Gå til sidens hovedinnhold

Siste dans på Jägersro

Onsdag er det god jul fra Jägerso galoppbane og forhåpentligvis flotte julekroner i V4-spillet.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Etter en glitrende innbringende helg for Nettavisen der vi spilte inn over 600 000 kroner (over 500 000 kroner bare på lørdagen) fortsatte suksessen på mandag. Nettavisens nye svenske travekspert Patrik Fernlund markerte seg direkte med strålende tips. Under mandagens lunsj-V5 på Färjestad fanget to av hans andelslag fem rette og utbetalingen ble storfine 24 031 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

På Klosterskogen innfridde Leirvågs store objekt 8 Opus One F.H. i V65/V5-1 og de som fulgte Leirvågs mellomstore V5-forslag (innl.pris kroner 432 kunne kvittere ut pene 3735 kroner). I tillegg ble DD ranket på en krone og de som satset 100 kroner kunne kvittere ut 642 kroner. I selve V65-spillet ble det klaff for det største V65-forslaget her på Nettavisen, i tillegg til at 13 andelslag på Eksperten fikk seks rette og totalt ble det ca 80 000 kroner innspilt på Klosterskogen mandag.

Tirsdag ble det brukbar uttelling på Forus da fire andelslag på Eksperten fikk seks rette og hver seg en utbetaling på ca 7500 kroner. Totalt ble det ca 50 000 kroner innspilt og dermed har Nettavisen spilt inn ca 750 000 kroner siden fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Onsdagen er som vanlig svært nordisk når det gjelder spill på hest. Vi starter i Malmø og på Jägersro galoppbane der det er V4 og sesongavslutning for Jägersros del i dag. Deretter går turen til Odense og internasjonal ettermiddagsV5 der, før Bjerke travbane som alltid avslutter onsdagene med V65.

Vurderinger av Birger Christensen og Morten Olsen.
Onsdag er det altså galopp for siste gang i år på Jägersro. Frem til nyttår blir det Täby som råder, med løp onsdag og søndag (dog ikke 1. juledag). Finaledagen i Malmø inneholder en krevende meny, ikke minst er det tøft å finne en pålitelig banker. Kanskje kan 12 Be My Surprise i V4-4 være en frisk variant, men et par av konkurrentene står fint til. Vi tror imidlertid Be My Surprise er best på sprint, en distanse hun nå er tilbake på.

Under den store jackpotomgangen i Bollnäs mandag kveld, hadde Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund fjerdevalg på sistevalget (9.valg) 1 Nordvanja i V64-5/DD-1, og de som fulgte hans største DD-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 400) kunne hente ut strålende 6710 kroner i utbetalingslukene etterpå da mandagens DD-odds landet på 67,10.

Dagens dobbel er et strålende spill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken