedt når de kommer til start. Frode Hamre gjør det også stadig bedre som kusk. Han er allerede oppe i 29 seire så langt i år. Vi tror Hamre fort kan få en ny fin dag på jobb. 7 Sejr Gammelsbæk er en hest vi har hatt sansen for helt siden han gjorde norgesdebut for sin tidligere trener Geir Mikkelsen. Fireåringen imponerte i to strake seiersløp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

På Sørlandet 12/08 tok han blant annet en overbevisende seier fra posisjonen utvendig for Oline Hovmand. I sin siste start ble han ensom på oppløpet og bremset vekk seieren. Vi regner med at hesten er godt forberedt når han kommer til start. Hesten rapporteres å trene strålende. Hamre kjørte jobb med hingsten for en uke tilbake og da fungerte han flott i 20-tempo. Sejr Gammelsbæk er bra fra start og sitter trolig tidlig i tet. Da blir han vond å stå i mot. Dette er en hest vi tror kommer til å hevde seg godt i V75 utover våren og vi nøler ikke med bankertipset i kveldens V65.
Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 7 B: 5 C: 3-1-8-12-11-4-6-9-2-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2609 meter autostart.
Et vidåpent kaldblodsløp innleder V65-omgangen. Flere galopplystene hester stiller til start. Vi ble mektig imponert av 7 Oddvar i sin siste start. Der han galopperte og tapte masse inn i den første svingen. 5-åringen hadde langt fram til Skaane Jo og Vigør, men hentet masse meter på disse den siste runden. Holder Steinsvad Eld-sønnen seg til trav i kveld blir han veldig vanskelig å stå imot i sluttfasen.

Det blir spennende å se 5 Gregorius tilbake i banen. Han viste lovende takter direkte i fjor som 3-åring. Tok to strake triumfer på Klosterskogen. I det første seiersløpet slo han blant annet gode Stjerne Vinn. Imponerte i seiersløpet 14/06 hvor han forlot Gomnes Matrona og Horgen Don. Jærvsøfaks-sønnen ble senere på året herdet i kriteriekval/finale. Eirik Høitomt har kjørt et hurtigarbeid med hesten. Han var klart fornøyd og mente 5 Gregorius kunne hevde seg direkte. Med på gardering blir også kapable 10 Melbyjerven, uryddige 9 Arveprinsen, fartsfylte 4 Knutli Blesen og den fine fireåringen 11 Kapten Scott.
Vår rangering V65-1: A: 7-5 B: 10-9-4 C: 11-1-12-6-3-2-8

HTML EMBED

V65-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Et skreddersydd løp for 2 Prins Omer. 7-åringen har vært herdet i tøffe selskap de siste startene. Han møter betydelig lettere motstand i kveld. Samtidig har han trukket et perfekt startspor. Travet et sterkt løp sist bak gode Alm Kiwi. Nest sist i V75 på klosterskogen fikk han aldri se dagens lys. Vi bankerspiller på de to minste V65-forslagene.

Prins Omer har blitt bedre fra start og kan fort sitte tidlig i tet. Fra den posisjonen blir han vanskelig å slå. Vi er dog usikre på hva Cato Antonsen velger å gjøre bak 3 Spikspretten. Det ligger i kortene at han må gjøre mye av grovjobben på utsiden av vår favoritt. 6 Ulfaks har kapasitet til å duge i et løp som dette, men formen virker til å være dunkel og vi dropper denne fra våre kupongforslag i dag og betaler heller for 5 Striks som avsluttet positivt sist og er på vei mot formen.
Vår rangering V65-2: A: 2 B: 3-5-6-4 C: 9-10-1-7-8

V65-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Flere kapable sprintere stiller til start i V65-3. Vi setter 8 Vegas Yankee først selv fra spor ytterst bak bilvingen. Vegas Yankee har fått to løp i kroppen nå etter en pause. Han satt fast med masse krefter spart i løpet One More Flight vant foran Millstone på Bjerke for halvannen uke siden. Viste ved den anledning at formen nærmer seg. Muscles Yankee-sønnen er lynrask fra start og kusken velger nok et offensivt opplegg i kveld.

3 Espresso vant som et sjokk i et montèløp sist. Han holdt lekestue mede gode konkurrenter som Delmerica og King Of My Heart. den dagen. Hingsten er lynrask på de første meterne og kan fort svare opp vår favoritt Vegas Yankee på startsiden. Sprint er favorittdistansen til nevnte Espresso.

Annonse: Grøstad byr på dagens nøkkelhest i V65-3 og er mer og mer sikker i sin sak

Han varmet som en rund million på Bergen sist 6 Victory Bone. Det meste ble feil med løpsopplegget. Han havnet i dødens på gode Excella. Victory Bone holdt likevel farten meget bra til fjerde i et tøft V75-løp. Strong Forte vant dette løpet etter å ha liftet med i ryggen til Victory Bone. Skulle det klaffe med løpsopplegget i kveld har han form til å legge dette feltet på rygg. 1 Beak's News har ikke imponert på slutten, men har en ypperlig utgangsposisjon i kveld. 11 Kendrick J.R. kommer tilbake etter pause, men var ikke noe spesielt bra i sine siste løp før pausen.
Vår rangering V65-3: A: 8 B: 3-6-1 C: 11-2-5-12-7-4 D: 9-10

HTML EMBED

V65-4/V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Frode Hamre er som vanlig svært aktuell når det er løp på hjemmebanen Jarlsberg. I V65-4 har han gode kort på hånden. Han har selv valgt å kuske 3 Lightsonlightsoff som har helt perfekte forutsetninger. Her ligger det an til tidlig tet og da leder han dette løpet lenge. Femåringen viste tidlig kapasitet hos sin gamle trener Bo Westergaard. I det siste har han møtt betydelig hardere motstand enn de han møter i kveld. Sist fullførte han bra bak First And Only. Travet store deler av sisterunden i tredjespor da.

6 Quayside har fått to gjennomkjøringer i kroppen etter pause. Quayside flyter på styrken og tåler å gjøre mye selv i løpene. Travet et sterkt løp på Sørlandet 27/10 hvor han tok ned gode Pay Me S.H. etter en solid sisterunde. Nest sist på Bjerke avsluttet han gått bak Mr. Coron og Ocean Pearl etter et innvendig løp. Gunnar Austevoll var strålende fornøyd med varmingen på Bergen i V75 sist. Avsluttet sterkt i det løpet selv om det ikke ble premie og vi betaler for denne allerede på det minste V65-forslaget.

Stallkameraten 2 Danseur Rapide skal være klassen dårligere. Det skal sies at Daguet Rapide-sønnen har utviklet seg fint i Hamre’s regi. Sist fullførte femåringen klart godkjent bak vår V75-banker King Creole E.P. 9 Spirit of Forests får også plass på våre to største kupongforslag og kan være klart forbedret med to løp i kroppen etter pausen.
Vår rangering V65/V5-1: A: 3 B: 2-6 C: 5-9-12-7-1-10-4-11-8

Annonse: Grøstad måtte gnikke seg i øynene sist og byr på en fullstendig uspilt 20-oddser i V65-5

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Hoppeløp.
Tre hester skiller seg litt ut i dette varmblodsløpet. Vi setter 3 Absolutely Fabulous først. De dagene hoppa holder seg til trav duger hun i disse omgivelsene. Travet et sterkt løp fra et håpløst startspor sist på Biri. Hun dro opp angrepet i tredjespor den siste runden og holdt farten strålende til fjerde. Hoppa har slått bedre hester enn dette i vinter og feilfritt er det snakk om en solid vinnersjanse.

8 Alice News kan være et spennende bud. Hoppa satt «dønn» fast i løpet nest sist på Drammen i løpet vårt store drag Quickfire vant. Hun avsluttet strålende fra køen sist i knallhardt lag. French Prestige vant foran Barifant. Kommer hoppa seg ned i en fin posisjon underveis kan skrellen være et faktum. Formen er strålende.

11 Razia er ei fartsfylt hoppe som kan speede ned disse konkurrentene. Hun har utviklet seg fint den siste tiden. Hun er lynrask fra start så spor 11 er ingen fordel. Skulle det dog klaffe litt med posisjonene underveis har hun fart til å speede ned alle til slutt. Fullførte godt i løpet Lucky Lane vant sist. Verken 1 Korean Dior og 10 Nibley L.B. sprudler i løpsbanen for tiden, men de er grunnkapable og kan overraske.
Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 3 B: 8-11 C: 10-1-9-5-12-2-6-4-7

V5-4 - Varmblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
Et spennende montèløp står for tur. Vi har et herlig objekt i dette løpet. 7 Luckyline Goofy kan fort være en vinner. Han travet et sterkt løp nest sist på Romme hvor hingsten vant overlegent på 17,5 etter å ha travet tredjespor de siste 700 meterne. Sist var Luckyline Goofy ute i et knallhardt selskap på Åby hvor han holdt farten strålende til sjette. På Jarlsberg 23/12 hadde han kun V75 vinneren Beak’s Princess foran seg i mål. Vi bankerspiller både på det minste og det mellomstore V5-forslaget.

4 Rebella Mariella er første mot bud. Hoppa har utviklet seg flott i montè de siste startene. Vi tror dog hun må opp et hakk for å slå vår vinner.
Vår rangering V5-4: A: 7 B: 4-2-1 C: 3-6-10-9-5-8

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Vi har hatt god tro på 9 Divided Love, men hoppa har stort sett kun galoppert i løp. Hans Petter Tholfsen har skrytt av hesten i trening. Hun travet et bra løp på Bjerke 05/12 hvor Divided Love galopperte i seierskampen på oppløpet mot Goop-traveren June Avenue. Skulle hun trave feilfritt i kveld kan det være snakk om vinneren.

6 Juvenite L. står perfekt til i springspor og kan fort lede dette løpet lenge. 8 Give Me The Money har gjort fine løp uten å få full klaff. 5 Mr. Nugatti og 10 Treatmenice er aktuelle på videre gardering.
Vår rangering: A: 9 B: 6-8 C: 5-10-11-1-7-3-2-12-4

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.