Gå til sidens hovedinnhold

Slår alle rekorder

34 år gamle Lars Tore Hauge gjør karrierebeste i 2012 og kjører vår søndagsbanker på Travparken.

Sportsspills meny søndag:
V64 Charlottenlund: Det blir fest i Lunden
Oddstips 1: Start med redusert mannskap i Bodø
Oddstips 2: Rosenborg får på kjeften i Molde
Tippetips: Sogndal må vinne

Tippeligaen: Skaderapport

Premier League: Skaderapport

De norske hestespillerne får aldri anledning til å holde den såkalt hviledagen hellig. Norsk Rikstoto tilbyr V4-spill til Täby (galopp) søndag og fortsetter med en flott V64-omgang fra Charlottenlund travbane i Köbenhavn. I Harstad skal det spilles enkel V5 på sen ettermiddagen, mens Bergen travpark får gleden av å avrunde denne søndagen med dobbel V5.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5A kl 18.00
V5B kl 19.10
DD kl 20.10

Det er gode spilleløp i Bergen denne søndagen og stort sett fulle felter i samtlige åtte V5-løp. Som vanlig er det også mye rart på farten, men vanskelighetsgraden er nok over det normale denne søndagen og det kan bli riktig fine utbetalinger i V5-spillene.

Fremadstormende Lars Tore Hauge blir "vår mann" på Travparken denne søndagen. 34 år gamle Lars Tore Hauge har ligget på et noen og tjue seire de fem siste sesongene og passert millionen innkjørt. 2012 blir hans beste sesong noensinne. To måneder før 2012 er omme har han allerede satt ny rekord på innkjørte penger ( 1 163 000 kroner per 27. oktober) og han trenger tre seire til før året er passert for å sette ny rekord i antall seire på en sesong. Per 27. oktober står Hauge med 23 seire, rekorden stamme fra 2008 da han tok 25. Totalt har Hauge vunnet 210 løp i karrieren.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Og når rekorder blir slått har det gjerne sammenheng med økt rutine og økt selvtillit og Lars Tore Hauge kjører med stadig finere hånd. Søndag kjører Hauge i sju av de åtte V5-løpene og den soleklart beste vinnersjanse hans er 7 Loke Faks som kommer ut i V5-4A/V5-1B. Fireåringen etter Fakse er i ferd med å gjennomføre en flott sesong og har allerede vunnet tre ganger på 16 forsøk i år og i pengevei har det blitt 80 000 kroner på konto.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Hesten er god fra start, uøm for posisjoner og holder toppform. Han tapte riktignok for en smygkjørt 9 Solberg Jerkeld sist, men fikk da et mye tyngre løp enn denne. 1 Sjefsanna står 20 meter foran, men viser ikke særlig til verken form eller stridsmoral for tiden og kommer Loke Faks tidlig, så slipper nok smarte Svein Ove Wassberg føringen. Vi tror en feilffri og formtoppet Loke Faks vinner V5-4A/V5-1B og bankerspiller i begge V5-veddemålene. Blir trolig kun et andrevalg i spillet og det takker vi for.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 7 B: 9-1 C: 4-12-11-10-2-14-5-8-6-3-13

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshopper. 2100 meter voltestart.
Det hadde blitt et kupongras av en annen verden dersom 10 Haukeli Nora hadde vunnet i V75 på hjemmebanen sist lørdag, men tross en strålende avslutning kunne ikke Haukeli Nora røre en svært god Eskelands Bror. Uansett var det en voldsom formbeskjed fra Vosse-hoppa og søndag synes vi oppgaven ser svært fin ut.

12 Bjørøy Tulla hadde vi feeling for sist på Bjerke, men en tapsbringende startgalopp felte hoppa den dagen. Seirene har ikke kommet tett de siste to årene, men nå er formen god og selskapet riktig denne søndagen. Vi må advare litt for 2 Reidunn også. Står veldig fint til på strek og med maks smyg er ikke fireårshoppa ueffen.

11 Steggsjura fikk 250 000 kroner for seieren tredje sist og har merket det i sine to siste løp, der hoppa har skuffet. Ble kjørt veldig offensivt sist og det straffet seg. Bedre med ryggløp?
Rangering V5-1A: A: 10 B: 12-2-11 C: 4-5-6-7-3-9-8 D: 1

Annonse: Rolf Lerum har vært i arkivet og funnet et rått drag i V5-3A på Bergen travpark

V5-2A - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Ove Wassberg sender ut tre stallhester i dette løpet, men vi tror Åsbjørn Tengsareids nyervervelse 11 Thai Orlando kan være vinneren av dette løpet. Det er nesten forbedring på hver eneste hest som kommer ut fra Tengsareid/Refslands stall og selv om dette ikke er den tøffeste gutten i klassen, møter han svært billig selskap.

3 Latona Broline trodde vi skulle vinne sist, men han fikk aldri tak i Chelsea Tranns R.. Klart godkjent uansett, og den av Wassberg-hestene som viser best form. 7 Reventon var riktig god i seiersløpet fjerde sist, men har skuffet i sine tre siste starter. Kjelkete startspor her og vi setter hesten ned som tredjevalg.

5 Lifeisachallenge har neppe toppform, men kapasiteten er trolig best i feltet. 9 Sky Strong var klart forbedret sist og kan kanskje overraske her.
Rangering V5-2A: A: 11 B: 3-7-5 C: 9-2-4-1-8-6-10

V5-3A - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Sogndal-hesten 14 Vinterfaks har utviklet seg voldsomt de siste månedene og selv fra førti meter tillegg tror vi dette er vinneren om hesten holder seg på beina. trolig har hesten galoppert fra seg et par seire nå på slutten. Langt tillegg og en lite travsikker hest gjør naturligvis garderinger påkrevet.

2 Fakseflya ble spilt til stor favoritt i sitt debutløp 4. oktober. Galopperte på siste bortre da, men hadde ikke vunnet uansett. Skulle Odd Storetvedt komme seg foran her, øker vinnersjansen selv om hesten ikke imponerte i debutløpet.

12 Spik Rasken og 13 Gam Jarl startet som vår favoritt fra lengste tillegg. Begge har fart og kan blande seg inn i striden. Fra strek er både Ove Wassbergs nykommer 6 Nubgards Juni og debuterende 7 Lyngens Friskus to uromomenter.
Rangering V5-3A: A: 14 B: 2-12-13-6-7 C: 15-8-9-3-11 D: 10-1-5-4

V5-5A/V5-2B - 2600 meter voltestart. Poengjakt.
15 hester på farten i dette stayerløpet og usedvanlig svak kvalitet. 15 Chief Justice står alene på 40 meter tillegg, men er uten tvil den beste hesten i dette løpet og holder V75-klasse på sitt beste. Men fra 40 meter tillegg og mange hester å runde, kan det bli vel strevsomt og vi må gardere.

1 Oeuvre D'Art radet opp seire tidligere i år og var knallgod i flere av seiersløpene, men formen er forsvunnet fullstendig. Her er det så billig motstand og god sjanse for at Ove Wassberg får dirigere i front. Det kan være ledelse fra start til mål. 10 Alert Ås har vunnet en gang i år og da som storskrell. Hesten har fordel av distansen og møter mye billigere selskap enn vanlig. 8 Lovestrong vant tredje sist etter å ha vært tråkk underveis. Kapasiteten er bra.

3 Flo Skywalker er ekstremt ustabil, men står fint til på strek og kan være en fidus. 14 Staro Extra Bonus er i form og løser det seg fra bakspor på tillegg, er hesten en luring.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 15 B: 1-10-8-3-14 C: 11-13-5-6-7-2-9-4-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3B - Kaldblodshester. 1600 meter autostart.
1 Fjord Oda var ikke sprek i sitt første løp i ny regi, men til gjengjeld veldig bra i seiersløpet nest sist. Nå er det atter sprint og behagelig motstand og kusken er bra. Ikke helt utenkelig at Svein Ove Wassberg velger å sitte foran her, så får vi se om hoppa gidder helt til mål.

2 Eldjerva er også ei hoppe som skal ha det servert. Farten er det lite å utsette på, men viljen er variabel. 11 Ådnes Faksa var svært forbedret sist og tapte i det siste steget. Feilfritt skal Austevoll-hoppa duge bra her.

4 Kaiko Blesen stod helt iskaldt til på langt tillegg på Forus sist og kunne ikke gjøre seg gjeldende. Nå er det sprint og fremspor, begge klare plussvarianter. 7 Kleppe åse vant sist, nå er det betydelig tøffere imot.
Rangering V5-3B: A: 1 B: 2-11-4 C: 7-3-8-12-6 D: 5-9-10

Annonse: Rolf Lerum hadde 14.4/1000 meter på denne i V5-4B og her skal det til lukene og Balderen møter ikke dekket bord

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Etter å ha sett helt formløs ut den siste tiden, overrasket 6 Balder Exclusive med en råsterk andreplass bak Yarrah Boko i V75 sist lørdag på Bergen travpark. Fikk riktignok et svært fint løp i lederryggen på Yarrah Boko da, men hadde altså Hamre-duoen bak seg i mål. På ren utregning skal jo dette da være en klink vinner her, men travsport er ikke matematikk.

5 Montana F.H. er første motbud. Kom strålende tilbake etter stor startgalopp nest sist og holdt farten flott til femte i Yarrah Bokos seiersløp sist. 2 Warwick R. avviste en så god hest som Above Gold i seiersløpet nest sist og holder toppform. 7 Highfive Kemp dukker opp i regi Odd Storetvedt. Conway Hall-sønnen er bedre enn de fleste til å holde farten.

4 Yankee Showboat mistet gnisten i regi Øystein Tjomsland, nå er det Åsbjørn Tengsareid som skal vekke løpslysten til live igjen.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 6 B: 5-2-7-4 C: 10-3 D: 8-9-1

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Ingen tvil for oss om førstevalget her. Etter det seiersløpet 1 M.T. Funky Dude gjorde sist, er det vondt å se hesten tape dette løept feilfritt. Til tross for galopp på siste bortre og fjerdespor i siste sving, spurtet vallaken inn til seier. Det var en meget strek prestasjon. Lykkes Claus Olsen med å forsvare innersporet, blir ikke hesten lett å slå.

10 Deep Sea Dream blir favoritt i spillet etter sin sterke V75-seier sist. Det var fra tet, nå er det 20 meter tillegg. Fireåringen har dog vist at han tåler å gjøre mye selv og kan selvsagt vinne dette. 12 I.D. Gann Gill satt fast i mål i seiersløpet til deep Sea Dream sist lørdag og så sprek ut over mål. Det er bra kapasitet i denne vallaken og startsporet er ypperlig. Se opp.

14 Mystical Diva er ei bra hoppe som dukker opp i regi Ronny Halvorsen og løser det seg vet at denne dama kan spurte. 9 Little Samo har ikke vist form på slutten, men er så grunnkapabel at vi selvsagt betaler for henne også.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 1 B: 10-12-14-9 C: 4-6-8-5-3-13-11-7 D: 15-2

Kommentarer til denne saken