*Nettavisen* Sportspill.

Slutter opp om anarkiet

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens travredaksjon har ikke begynt å engasjere seg i politikk, men finner ingen motargumenter mot storfavoritten Anarchy under dagens lunsjtrav på Jarlsberg.

11.02.14 13:23

Etter en uke fordypet i løpsvideoer kom Håkon E Hansen ut i full løpsform til kveldskjøringen Drammen i går. Resultatet var at de som spleiset på Hansens mandagsbonge (15 andeler a kr 200) kunne gå plystrende til utbetalingsluken der de delte 32 016 kroner. Det ble også en fin dag for de som kjøpte andeler i Patriks Halmstadsystem. Vår svenske tipsekspert advarte for 8 Yvory Queen i V64-6 og hesten slo til med seier som et fjerdevalg. Inkludert femmere og firere ble det 16 015 kroner til fordeling. Alle andre andelslag inneholdt 2 femmere og en rekke firere og således ble det en flott dag for våre travtips mandag og ca 75 000 kroner tilbake.

Tirsdag er det full fres på travfronten og det hele starter med V4 fra Ørebro før Jarlsberg overtar med lunsjtrav. Til kvelden skal Nettavisens Forusekspert Frode Gjesdal forhåpentligvis hjelpe våre lesere til nye gevinster, mens Patrik tar seg av vurderingene til V64-løpene på Jägersro.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Jarlsberg byr altså på lunsjtrav denne tirsdagen og det kan være at samlebonger er løsningen. Men erfaringen for oss i Sportspill med å lansere samlebonger er ingenting for historiebøkene, og vi spiller derfor vanlige flate bonger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Folkebanker og naturlig nok folkebanker blir 3 Anarchy i V5-4 og kl 09.30 er hesten markert på voldsomme 75,3 prosent av innsatsene, altså på nivå med seiersmaskinen Ulsrud Tea. Det er naturligvis for mye, men jeg finner ikke gangbare argumenter i mot og følger salen under dagens lunsjtrav. Hesten så lysende ut som toer bak Tarzan Simoni og i ettermiddag er både startspor og motstand helt perfekt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag