Gå til sidens hovedinnhold

Sitter ikke fast nå

Norgeskjenningen Troll Viktor satt bom fast i Sverigedebuten. Torsdag er det dags i Rättvik.

Torsdagens meny fra Norsk Rikstoto er som vanlig innholdsrik. Vi starter med V4 fra Rättvik, før Jarlsberg overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det Klosterskogen travbane i Skien som har regien her hjemme med V65, mens Boden byr på en meget utfordrende V64-meny fra Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi nærmer oss også helg og lørdag er det altså mulig å vinne 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner i V75 all den tid jokerpotten fikk nytt påfyll etter den favorittpregede omgangen på Bergen travpark sist lørdag. Nettavisen har allerede en rekke andelslag liggende ute på Eksperten til lørdagens V75, i priskategorier fra kr 50 til kr 2000.

Klikk her for å kjøpe andeler på Eksperten til lørdagens V75 på Sørlandet

Innleveringsfrister Rättvik
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi starter altså i Rättvik denne torsdagen og var ikke mye i tvil om bankeren. 4 Troll Viktor gjorde et kanonløp for sin daværende trener Erik Killingmo på Bjerke 17. september og landet på meget sterke 26.9 som vinner over full vei. Det var samtidig nest siste starten hesten gjorde for Killingmo og 14. oktober dukket Troll Viktor opp i ny regi på Bergsåker. Kusk Daniel Olsson kunne ikke utfordre meget startraske Lottmar fra start den dagen og plasserte Troll Viktor i rygg på ledende Lottmar som var stor favoritt i løpet. Men Lottmar var ikke som best for dagen og kastet inn håndkledet fra tet midt på oppløpet. Dermed satt Troll Viktor bom fast med flust av krefter på lager.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I dag har vi god tro på at Troll Viktor inntar taktpinnen direkte i V4-2/DD-1 og er hesten i nærheten av prestasjonen i seiersløpet på Bjerke tredje sist, så taper han ikke dette. Sprint er et pluss, startsporet er utmerket o motstanden ikke allverden. Vi bankerspiller.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet og slutt?
V4-3/DD-2 er dagens klart mest uoversiktlige løp og favoritten 11 Rolling Hips må være kraftig forbedret fra siste starten i Rättvik for å vinne dette. Svært spennende til i springspor på strek står 7 Stiernhööks Tuva og Claes Eskilsson. Hoppa har innledet meget lovende med en andreplass og en seier og herfra kan Eskilsson sitte tidlig i tet. Fjerdevalget er vår favoritt i et ellers vidåpent løp.

Kommentarer til denne saken