Sensasjonen får folk til å klø seg i hodet

Her er hemmeligheten bak den sensasjonelle snuoperasjonen.

Kommersielt

I 2010 slo Follo ut Rosenborg i cupen og gikk hele veien til finale. Det endte med tap for Strømsgodset, men eventyret var likevel ellevilt.

Siden har det vært tunge tider i Follo.

Klubben har slitt med store, økonomiske problemer og sto på randen av konkurs. Før 2011-sesongen ble laget tvangsnedrykket til 2. divisjon.

I 2012 slo den mye omtalte kampfiksingssaken ned som en bombe i Fotball-Norge, der flere Follo-spillere var involvert.

Men i år er Follo tilbake på nest øverste nivå og er så langt én av de store overraskelsene i divisjonen. De ligger på andreplass etter seks runder.

Ikke verst for et nyopprykket lag og mange klør seg nok i hodet over Follos smått sensasjonelle snuoperasjon. Fotballekspert Joacim Jonsson er på sin side ikke overrasket og forklarer litt av hemmeligheten.

- De har hatt en rød tråd i det sportslige arbeidet, sier han.

I ukens utgave av Tippemagasinet kan du møte Follo-trener Hans-Erik Eriksen og høre hva han sier om den utrolige snuoperasjonen.

Jonsson forteller også mer om hva han mener har vært en suksessfaktor for Follo og gir deg tippetips fra både Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Se hele Tippemagsinet her:

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus