Siena spiller Fabrizio Grillo
Siena spiller Fabrizio Grillo (WikiCommons)

Siena slår tilbake

Italienske Siena jakter playoff-plass i Serie B, og da er kun tre poeng godt nok i dagens oppgjør mot Spezia.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
V5 Täby:Nettavisen galopperer videre
Tippetips:Nytt tap for Bradford?

langoddsen i dag finner vi blant annet League One, Segunda Division, Serie B, dansk 1.divisjon, brasiliansk Serie A, VM-kvalik i Afrika, samt hockeyspill fra NHL, KHL og Get-ligaen.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
142. Varese – Crotone B 3.45

Serie B. Varese startet sesongen strålende, men er nå inne i en meget tung periode som startet med 2-3-tapet for bunnlaget Padova (21.) i begynnelsen av oktober. På de siste seks kampene er det blitt stusslige 0-3-3, og Varese har falt ned til niendeplass med 17 poeng. Fremdeles uten tap hjemme med 3-3-0.

Crotone er i langt bedre slag og har klatret opp til femteplassen med sine 23 poeng takket være 2-1-0 på de siste tre. Slo Carpi (16.) i forrige runde og har nå vunnet tre strake på bortebane. Står med gode 4-1-2 på fremmed gress, mens skal nevnes at samtlige seiere er tatt mot lag fra nedre halvdel.

Varese er uten tap hjemme, men vi tror den statistikken kan ryke i dag. Crotone kan skilte med gode tall på bortebane, og selv om motstanden har vært av variabel kvalitet, så tror vi seieren er innen rekkevidde mot formsvake Varese. Crotone får tilliten som dagens langskudd til 3.45 i odds.

Dagens avslag
139. Trapani – Novara

Serie B. Viktig kamp i bunnstriden. Nyopprykkede Trapani ligger på 19. plass med 12 poeng, mens Novara på plassen over har tatt 13.

Det begynner å bli en god stund siden forrige gang disse lagene vant. Begge står med 0-3-4 på de siste sju. Verst er det imidlertid for Trapari, som har to strake tap. Novara har spilt uavgjort i sine tre siste. Trapani har opparbeidet seg 1-3-2 hjemme, mens Novara har til gode å vinne borte med 0-4-3.

Går lenge mellom seierne til rivalene og det er vanskelig å finne gode argumenter til spill på noen av lagene. Kampen ser helt åpen ut og vi melder pass.

Norsk Tipping

Dagens spill
163.Numancia – Tenerife
Segunda Divison. Spanske Numancia endte opp som middelhavsfarer forrige sesong, men årets har startet langt mer lovende. Med 21 poeng fra 13 kamper ligger laget på en respektabel 4.plass, og kun to poeng skiller opp til Deportivo på direkte opprykk. Kun tapt to kamper så langt, mot Cordoba (7.) og Real Murcia (6.). Er fremdeles ubeseiret hjemme på Los Pajaritos, hvor de slo Barcelona 2 sist og har 3-3-0 totalt. Viser god form med to seiere på rad, og er uten tap på de seks siste (3-3-0). Skal nevnes at har blitt scoret lite med mål i disse kampene, og alle seirene er kommet med minst mulig margin. Forsvarspilleren Akapo er på landslagsoppdrag, eller skal det ikke være noen forfall i troppen.

Nyopprykkede Tenerife ligger på en beskjeden 18. plass med 15 poeng. Fikk en horribel start på sesongen med kun én seier på åtte første, men formen har tatt seg betraktelig opp, og på de siste fem kampene har laget tatt ti poeng. Har for det meste sanket poengene på eget gress, borte står Tenerife med svake 1-1-4. Spilte 2-2 mot bunnlaget Depertivo Alaves (19.) sist og har kun slått Ponferradina (9.) på bortebane så langt.

Tenerife viser altså bedring i formen, men i dag tror vi det stopper opp for gjestene. Numancia ser stødige ut på hjemmebane, og selv om seirene har kommet med knapp margin bør de ha gode vinnersjanser mot bortesvake Tenerife. Vi tror vertene beholder alle tre og setter hundrelappen vår på Numancia til 1.80 i odds.

Objektet må kombineres.

144. Siena - Spezia
Serie B. Siena rykket ned fra Serie A i vår, og startet årets sesong med fem minus-poeng grunnet kampfiksing. Ligger på 13.plassen med 4-7-2 totalt, men uten poengtrekket ville laget vært nummer 8. Manager Mario Beretta innehar en av seriens sterkeste angrepsrekke, og ingen har scoret mer enn Sienas 24 mål. Forsvaret har derimot ikke vært like potent, og med 18 baklengs har Baretta nok å ta tak i bakover. Fikk med seg ett poeng i borteoppgjøret mot serieleder Lanciano sist, og har nå spilt uavgjort i tre strake. Står med 4-2-1 hjemme, hvor tapet kom mot topplaget Palermo (2.).

Forsvarspilleren Hernan Paolo Dellafiore soner karantene.

Spezia innehar 7.plassen med 20 poeng. Kommer fra 2-1-seieren over Cesena (6.) hjemme, hvor de kom tidlig under, men maktet å snu kampen etter gjestene ble redusert til ti mann. Har 2-2-1 i formutvikling, men på bortebane går det lenge mellom seirene. Forrige på fremmed gress endte med tap mot bunnlaget Padova (21.), og så langt har Spezia kun slått tabelljumbo Juve Stabia og Ternana (13.) hjemmefra. Står med 2-2-2 borte.

Madonna (f), Rivas (m) og Seymour (m) har alle vært ute med skader en stund, men er nå tilbake i troppen. Førstekeeper Leali skadet seg sist og rekker ikke dagens kamp, det samme gjelder spissene Ferrari og Albarracin.

Spezia kommer trolig med en defensiv innstilling i håp om ett poeng, men vi tror ikke de greier å stå i mot skytset til vertene. Hjemmeseieren til 1.75 stemples som godkjent og blir dagens spill.

Dagens dobbel søndag (spillestopp kl 14.55):

144. Siena - Spezia 1.75 2.90 3.85
163. Numancia – Tenerife 1.80 3.00 3.50

Total odds 3.15

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus