Sjekk RBK-stjernens hysteriske parodi

Pål Andre Helland kan mer enn å score mål.

Kommersielt

Den andre episoden av Nettavisens web-TV-program Tippemagasinet kom ut torsdag og programmet har flere godbiter å by på.

Blant annet kan du se at Rosenborgs Pål Andre Helland kan mer enn å score mål. 25-åringen nettet som kjent to ganger mot Aalesund i ligapremieren sist mandag, i en kamp trønderne vant med 5-0.

I episoden varter kantspilleren opp med en parodi av en kjent og kjær norsk fotballkommentator (se videoen øverst i artikkelen), samtidig som han snakker om mulighetene for landslagsspill i de kommende EM-kvalifiseringskampene.

Se hele episoden av Tippemagasinet øverst i artikkelen!

- Fantastisk
Selv om Helland pådro seg en skade i nevnte oppgjør, føler nemlig de fleste seg trygge på at vi får se mye til kantspilleren denne sesongen.

- Det han presterer er helt fantastisk. Han viste det både i fjor høst og i vinter, også. Han har noe som få norske kantspillere har, nemlig sluttprodukt og gjennombruddskraft, sier ekspert Joacim Jonsson.

- Hvis du ser på Norges landslag og spillere som Mats Møller Dæhli og Per Ciljan Skjelbred, som også er gode spillere, så mangler de den gjennombruddskraften. Når Norge nå skal ut å spille mot svakere nasjoner i EM-kvalifiseringen, trenger de andre spillertyper og da er Helland helt perfekt, fortsetter Tippemagasinets tippeekspert.

- X-faktor
Svensken føler seg trygg på at RBK-profilen er i neste landslagstropp.

- Det er jeg helt sikker på. Han kan være en mann for startelleveren.

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo bekrefter også at han følger Helland.

- Han er en x-faktor-spiller. Han kan avgjøre kamper, er god én-mot-én, bidrar med assists og er en god avslutter. I tillegg har han stor kapasitet. Det blir gøy å se om han stabiliserer seg og utvikler seg, sier han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

I MÅLFORM: Rosenborgs Pål Andre Helland.


Høgmo er ikke bekymret for skaden 25-åringen pådro seg mandag.

- Jeg regner ikke med at det er noe alvorlig, sier han.

- Trist for Reginiussen
Selv tror kantspilleren han har gode muligheter for Norge-spill.

- Det er et kompliment fra Høgmo. Jeg håper å spille så bra at han tar meg med neste gang. Er du norsk, og spiler for Rosenborg, så er du automatisk med i diskusjonen. Da må jeg bare spille godt nok, så kommer jeg med.

Én mann Høgmo ikke får mye glede av i 2015, er stopper Tore Reginiussen. Han røk hælsenen i møtet med Aalesund og er ute i lang tid.

- Det var en veldig dyrekjøpt seier for RBK mot Aalesund. Det er spesielt trist for Reginiussen, som så veldig bra ut i første omgang. Nå er han trolig borte resten av sesongen. Han binder sammen forsvaret og har et tempo som ingen av de andre i RBK-forsvaret har, mener Jonsson.

Rosenborg møter Haugesund i neste serierunde. Den kampen går etter alle solemerker uten både Reginiussen og Helland på banen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus