Foto: fcmetz.com

Serieleder i poengnød

I kveld snur det endelig for Metz. Sjekk fredagens oddstips.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag
Tipping:5 millioner ekstra i potten
V64/V4:Tre bankere fra Patrik
V65:Dama som flyr
V75:Lørdag kan du vinne 34 mill.

Vi står overfor en typisk oddsfredag med spillobjekter fra diverse europeiske fotballigaer på programmet

Ikke nettspiller? Registrer konto hos Norsk Tipping her og nå.

Dagens langskudd
Newport - Fleetwood, B 2,45
Flere spillselskaper har ikke klart å velge side på denne kampen. Det synes jeg er litt merkelig. Fleetwood holdt ikke normal standard hjemme mot York sist, men det føles mer som et arbeidsuhell.

Før tapet spilte man strålende fotball i bortekampene mot Burton og Scunthorpe. Treneren til sistenevnte uttalte etter matchen at Fleetwood trolig var det beste laget de hadde møtt denne sesongen.

Ingen nye skader er rapportert inn, og det er håp om at Jamille Matt og Alex Marrow blir klare.

Newport holder brukbar League Two-klasse, men har på ingen måte det samme registeret som gjestene. Hvis Fleetwood kommer opp på samme nivå som mot Burton og Scunthorpe, er det gode sjanser for B.

Klikk her for levere dette spillet

Dagens spill
Metz - Caen, H 2,30
Skal man spille på et Metz med fire kamper på rad uten seier? Ja, 2,30 er en odds som står seg bra i markedet.

Serieleder Metz har en giftig, men nokså tynn tropp, og i det siste har man vært plaget av en del skader. Dette er en av grunnene til de svake resultatene i det siste. Fraværslisten er i ferd med å minke, og nå har man også forsterket angrepet med Eduardo. Bourgeois, N’Sor, N'Dour og Angani er ute med skader, men disse fraværene er håndterbare. Den dyktige høyrebacken Romain Metanire soner karantene.

Caen ligger i farvannet bak topplagene, men har ikke nok verktøy til å utfordre dem på alvor. De fleste seirene denne sesongen er tatt mot lag på nedre del av tabellen. Den rutinerte midtbanespilleren Nicolas Seube og angriperen Jonathan Kodjia er ute med skader.

Caen har en del fine resultater i det siste, men det kan bli tøft å ta poeng mot en serieleder som sårt trenger poeng. Hjemmebane, forbedret skadesituasjon og høyere grunnkapasitet gjør H til 2,30 spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet på (objektet må kombineres)

Ikke nettspiller? Registrer konto hos Norsk Tipping her og nå.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus