Foto: hesteguiden.com

Skyhøy klasse!

Vi bankerspiller to hester i Drammen i kveld som trolig vil nå langt i karrieren dersom helsen holder!

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
V65 Mantorp: Tarzan har bankeren
Lunsjtrav Leangen: Full tillit til 62-åring
V4 Färjestad: Bjørn Goop dominerer
Oddstips: Köln endelig på rett kjøl

Etter at lunsjtravene på Leangen og på Färjestad i Sverige er over, er det dobbel V5 i Drammen som gjelder på kvelden her hjemme. Vi kan også spille V65 til Mantorp i Sverige, og vi har tips til alle stevnene i dag. Etter en strålende uke i forrige uke på tipsene med 57 500 kroner innspilt på foreslåtte spill, er det nye sjanser denne uken!

Mandagen startet på beste vis all den tid alle våre V4 forslag på Färjestadsatt klokkerent i lunsjen, og de som spilte vår minste forslag på 120 kroner kunne innkassere småpene 866 kroner!

Tre pengestinne løp står på programmet i Drammen i kveld, og det setter en ekstra spiss på denne kjøringen. Hele 50 000 kroner venter vinneren i et flott 3-årsløp for varmblodshester V5A-5/V5B-2, og i de to siste avdelingene i B-spillet kan de respektive vinnerne vente seg en seierssjekk pålydende hele 40 000 kroner!

PS!I B-spillet i Drammen i kveld spiller vi abc-system på 1368 kroner på vårt største spilleforslag, og alle de fire kupongene kan du få kjøpt nederst i denne artikkelen!

Innleveringsfrister Drammen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet og slutt?
Vi fant to bankere i Drammen denne mandagskvelden, og første ute er 1 He`s So Vain i den andre avdelingen i A-spillet. Vi snakker da om en 3-åring som ser ut til å være en hest litt utenom det vanlige (lekker type dette), og vi synes det ligner en helt skreddersydd oppgave for Angus Hall-sønnen i kveld.

Annonse: Øivind Grøstad tror derimot ikke på He's So Vain og byr på en helsprek ide i V5-2A

Vi tror ingen nekter Waaler-traveren teten ved denne anledningen, og fra spiss taper ikke hesten dette løpet. Kjapp i vei er 3 Ibroz, men vi tror Gunnar Austevoll bak vår første banker for dagen er 10 meter foran denne mer eller mindre direkte (litt forskjell på volteegenskapene til de to kuskene der...).

Da ser vi således kun galopp inn på den første svingen i mot (hoppet seg vekk inn på den første svingen i debuten), men vi synes talentet har sett veldig stabil og fin ut nå på slutten. Strålende innsats til tredje på 17.3 full vei fra ”dødens” mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter i den siste starten, og han holdt da bak seg lørdagens V75-vinner X. Factor!

Vår rangering V5A-2: A: 1 B: 3-8-4-12-10-9-7 C: 2-6-5-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Revansje nå?
Ja, med løp i kroppen etter lang pause tror vi 9 Ulsrud Ulf setter 10 Perle Faks til veggs i den fjerde avdelingen i B-spillet denne gangen, i et løp hvor hele 40 000 kroner venter vinneren. Tapte for sistnevnte i den siste starten (sølv på 29.4 full vei), men 4-åringen nærmet seg hele veien inn i mål. Vi tror således rollene blir byttet om ved denne anledningen, og når 6 Elegant var svært svak i den siste starten, synes vi den flotte Mørtvedt Jerkeld-sønnen skal han en topp vinnersjanse i kveld (kommer til å nå langt denne hesten dersom helsa holder).

Hesten fungerte veldig fint i travet i den siste starten (til tider slitt litt med aksjonen), og vi tror det er snakk om den klart beste hesten på kapasitet i dette løpet. Fjeld-traveren har vunnet seks løp så langt i karrieren, og vi tror den syvende blir bokført i dag. Kusk Eirik Høitomt har vært inne i en litt tung periode nå på slutten, men det løsnet i helgen! H.M. Hird Balder sjokkvant i V75 på lørdag for rogalendingen, og på Biri i går vant han hele fire løp!

Vår rangering V5B-4: A: 9 B: 10-6-8-14-7 C: 1-13-2-12-4-5-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1, 2100 meter voltestart
Et tidløp for kaldblodshester støter vi på i innledningen på denne A-rebusen, og det ligner en skreddersydd oppgave for 5 Mjølner Flaks. 10-åringen har mye mer penger på kontoen enn de øvrige konkurrenten, og på dagens arena har Järvsöfaks-sønnen veldig ofte gått gode løp tidligere. Vunnet fire løp i Drammen før i karrieren, og sist han gjeste dagens arena var han sterk fjerde på 27.2 over 2940 meter i et V75-løp hvor Tuxi Titan var en vinner. Vi tror på en topp vinnersjanse i kveld, og vi lar den tøffe Mjølnerød-traveren få stå alene på vårt minste spilleforslag.

Dersom ikke favoritten skulle fungere som best for dagen (sliter til tider litt med aksjonen), kan 7 Trygfaks stå klar til å overta, men formen på sistnevnte er litt uviss etter litt pause. Dog svært god på sitt beste, og i den tredje siste starten var 5-åringen en kruttsterk vinner på fine 26.1 full vei. Tøft ute de i de to siste startene har 6 Ravnfaks vært, men favorittene må ha en dårlig dag for 10-åringen skal kunn gå helt til topps. Det virker til at formen er stigende på 8 Nattfrost (tredje på 27.1 full vei i den siste starten), og da får Marine Svarten-sønnen en plass på vårt største spilleforslag

Vår rangering V5A-1: A: 5 B: 7-6-8 C: 4-2-1-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-3, 2100 meter autostart, monte!
Et monteløp for varmblodshester venter oss i den tredje avdelingen, og vi tyr til veldig bred gardering på samtlige spilleforslag. Et fint løp til sølv på 17.7 full vei gikk 7 Fidilo i debuten i denne grenen, og på den prestasjonen skal 6-åringen være favoritt.

En drøss med løp under sal har 5 Quad Julry (nå strøket!) vunnet, og 8-åringen skal være tidlig aktuell også i dette løpet (formen etter lang pause er dog litt uviss). 6 Honest Harry blir utstyrt med den beste rytteren i form av Siv E. Løvvold, og da må 5-åringen krysses tidlig.

Annonse: Øivind Grøstad sager favorittene i monteløpet i V5-3A og byr på en helfrekk bankerkandidat

I outsidergruppen finner vi 1 Mr. News (avsluttet bra til sølv i den siste starten), 2 Knick Ovel (vant siste han gjestet dagens arena), 3 Enjoy Valley N. (utstyres dog med en rytter som ikke har gjor mye vesen av seg så langt), 9 Anna Del Mar (svenske med fine resultater å vise til under sal) og 10 Neon (vunnet monteløp i Drammen tidligere).

Vår rangering V5A-3: A: 7 B: 6-1-2-3-9-10 C: 4-8

HTML EMBED

V5A-4/V5B-1, 2500 meter voltestart
Vi synes det ligner heldekk med fire hester i dette stayerløpet for varmblodshester, og når hestene fra lengste tillegget trolig kommer billig inn i matchen med få hester i løpet, setter vi 10 Obtain fremst. Strålende form der i gården (fjerde på 17.1 i et langløp i den siste starten), og den seige 6-åringen fortjener å få smake seierens sødme igjen nå.

Fortjener å få en seier igjen snart gjør også 6 Callisto, og Hammersborg-traveren har i kveld en finere oppgave foran seg enn på lenge. Avsluttet flott til fjerde på 15.1 over en sprint i den siste starten, og bekreftet med den innsatsen form (takler den lange distansen på utmerket vis).

Takler den lange distansen gjør i aller høyeste grad også 8 Relax Jet (vant et langløp på 17.0 i den nest siste starten), og når 7-åringen tidligere i karrieren kom seg noenlunde rundt de krappe svingene i Skien, tror vi han også kan takle dagens arena. Toer bak gode Megamuscle i den siste starten var 5 Inspired Love, og 4-åringen er snakk om hesten å fange fra tet til slutt.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 10 B: 6-8-5 C: 4-3-1-7-9

V5A-5/V5B-2, 2100 meter voltestart
Et flott 3-årsløp for varmblodshester med hele 50 000 kroner til vinneren har vi å se frem til i dette løpet, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Fem hester hever seg dog litt over mengden på bevist kapasitet og form, og fremst setter vi 2 Fighter Filiokus. Var med på en tøff åpning på løpet i den siste starten, men 3-åringen avsluttet likevel flott til tredje på 17.0 full vei. Takler han et litt kinkig spor i volten, tror vi på en topp vinnersjanse.

Vi bankerspilte 12 White birch D`estino med hell i den siste starten, men i følge kusk Lars A. Kolle var 3-åringen nære galopp også i den starten (vant på 20.0 full vei i et billig lunsjløp). Således usikker, men på kapasitet er det ikke mange i dette feltet som matcher Anderssen-traveren. Det er heller intet å utsette på kapasiteten til 6 Selmas Classic, og Quite Easy-sønnen er spennende etter litt pause. Treningsrapportene er gode, og 3-åringen kan være snakk om en tidlig tethest.

Em langlagt flott type er 11 Bonjovi B.R. snakk om, og vi regner det som ganske sikkert at Moen-traveren har utviklet seg mye siden den siste starten i juli (trolig trengt litt tid på seg for å sette seg i kroppen). Tredje på 19.2 full vei den gangen, og med champion Eirik Høitomt i ”springspor” i andre rekke får trolig hesten en god start. Det er ned en klasse for 7 Dijon`s Master ved denne anledningen (tøft ute i de to siste startene), og i fra et flott spor bør Slåttland-traveren vurderes tidlig.

Vå rangering V5A-5/V5B-2: A: 2 B: 12-6-11-7 C: 1-4-8-9-3-5-10

V5B-3, 1700 meter autostart
Et kaldblodsløp hvor tolv amatørkusker skal i aksjon støter vi på i den tredje avdelingen i B-spillet (og vi syne fire hester hever seg litt over mengden), og klar favoritt blir 1 Førlands Faksa. Vant på fine 26.8 over aktuell distanse i den siste starten, og en naturlig utgang på vårt store system er det snakk om. Står dog i fare for å bli overflydd ned startsiden, og helt stø på beina er ikke 6-årshoppa. Kusk Per E. Tjordal innbyr heller ikke til noe bankerspill, og da må vi gardere.

Toppform holder 6 Havsalt, og 6-åringen virker dønn stabil. Vant på 29.3 full vei i den siste starten etter å ha gått to gode løp forut for den starten, og vi synes Elding-sønnen må tilmåles solide vinnersjanser i kveld. Det ble litt stive bein til slutt fra tet for 12 Jærvsøtuva i den siste starten (fjerde på fine 27.4 full vei), men et løp i rygger passer nok bedre for den speedige hoppa. Vant sist hun gjestet dagens arena gjorde 5 Løten Nilla på 28.9 full vei, og hun skal være tidlig aktuell på ny (sprint tror vi bare er en fordel).

Vår rangering V5B-3: A: 1 B: 6-12-5 C: 2-3-4-9-11-8-7-10

V5B-5, 2100 meter voltestart
Et flott varmblodsløp avslutter denne rebusen, og vinneren kan kvittere ut hele 40 000 kroner. Vi synes løpet er litt åpent, men to hester skiller seg litt ut. Innbydende til står 1 Financier, og Hansen-traveren kan fort lede rundt om.. Det ligner tet direkte med Vidar Hop i sulkyen, og etter at 4-åringen gikk en strålende sisterunde fra køen til sølv på 18.3 full vei i den siste starten, tror vi ikke nestfavoritten blir lett å slå fra spiss i kveld.

Det ble en enkel seier på 17.4 full vei for 14 Safe Amour i den siste starten fra tet, men med et par svinger i tredjespor i kveld, tror vi favoritten er sårbar. Plundret litt med aksjonen midt på oppløpet i den siste starten, og vi mistenker at 4-åringen kan bli vond å holde i trav hele veien hjem i kveld, men en forventet tung tur rundt.

Bak favorittene rangerer vi trioen 2 Logical Fanasy (ble helt feil i den siste starten, men med ryggløp underveis speeder 4-åringen fort til slutt), 5 Lovely Salt (avsluttet veldig bra til femte fra sjakkplass i den siste starten, og løp i kroppen etter lang pause har trolig gjort godt) og 6 Kor Fling (vant overraskende i den siste starten, men 4-åringen var tidligere veldig usikker på voltestart).

Vår rangering V5B-5: A: 1-14 B: 2-5-6 C: 3-7-8-13-9-10-12 D: 4

Stort abc-system i V5B-spillet!
Innleveringspris, kr. 1368.- (over fire bonger)
Stamme 3240 rekker (4*9*10*1*9)
5-6-8-10
A: 2 B: 6-7-11-12 C: 1-4-8-9
A: 1 B: 5-6-12 C: 2-3-4-8-9-11
9 Ulsrud Ulf
A: 1-14 B: 2-5-6 C: 3-7-8-13

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 360.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 288.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 576.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 144.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus